mandag 18. mai 2009

Fotoshoot

Jeg har i helga lekt meg litt med kameraet mitt! Det er ikke noe særlig fancy kamera, bare et vanlig kompakt kamera; Canon ixus. Men, det har jo litt fancy innstillinger fant jeg ut da ;) Så jeg får utforske de og teste ut mens jeg drømmer om et speilrefleks kamera og fotokurs....sukk...

5 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Synes du tar fine bilder med kamereaet du har brukt her jeg..
Digger svart/hvitt interiør...kuuult.
Drops

Camilla sa...

Heisann hoppsann! Kjempefine bilder. Det speilet på badet skulle jeg gjerne hatt gitt.. :)

Ang. plakater.. Kunne du sendt en mail til meg på post@snostorm.no med adressen din så sender jeg ordrebekreftelse tilbake. :D vil du ha et navn øverst på plakaten eller skal det stå "ALFABETET"? :)

stjerneglass sa...

Så fine bilder du har tatt! Ser veldig bra ut hjemme hos deg. :)
Jeg har også ixus kompaktkamera, og er veldig fornøyd.

Ninas Drops sa...

Hei å hå...
Vet du hvis du går inn på Minmill sine sider...hun jeg har linket til i innlegget så viser hun det der...
Men det er såre enkelt.
1. Del servietten slik at du står igjen med kun det fineste laget...
(servietter er gjerne i 3 deler)
2. FInn frem matpapir som du legger mellom lyset og strykejernet...
3. Fiks ferdi...litt øvelse gjør mester=)

Drops

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.