torsdag 28. mai 2009

Green Gate + Champions League = sant!!?

Det er ikke sikkert alle i blogglandia er oppdater på fotball, hehe... men igår var det altså Champions League finale mellom Barcelona og Manchester United! Jeg er ikke veldig fotballinteressert, men hobbysnekker mannen er glad i det.. og jeg har konkludert med at i visse tilfeller er det lettere å involvere seg litt enn å kjempe kampen (det er jo nok av de ellers i hverdagen me diverse små uenigheter...hehe)! Så i går var vi altså hos et vennepar å så denne finalen...
Husfruen der i gården er ganske opptatt av interiør hun og, så snacksen ble servert sammen med Green Gate servise...synes det var en glimrende match; fotball og Green Gate, hihi ;-) Green Gate er utrolig nydelig, og har herlige farger... men, det passer ikke i min interiørstil, blir litt for sukkersøt... men det er jo en smaksak ;-)For de som skulle lure på hvordan det går med kjære Nelson.... han er ikke frisk, snufs... har vært hos dyrlegen nå siden kl 9 imorges, de har prøvd å gi han medisin ned i magen, men det bare kaster han opp. Så om han ikke blir bra i løpet av dagen må han imorgen få slange ned i magen! Bra er det at han generelt ikke virker så syk da, bare veeeldig sulten...han har jo ikke fått i seg mat på mange, mange dager! huff...jeg bare håper han blir frisk SNART!!

Ha en fin-fin dag folkens :-D

4 kommentarer:

Forførende Farger sa...

Jeg har hatt 57 hunder tilsammen opp igjennom årene av mange forskjellige raser (Nei, jeg har ikke drevet avl) Og da er det ikke til å komme ifra at man har opparbeidet en viss erfaring med sykdomer etterhvert.
Jeg hadde en schæfer som plagdes med magen i over et halvår. Dyrlegeregningene ble astronomiske. (Takk og pris for forsikringer) Men ingenting hjalp. Da fikk jeg tipset om å forsøke humopat. Som sagt så gjort. Bikkja fikk foreskrevet en kur med sukkerkuler. Og etter 3 dager var den frisk! Plagdes aldri med magen etter dette. Du kan kanskje si at jeg fikk meg en liten vekker om alternativ behandling etter dette.
Bare et tips, hvis hunden deres fortsetter å plages...

Klem fra meg

Anna sa...

Stakkars lille, høres ikke bra ut ;( Er ikke gøy når slike ting skjer! Håper alt går bra, og at han snart blir frisk igjen. Charlie er fra KlaraMina Kennel i Austrheim utenfor Bergen, faren hans er fra Kennel Boule Adore på Nesttun uten for Bergen, så han er en ekte kjuagutt :D

stjerneglass sa...

Stakkars lille... Håper det ordner seg raskt og at han snart er up and about.

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.