fredag 29. mai 2009

Bloggurat

Prøver å melde meg inn i http://www.bloggurat.net/.... så derfor må jeg knote et lite innlegg for å få det til :-) Jeg har plassert min blogg i Trondheim. Prøver og å få besøkstelleren til å funke...

Noen andre som har gjort dette, og vet hvordan det fungerer?

3 kommentarer:

Forførende Farger sa...

La inn en kommentar også under forrige innlegg.
Når det kommer til datatekniske spm, er jeg direkte håpløs, desverre. Så dette kan jeg lite eller ingenting om. Sorry

fru Karlsen sa...

Hei! Det var morro å lese bloggen din. Gleder meg til å se syprosjektene dine. Skal si du fant mange fine lopper i sverige. Selv tråler jeg bruktbutikker når jeg er på ferie. Danske bruktbutikker er gøy, også er det veldig billig å handle der. Jeg har lagt meg til som følger hos deg. Kom gjerne innom min blogg.

Håper vi snakkes

Hilsen Inger

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.