søndag 24. mai 2009

Loppis i Sverige!

Denne langhelga har virkelig vært SUPER!! Jeg og hobbysnekker-mannen har vært i Østersund på loppis- og harrytur :-D

Vi hadde hørt rykter om at det skulle være noen riktig så bra loppisbutikker (det samme som bruktbutikk på norsk, men bare mye kosligere ord spør du meg, hihi) i Østersund. I tillegg ligger Sveriges største antikvitets- og bruktbutikk like utenfor Østersund.

Turen var utrolig lite planlagt, vi hadde ikke gjort noe research på forhånd, og hadde heller ikke planlagt hvor vi skulle bo. Selv om ikke dette var rare utfarten (ca 4 timer kjøring), så kjente jeg reiseloppene bruse i blodet i det vi kjørte avgårde! Jeg er veldig glad i sånne impulsive påfunn som dette!! Mr. Nelson var plassert hos "farmoren" sin, og vi skulle nå ha et lite døgn bare for oss selv, og med masse tid til å utforske loppisbutikker!

Og Østersund innfridde!!! Jeg er så happy og fornøyd med det vi kjøpte med oss, og som den overivrige fotografen jeg er, tok jeg MASSE bilder. (Som den noe amatørmessige fotografen jeg og tydeligvis er, klarte jeg glemme kameraet hjemme, men heldigvis kommer jo de fleste telefoner idag med kamera, så bildene fra selve turen er tatt med mobil)!

Her kommer en liten bildesere fra turen:


Det var en regntung himmel som fulgte oss et stykke på veien, men jeg syns regnvær er kjempekoselig kjørevær ;-)

Da vi hadde kommet inn i Sverige var regnværet borte, og vi kunne nyte til tider nydelig landskap!

Sentrum i Østersund
Bilder fra forskjellige loppisbutikker.
Vi var innom i alt 3 forskjellige. Dette bildet med alle koppene er fra Sveriges største som ligger i Brunflo (ca. 2 mil utenfor Østersund), og er på hele 2200 kvm. Men jeg må si jeg ble noe skuffet da denne hadde temmelig stive priser :-/
Noen bilder av det som fikk bli med meg hjem:
Den sølvsprayede springbukken min er glad for å ha fått selskap av selveste Bambi ;-)


Blant alle blomstene på vaser, fat og lysestake har undulaten fått plass, den lille hvite sukkerskålen kjøpte jeg og på loppis - kostet 10,-(!!!) helt utrolig..

Dette "møblementet" skal bli brukt til å freshe opp gangen som vi deler med naboen littegrann.. er gjerne ikke så lett å se bildet, men det er bare utrolig nydelig, lille hunden som hviler på jenta sitt kne ligner litt på min Nelson ;-)

Div. stof og hekleduker som jeg har store planer for, hihi.. wait and see!!

Dette er helgas største "kupp" i mine øyne!! Akkurat en sånn krydderhylle har vi lett etter leeenge. Og plutselig var den bare der. På en liten loppisbutikk i Østersund. Er det ikke fantastisk hvordan disse små skattene bare plutselig dukker opp? sukk..er det jeg digger med å kjøpe brukt, du aner aldri når du finner det du leter etter, eller egentlig hva du leter etter...den ble min for den nette sum av 250 SEK!!


Avslutter med et lite bilde av utsiktet jeg har nytt i dag... fra Festningen i Trondheim.. her klarte vi få oss noen soltimer før skyene kom ;-D


Hehe...lille Nelson blir sliten av å være ute i sola så mange timer.. Her drømmer han om Korsika, som han dessverre ikke får være med til i sommer. Men der skal mor og far nyyyte late dager i august :-D

Til slutt må jeg jeg også si at jeg er veldig glad for å ha blitt medlem i NIB. Trodde jeg skulle få sjokk da jeg så jeg hadde 13 kommentarer på siste innlegget mitt!! Jeg ble så utrolig glad! Som fersk blogger gledet det virkelig mit spirende blogge-hjerte, tusen HJERTELIG takk alle som la igjen koselige kommentarer!!

Ha en super søndag!!!
15 kommentarer:

stjerneglass sa...

Så masse flott du har fått tak i! Så kjekt når du ikke hadde forventet å finne noe.
Krydderhylla var kjempefin!

Er spent på hva du skal bruke dukene og stoffet til. Puter? Sengeteppe? :)

Ha en fortsatt fin helg!

