mandag 23. februar 2009

Huff...

Denne blogginga gikk viss ikke helt etter planen. Første innlegg i september 2008 og neste nå i slutten av feburar 2009. Huff og huff...men, jeg kan ikke annet gjøre enn å love bot og bedring overfor meg selv.

Siden sist har det gått fremover med leiligheten. Jeg følte jo at det nærmet seg en ende i september, men jeg må nok si høyt at vi enda ikke er ferdige. Men, nå er det virkelig ikke mye som gjenstår. Og i mars måned ser jeg for meg at hele leiligheten vil være komplett ferdig og jeg kan endelig publisere "før" og "etter" bilder som jeg har gledet meg til siden leiligheten ble kjøpt for 1 år siden :-D

1 kommentar:

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.