onsdag 13. mai 2009

Badet før og etter!

Å pusse opp badet når man bare har et bad i leiligheten/huset sitt, er ikke noe særlig!! Vi måtte søke asyl hos svigermor i et par uker i januar da vi pusset opp badet vårt. Var vi i leiligheten på ettermiddagene måtte vi bruke doene på Olavskvartalet og Burger King...huff, jeg må bare innrømme at jeg ikke er stor fan av offentlige toaletter. Er bare en "fobi" jeg alltid har hatt.. mamma mener jeg er fisefin, hehe...
Men, det jeg har funnet ut med oppussing er at man glemmer liksom alt det negative når det ferdige resultatet står klart. Jeg innbiller meg at det kan sammenlignes med å føde barn!? Siden jeg ikke har noen barn enda så kan jeg ikke bekrefte dette da... men om det er noen som har den erfaringen så gjerne bekreft eller avkreft min oppfatning ;)
Uansett,
Her kommer noen bilder av badet vårt sånn det så ut før, underveis og det ferdige resultatet! Gjett om jeg liker det!! :)


Her er membran, varmekabler og nytt støpt gulv på plass!
Det ferdige resultatet :-D

3 kommentarer:

Ingunn sa...

fDette ble superlekkert. Bra gjort. Deilig når man kan bruke badet etter oppussing. Sist vi gjorde det så hele huset ut som en byggeplass (rekkehuset). Så flyttet vi rett etterpå. Til hus. Vi bare fant det tilfeldig.

Klem fra ingunn :)

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.