onsdag 13. mai 2009

Stoff & Stil

Stoff & Stil åpnet ny butikk i Trondheim 7. mai. Dette var kjempesaker for meg som nettopp har fått meg symaskin og har store ambisjoner om å få utfoldet min kreativitet!I går var jeg innom en tur for å kikke. Gjett om jeg ble imponert, happi, og sikkelig inspirert!! Jeg hadde ingen handleliste med meg igår, og skulle egentlig ikke ha noe spesielt. Men, jeg kjøpte med meg noen stoffbiter som jeg har planer om å bl.a. lage noen puter av! Skikkelig sommerlige og deilig farger!Må også få med et bilde av stoff som jeg har bestilt fra denne siden; Heather Bailey. Ta en titt innom for deilige, fargerike stoffer!!
2 kommentarer:

Ninas Drops sa...

hei du..
Ja stoff & stil har så mye fint..
Men guri så mye fint dere har gjort med den nye leiligheten deres da..
Skikkelig bra jobba..
Det at dere åpnet i stuen og opp til hemsen gjorde det så mye kulere...
Gangen og ble jo smæshing...Tenk å invitere de tilbake da..de som bodde der før...VI har gjort det en gang for noen år siden og selger fikk helt hakeslepp..hihi...kuli
Lykke til med fremtidige prosjekter...dere har utsøkt stil..Kult den 60-70 tallsstilen..veldig bra..
DU den t-shirten er fra CUbus og kostet 99 kr..eh..i herre avdelinge vel å merke...kuli.
Drops som droppet innom deg=)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.