onsdag 20. mai 2009

Table make over...

Jeg har pusset opp et gammelt (?) bord jeg kjøpte på Fretex for en tid tilbake siden. Egentlig var planen å male hele bordet knall gult, er veeeeldig glad i gult for tiden.

Jeg gikk på med friskt mot... men etterhvert som jeg startet å pusse, viste det seg at bordplaten hadde et slags "belegg"...hmm, merkelige greier! jaja, jeg gikk fatt med tapetskraperen min og klarte på det bort...

Men når jeg gikk i gang med å male så skjønte jeg jo at det nok satt en del lim igjen på bordplata enda...så malingen ble ganske så skjoldete kan man si. Da måtte jeg prøve å tenke litt.. og jeg konkluderte med at jeg måtte finne noe annet å kle bordplata med. Som sagt så gjort, jeg dro på Stoff&Stil og kjøpte en ganske så kul voksduk om jeg får si det selv ;) i tillegg kjøpte jeg bollefrans (er det rett navn?) som jeg limte på kanten!

Se bildeserie av makeoveren min:Utstyret som jeg brukte; stiftemaskin, limpistol, saks, tusj, voksduk og bollefrans


Her har jeg klippet til stoffet og stiftet det langs kantenTa-taaaa!!
Syns bordet passet veldig bra inn på min lille fargeklatt-hems ;-D

Måtte ha med et bilde med min nye favoritt innstilling på kameraet ;)

15 kommentarer:

Frk. Fosli sa...

Heisann,
første gang inne på bloggen din - men hit kommer jeg nok tilbake hvis du fortsetter med sånne fantastiske makeovers slik som med dette bordet!
Herlig hems du har! Minner litt om ei leilighet jeg bodde i ei lita stund. Skulle ikke forundre meg om du bor på Møllenberg :)
-Ann Rita-

stjerneglass sa...

Wow, så kult det ble! Du er superflink, jo!

Jeg er også helt hekta på gult for tiden, og gleder meg til mannen er ferdig å gipse veggene i garasjen slik at jeg kan tilbringe ettermiddagene der med maling. Uten at de blir helt tildekket av gipsstøv. :)

Linecas have sa...

Heisann. Takk for besøket på bloggen min.=)
Oj da du har da jammen meg ditt å styre på med du og. Makan til forandringer skal man lete lenge etter. og så flott som det har blitt. Digger de mursteinsvegene på hemsene dine.

Maya: sa...

Tusen takk for kommentar:D
Så koselig at du har fått deg egen blogg! Og for en leilighet dere har, kjenner jeg ble rent misunnelig på de 2 hemsene deres. For en herlig oppdagelse, og dere har nok hevet verdien på leiligheten et par hakk!
Likte smaken din veldig godt altså. Fint bord også...
Sikler på hemsedalen ennå...hihihi

Maya

Bianca sa...

Hei hei!
Så stilig bordet blei, kjempe kult :)
Fin blogg du har, jeg kikker gjerne inn en annen gang også :)

Velkommen til Nib.

Mor og datter sa...

Hei!
Gøy å se på bloggen din, utrolig morsomt det du gjorte med stolen. Gøy med litt farger som lyser litt opp!bryter litt det vanlige.
God helg!
-dattera-

Silver Sparkels sa...

Åh. Sniker på bloggen din jeg!;) SÅ utrolig kult det bordet ble. Jeg har også limt dusker på ting idag!;) SKal blogge om det etterhvert!;)

Hele bordet ditt ble kjempefint. Nå skal jeg snike litt mer!;)

Brigg sa...

fin blogg du har da!:-) Og kjempefint bord! Gult er bare kult! jeg skulle gjerne hatt flere gulemøbler.men tror det holder med dem jeg har.desverre.

titter innom igjen:-)

BlandetLoft sa...

Åh, så flott bordet ble!
Hemsen så skikkelig stilig ut. Første gang jeg er her, men her kommer jeg garantert igjen, legger deg til i blogglisten min jeg :)

Hilsen en ganske fersk blogger =)

Ninas Drops sa...

wow...
Også med bollfranser...
Det ble såååå kult...
Jepp, jeg henger meg på Brigg..her ...Det er kult med gule møbler..Jeg blir såå glad av å ha det ihuset jeg..
Ha det fint.
DROPS

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Heisan!
Velkommen til blogglandia!
Kreativ krakk!
Retro er nok ikke min stil, men en av mine bestevenninner er frelst, og jeg synes det er stilig når det er gjennomført!
Den lampen du har med tre hoder hadde jeg maken til da jeg bodde på hybel.
Den het Ernst!!
Ha en vidunderlig helg!
Håper du titter innom meg også!!
Klem fra M!

Ingunn sa...

Så stilig og overraskende bordet ble.

Retro kan være superfint, men selv er jeg litt redd for store endringer i miljøet hjemme. Jeg får prøve å skjerpe meg.

Ha en fin dag.

Ingunn Hjemmets Gleder

Marias skriblerier sa...

Herlig makeover! Men du, så skjønn Mr. Nelson var!!! :) Hilsen tilfeldig forbipasserende!

VintageOslo sa...

Så utrolig kult bordet ble. Skikkelig fin liten fargeklatt!
Liker spesielt detaljen med bollefransene (jeg vet heller ikke om det er rett navn?:-))

Linn/Lauritz.com

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.