onsdag 10. juni 2009

Sengekos i kveld!

Tittelen på innlegget kan nok tolkes på mange måter, og kan betyr så mye rart...

Men, i kveld, for meg, betyr det å krype opp i senga med pcen og masse interiørblader! Vanligvis er jeg full av energi og har masse prosjekter på gang, men av og til må batteriene lades litt og.

Så her oppi sitter jeg i kveld og blogger til dere. Alle møblene på soverommet mit thar en historie, det meste er kjøpt brukt...
  • Klokka er fra et loppemarked på Grûnerløkka i Oslo...

  • Nattbordene er kjøpt på en gård i Børsa (tettsted utenfor Trondheim), og pusset/malet slik at de skal se litt gamle og slitt ut...

  • Lampefoten er fra en "forundrings-eske" kjøpt på auksjon for 30 ,- (for hele eska altså). Var opprinnelig i messing, men har blitt spraylakka hvite...

  • Lampettene er kjøpt på Tordenskjold brukt- og antikvitetsbutikk i Trondheim...

  • Sengegavlen er hjemmesnekra med hobbyplater fra Obs Bygg og trukket med stoff (som opprinnelig var gardin) fra Åhlens...

  • Den lille lysholderen er kjøpt på Kremmerhuset...


Dette er hvor jeg oppbevarer mine høyt verdsatte interiørblader, en gammel trekasse kjøpt via Finn fra ei jente som skulle flytte og derfor solge masse herlig retro-greier!


Så har jeg fått påfyll i stoff-lageret mitt fra Etsy (www.etsy.com). Var ikke disse herlige og morsomme?


Som dere sikkert gjetter av bildet skal jeg "hive" meg på lappe-teknikk bølgen!
Syns det er så mange som gjør det om dagen og får det så fint - da må jo jeg og prøve meg! starter litt forsiktig med en pute jeg da...blir spennende og se hvordan den blir.I går var jeg og en tur på Stoff &Stil.. fant ut at jeg hadde masse bra stoff med mønster, men ikke så mye ensfarga, og sånn kunne vi jo ikke ha det! Nesten en hel time gikk jeg rundt og sullet og koste meg...ahhh - kvalitetstid :-DSå må jeg nesten og vise dere hva jeg sydde igår!
En liten "eske", eller "pose"? hehe...samme hva det heter, du kan bruke den til hva du vil tenker jeg ;) Stoffet jeg har brukt stammer fra en duk jeg kjøpte på loppisturen min til Østersund for noen uker side - herlige farger!!

Og heeeeelt til slutt - ENDELIG FANT JEG TALLERKENHYLLE!!!!


Var innom en av Fretexbutikkene her i Trondheim igår, egentlig på leting etter stoff. Tallerkenhylle var ikke i tankene mine en gang. Så måtte jeg jo bare vandre en runde i møbelavdelingen....
Og plutselig så jeg den, var nesten så jeg kvakk litt til...hehe! Jeg betalte gladelig 120,- for den!
Ikke har jeg plass til den noe sted akkurat nå, og ikke vet jeg helt hvilken farge jeg vil male den i...
Men spiller det noen rolle da??? Det viktigste var at jeg fant en tallerkenhylle som jeg har planer for, nå har jeg i alle fall muligheten og slipper ha denne lengselen og "jakten" inni meg...hehe.
Er dette unormalt? Eller har dere andre blogge-jenter det også sånn? MÅ ha det, bare må!!??
Vel...da var det en heftig date på meg og Rom123 og Boligpluss under dyna her...ai,ai ai.....

Natta :-)
12 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Jeg har det akkurat på samme vis...tenker på en ting som jeg gjerne vil ha..og der har vi det gående...f.eks så ønsker jeg meg veldig et gammelt rund bord- gjerne med hjul på...ønske-ønske...
Fint at du fant deg tallerkenhylle...blir sikkert super med litt maling...lykke til med lappene!!!

Victorias Inspirasjon sa...

Hei :-) Du har en veldig fin og inspirerende blogg som jeg nettopp har funnet! Følger deg nå! Jeg driver også med en del sy-prosjekter (vil komme mer innlegg om det, nå som jeg er ferdig med eksamen). Hyggelig om du vil titte innom og kanskje følge min blogg også (",)
Mvh
victoriasinspirasjon.blogspot.com

alvorada sa...

