tirsdag 26. mai 2009

Oh - what a perfect day...

Noen dager blir aboslutt ikke som planlagt...idag var en sånn dag hos meg! Våknet i morges, så for meg jobb fra 8-16 og mens jeg lå der i senga planla jeg maling av diverse loppis-innkjøp fra Sverige turen, samt en god runde i nyoppdagende blogglandia etter jobb...ahh. Jeg liker å gjøre sånn når jeg våkner om morgene, planlegge hva jeg kan "glede" meg til etter jobb..hehe. (joda, visst er jeg impulsiv, men elsker og planlegging...en impulsiv planlegger, går det an å si?)

Uansett, jeg endte opp med å dra noen timer tidligere fra jobb, for jeg fant ut at jeg måtte handle bursdagsgave til min kjære mamma som kommer på besøk i helga og jeg "måtte" innom stoff&stil for å kjøpe noe "nødvendig"... men, det var visst ikke bare, bare å finne en passende gave. (i frykt for at mamma skal lese dette så kan jeg ikke skrive hva det er...hehe). Men jeg dro altså innom minst 4 forskjellige butikker, uten å finne "det rette"..til slutt endte jeg opp med noe som jeg ikke hadde tenkt og til en høyrere pris... TYPISK! hehe..i tillegg kom jeg over en bruktbutikk og en ny og stor Europris pluss butikk som jeg bare måtte innom en liten tur og sånn gikk jo timene! Huff..sulten og sliten kom jeg hjem til en hund som viste seg å være syk.. :(

Min lille Mr. Nelson har vært smårar i noen dager og brekker seg i tide og utide, han vil heller ikke spise eller drikke noe særlig...idag syns jeg og hobbysnekker mannen det var såpass alvorlig at vi bestemte oss for å dra til dyrlegen., kl 17:40, og dyrlegen stenger kl 18! Snakk om stress...men hva gjør man ikke for babyen sin!? Selvfølgelig var det ventetid hos dyrlegen, selvfølgelig måtte vi få medisin på resept og selvfølgelig var det lang ventetid på apoteket!! åhhh... den nydelige, marinerte laksefileet som var tatt opp for å ha til middag ble ofret for en grandiosa :-( huff og huff... men den var ganske god da, hehe...jeg får vel bare innrømme at jeg tyr til grandiosa i ny og ne, og jeg liker den faktisk og!

Uansett..her sitter jeg sliten og trøtt i sofaen, men jeg er mett, har en herlig mann ved siden av meg og en hund som har fått medisin for kennel-hoste ;-) så nå ser alt så mycke bedre ut!! Jeg muntrer opp stemningen litt med en liten bildeserie med bilder som nylig ble tatt av leiligheten vår med speilreflekskamera og i dagslys...håper dere liker dem like godt som meg! :-D

Forresten, hva syns dere om den foreløpige banneren som jeg har fikset??

Have a nice evening folkens!! ;-D


10 kommentarer:

Camilla sa...

Så fin leilighet da!! Kjempe koslig :-) Og banneren din er suerfin. Og den trehodede lampen. og flisene på kjøkkenet..og og og :-)

Anna sa...

Hei hei!
Hvor er Frallen din fra? Har en selv som heter Charlie :) De ligner på hverandre, merkelig skrue han og ;) Du kan se bilder av han på bloggen min!

Anna

Ninas Drops sa...

Dere har det så kult hjemme...
Synes jeg skimter ett rødt Smeg kjøleskap..heldige du..
Uff, Håper bikkja ble bedre=)
Drops

Brigg sa...

Stilig leilighet altså! Og herlig rdøt smegk kjøleskap. Skulle gjerne hatt et slikt jeg og gitt. Også var det jo en fransk bulldog du har jo! På dte andre bildet så det ut somen mops. Så kul den er!

Forførende Farger sa...

Heisan!
Første besøket her inne på bloggen din, men det blir så avgjort ikke siste gang!
Likte det jeg så.
Tøff rominndeling i huset deres, og masse fargerike møbler.

Jeg har et spørsmål. Den tapeten deres med kolibrier. Tror den heter Growe Garden. Hva slags farge er det på den? (sv/hv bilde)
Har dere blitt fort lei av den?
Grunnen til dette spm er at jeg teller på knappene om jeg skal ha den turkise utgaven med sv/hv kolibrier på en av stuene. Synes den er råtøff, men er redd jeg blir lei av den raskt.

Jeg ser at du også kommer fra Trivelige Trøndelag ;-)

stjerneglass sa...

Høres nesten ut som meg selv på handletur det der! :)

God bedring til skjønne Mr. Nelson.

Fin banner, forresten!

Forførende Farger sa...

Takk for hurtig svar!
Jeg måtte tilbake for å ta en ny titt på leiligheten deres, og da tapeten i særdeleshet.
Etter den varme anbefalingen din, har den kommet på bestillingslisten. Går for den turkise på en av stuene og svart med røde, turkise og hvite kolibrier på kontoret.
Jeg har ennå et spm. Er tyrefekterbildet (Øverste bildet i dette inlegget) en plakat, et bilde eller et maleri? Det var både tøft, elegant og litt rått.

Legger meg til som følger av bloggen, siden jeg helt sikkert kommer til å følge med videre.

Ha en fortsatt fin kveld!

Ninas Drops sa...

Hei...
Jeg krysser fingrene for lille vofs...Ikke moro når dyr er syke..Kan jo ikke si noe om hva det er...XX (kryss kryss)
Stor klem fra Nina

Scandinavian Retro sa...

Så stilig dere har det! Visste ikke at det skjulte seg slike hjem i Fjordgata:)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.