Brigg sa...

wow! loppiseldorado i sverje da! Og så mange flotte ting du fant. spesielt den krydderhyllen ja! Virket som en veldig kjekk helg:-)

Lille Bøff er en boston terrier. Men ganske kraftig og ekstremt flatneset for å være en boston terrier. Så ganske lik fransk bulldog. Liker din lille herr Nelson. Og navnet:-)

ha en fin søndagskveld:-)

M sa...

Hei snupp!
Tusen takk for fine ord, jeg våknet med skrekk og gru, og GUD hva har jeg skrevet -følelse...
Hadde aldri trodd at jeg skulle utlevere meg på den måten, men det ble som det ble.
Det var mitt 23. innlegg..så jeg er ganske fersk selv, var redd for at jeg skulle skremme vekk leserene mine!!

Turen til Sverige var litt av en skattejakt, litt av en "fangst" du kom hjem med!
Min farmor hadde et sånt lite rådyr, husker jeg.
Krydderhyllen var kjempefin!!

Vdr. Ernst, så har jeg og min venninne som jeg delte hybel med, enda ikke sluttet å le av Ernst. Vi snakker om ham som en gammal venn fremdeles....og vi to hadde det plagsomt morsomt med venner når vi insisterte på å ha ham med på fest.
Tiiihiii!!!
Ha en fin kveld, klem fra meg
H

Marias skriblerier sa...

Hei! Såklart jeg kan lage en banner til deg, det er jo bare kjempegøy! Kan ikke du sende meg en mail med litt info om hvilken interiørstil og hvilke farger du liker, eventuelt om du ønsker å bruke egne bilder osv., så tar vi det derfra. Jeg tar 300,- for en banner.

Min mailadresse:
maria.vinden(krøllalfa)gmail.com

Ser frem til å høre fra deg!

Mor og datter sa...

Hei igjen!! :-)
Så utrolig mye fint du fikk tak i på loppemarked. Det er jo såå utrolig gøy!! Det var vel verdt turen!Takk for kommentaren på min side! Kjempe koselig!!
Gøy å se hva du skal gjøre med dukene-blir spennende! trenger tips ;-)

-dattera-

Ninas Drops sa...

Hei å hå...
SÅ kult med loppis tur..
Også så mye fint du fant.
Jeg likte selvfølgelig så godt den lille bambien jeg da=) Kjempesøt.
Ha en knall dag=)
DROPS

Minmill sa...

Herlige loppefunn du har gjort. Heklerier, bambi og krydderhylle var de tingene jeg synes best om. Ser ut som du har kost deg i Sverige.

Kristoffa sa...

Åh, jeg kjenner det bruser når jeg ser bildene dine fra loppis. Der skulle jeg så gjerne ha vært! Jeg gleder meg til å se hva du skal lage av heklebrikkene og stoffet.
Er det OK om jeg legger deg til i blogglisten min? Jeg synes det skulle være moro å få følge med deg videre.

Ha en fin dag!

Klem fra Rita

Kristoffa sa...

Da legger jeg deg til på blogglisten min:) Jeg har også akkurat blitt hektet på sying. Jeg har fått meg en utrolig fin symaskin og det er så moro!!!!!!!! Jeg er i ferd med å bli "stoffavhengig". Dere er jo så heldige som har fått stoff og stil til Trondheim. Jeg er litt misunnelig på akkurat det.

Kanskje vi kan være litt til inspirasjon for hverandre?! Jeg gleder meg til å følge med på det du skaper.

irina sa...

Kjempefine ting som du har fått tak i :)

Drar ofte til sverige å får tak i ting jeg.
Håper iallefall ikke at du handlet med han på Brunflo. Han har noske priser.
Jeg vet av i alle fall 4 andre jeg bruktbutikker.
Hvilken andre dro du til ??
Vi er jo jammen lik !!
Bruker ofte å dra slik på spaerken vi å !!Men vi har sluttet å ligge over.......savner det .
Hangaren har loppemarked en gang i året.Klem

irina sa...

Mæ igjen !!

Scrollet meg ned og du å du. Så fin t bordet ditt ble !!

Og at du har att bildet av badet ol

I like i like stilen din !!

Camilla sa...

Hei! Kjempefrista jeg til å reise på loppetur!!! kjempesøt bambi!!!! koselig blogg! den skal jeg følge!!

klem camilla

Ida sa...

Så fin krydderhyllen var! =) billig var den og! tenke seg hva en imitasjon (heter det det?) på f.eks. kremmerhuset hadde kostet deg! Du har også en virkelig søt liten vofs, hvilken rase er det?? =)

Malin sa...

Så morsomt! Det store fatet som henger på veggen er av det samme settet som jeg har arvet fra min oldemor. Det var visstnok "fin serviset", og det samme har det blitt hos oss da det er pent brukt!:)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.