fredag 29. mai 2009

Oppdaget Etsy og Picasa!

Her om dagen oppdaget jeg Etsy!! Eller, jeg har vel både visst om og hørt mye bra om Etsy...men aldri liksom kikket der noe særlig. Trodde stort sett det var ting og tang som folk hadde laget selv som ble solgt der. Men så feil kan man altså ta!! Jeg har bestilt meg ulike typer stoff og søte merker til å stryke på mine fremtidige syprosjekter :-D

I tillegg har jeg lastet ned Picasa og lekt meg litt med bilderedigering...hehe. Resultatet for dagens blogginnlegg er altså bilder av det jeg kjøpte gjennom Etsy presentert i en litt beskjeden billedkolasj laget i Picasa :-D

Vil ønske alle en deilig pinse-helg med langfri (for dem som har det!, meg inkludert...!) Jeg har fått besøk av min kjære mamma som skal være her helt til mandag. Blir koooos ja :-D

God pinse!! Snart helg :-D

3 kommentarer:

M sa...

),O
lö,)
l),
l


Hallooooo, jeg nyter bildene fra leiligheten din........Så flink du er å innrede!!
Selv om retro ikke er min smak, så har du veldig mye som jeg kjenner meg igjen i....
Spesielt fetteren til Ernst!
Han stråler!
Det er jo en lampe å bli glad av?

Klem fra meg

Forførende Farger sa...

Det ser ut for at jeg må forandre oppfatning av Etsy etter dette innlegget ditt. ;-)
Det er en fryd å komme inn på bloggen din å bli møtt av et hav av forfriskende farger!
Du har en blogg jeg stadig vender tilbake til.

Klem fra meg

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.