Hei du!!!
Satt her og leste nettavisen på aftenposten og kom over bilder fra en fantastisk leilighet i Trondheim.. Måtte selvfølgelig klikke meg inn på artikkelen, og satt med vann i munnen da jeg leste "se mer fra leiligheten på bloggen urban retro".. Hmmm... Dette hørtes da veldig kjent ut?? Jovisst var det kjent! :) Så utrolig gøy at det var deg! Gratulerer med VEL FORTJENT avisomtale og verdens kuleste leilighet!!! Har ikke fått med meg at det er så stilig hjemme hos dere. Er det jeg som ikke har lest bloggen din godt nok eller har du ikke postet så mange bilder før de i forrige innlegg? Digger lampene, kjøleskapet, bildeveggen over sofaen, sjakkrutene på badet.. ja, jeg kunne bare ha fortsatt og fortsatt!
Lappeputen ser ut til å bli en suksess. Utrolig kule stoffer du har funnet. God ide å lage pute av lapper, forresten. Kanskje jeg må stjele den ideen fra deg? Må bare skaffe meg en BILLIG og BRA symaskin først...
Ha en herlig torsdag!

alvorada sa...

Nå har jeg bladd meg bakover i bloggen din, og der fant jeg jo selvfølgelig massevis av bilder fra leiligheten :) Herlig! Virkelig noe av det stiligste jeg har sett på lenge. Får nesten lyst til å flytte hjem til Trøndelag igjen bare av å se på bildene :)

Brigg sa...

finfint stoff!!:-) Gleder meg til ferdig lappeteppe-resultat! Også tallerken-hyllen!! Ingen ekte blogger ute..hehe;-). Glemte å si at den tegelsteinveggen i leiligheten deres er absolutt fantastisk!!

nei,nå tenkte jeg å lage et innlegg om nine favoritter:-)

Ellen Marie Albertsen sa...

Hei!
Tusen takk for koselig kommentar..Man må nok bare godkjenne at man har det godt nok, og at noe må man bare la ligge. Jeg tenker iallefall at pappa ikke kommer til å skjønne noe av min frustrasjon uansett, så da er det like greit å bare ha den lille kontakten vi har=o)

Det hørtes forresten ut som en koooselig sengekos, akkurat det vi jenter trenger..og sånn helt alene fungerer det meste:-):-)
Fin fin blogg forresten!! Legger deg til!:)
Løveklem

blogg sa...

Er bra flittig til å sy du:p
Nesten så jeg må ta fram dådyr øynene og spørre om du kan sy en veske til meg. Så du hadde sydd en til deg selv :)

Maddamen til Per Ivar;)

Camilla sa...

Stoff&Stil er egentlig en ganske farlig butikk.. vanskelig å gå der uten å komme ut igjen med noe..(les; masse) hehe
spent på hvordan puten blir!!

Gunn sa...

Hei, kom tilfeldigvis over bloggen din nå. Og jeg syns det var noe kjent med den trekassen din..mon tro om den har stått hjemme hos meg før ;-) For en kjempejobb dere har gjort med oppussingen, også så lekkert det har blitt..!! Jeg må bare si wow!! Kjempeflott beliggehhet også, men jeg vet ikke om jeg kunne ha bodd i samme gate som en Fretex ;-)

Tonje Holm sa...

Herlighet, så fantastisk stil du har hjemme. Jeg som nå er nyutdannet interiørkonsulent elsket leiligheten din! Jeg ble virkelig forelsket når jeg så bildene på adressa.no. :)

Anna sa...

Stilig, så bildeserie av leiligheten deres på aftenpostens forbruker.no! Hehe, syntes det var noe kjent med den froskestillingen på gulvet – så var det jo Mr. Nelson (som forøvrig er et utrolig kult navn) Leiligheten deres er jammen stilig, og digger smegen :) En vakker dag … skal jeg jammen klare å lure inn en i vår leilighet å. Men med tanken på overtalensen for to Vipp søplespann så kan det vel ta sin tid :D!

Anna

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.