tirsdag 26. mai 2009

Heeelp anyone!!??

Som dere ser eksprimenterer jeg meg litt frem med ny banner...men hvorfor passer den ikke inn i ruta som banneren skal være? hmm, jeg er veeeldig nybegynner ennå når deg gjerlder denne blogginga! Så her kunne jeg trengt noen råd fra de som har peilig!

Anyone??

4 kommentarer:

M sa...

Hei!
Jeg er ikke teknisk anlagt, derfor veldig enkel utforming på min blogg....men bakgrunnen elsker jeg....så da blir det sånn.
Derfor har jeg ingen råd dessverre!!
Vil du være med i Norgesglasskonkurransen min?
Nå er det bokstavene M N O P som gjelder...
Det er sikkert noe retro som passer i de også!?
Klem fra M!

Minmill sa...

Hei på deg. Jeg så et innlegg hos NIB for ikke så lenge siden om ei som er ekspert på bloggtekniske ting. Ta en tur innom der og se om du finner innlegget og kontakt henne. Er sikker på at det ikke er vanskelig.
Jeg tror en ide er å fjerne rammen rundt headingen. Det her jeg gjort.

Marias skriblerier sa...

Jeg kan fortelle deg det! :) Men nå er det jo ikke lenge før du får banneren av meg da ;) Skal begynne på den nå!

Men ihvertfall...
1. Er det meningen at bildet skal ha den hvite rammen rundt? Det ser ut som det hvite ligger i bildefilen, og må eventuelt beskjæres/kuttes bort i et fotoredigeringsprogram.

2. Når du setter inn bannerbildet så skal det stå hvor bredt bildet må være for å passe inn. Det står oppgitt i piksler med liten grå tekst.

3. Men, la oss nå si at det står at bildet skal være 660 piksler bredt, da må bildefilen være litt kortere, fordi den tynne doble rammen rundt banneren må trekkes fra... SÅ hvis du legger inn et bilde på la oss si 660 piksler, så vil det allikevel stikke litt utenfor rammen...

Som du skjønner, så er det flere tekniske ting å ta hensyn til....

4. Vil du ikke bare vente, så fikser jeg alt det der for deg? ;)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.