mandag 15. september 2008

Første innlegg

I dag har jeg bestemt meg for å opprette egen blogg!! Har siden vi startet oppussingen vært ivrig leser av ulike blogger, og syntes det var på tide å få min egen nå. Så er bare håpet at jeg faktisk har tid til å oppdatere den fra tid til annen...

Litt om meg selv først; er 23 år gammel, opprinnelig fra Egersund, men under et utenlandsopphold var jeg så (u)heldig å falle for en trønder ;) derfor bor jeg nå i Trondheim. Etter 3 år på BI jobber jeg nå med salg og markedsføring i et lite firma i Trondheim som holder til på Pirsenteret. Her trives jeg veldig bra! I tillegg til en fantastisk trønder har jeg og en fransk bulldog som jeg forguder, han heter Mr. Nelson og er en artig liten skrue!

I april i år kjøpte jeg og min kjære et oppussingsobjekt i Fjordgata, rimelig sentralt i sentrum av Trondheim. Vi var fulle av optimisme og pågangsmot, og var overbeviste om å være ferdige med prosjektet vårt i august. I dag har vi 15. septmeber, og jeg vil si vi er et stykke unna enda...Men heldigvis så kommer det seg, og vi ser snart lys i tunnelen!

Etterhver skal jeg få lagt inn litt bilder fra hva vi har gjort så langt og hva planen er videre :)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.