tirsdag 5. mai 2009

På ønskelista mi akkurat nå!


Denne aldeles nydelige kjøkkenmaskinen ønsker jeg meg virkelig! Men huff så dyr den er... er sikker på at jeg kunne laget maaange, nydelig brød og andre bakverk om jeg hadde hatt denne altså...i tillegg hadde den gjort seg på kjøkkenbenken min!
Gjerne sammen med denne:Begge to kan kjøpes noe billigere enn i butikk på denne siden.

Dette teppet, fra ainred skulle jeg gjerne ha byttet ut med det fra Ikea som ligger i gangen nå.

To supersøte puter fra Antropologie (litt små bilder ja...)
Til slutt denne ringholderen fra samme sted:


Gjerne da sammen med denne:

(hint, hint kjære!!!)

1 kommentar:

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.