onsdag 24. juni 2009

Shopping og flekkfjerning!

Idag har jeg vært på bruktbo på Stjørdal...herlig butikk med masse fint som andre har kastet men som har blitt plukket inn i butikken! Tror nok det er mange som kjenner til denne butikken her...og jeg er heldigvis så heldig og ikke bo så alt for langt unna den!! hihi...

For de som ikke allerede kjenner bloggen til Bruktbo, kan du lese bloggen her!

Her ser dere en liten bildesamling av hva som ble med meg hjem idag...Spesielt godt fornøyd med det stilige retrobordet, som jeg planlegger å spise mange, deilige grillmiddager på i sommer :-D
Fant og et kult retro-sengetrekk...som jeg kanskje tenker å sy om til trekk til strykebrettet vårt!


Sånn ser det ut i ene delen av butikken! Masser herlige bokser...men jeg har allerede litt for mange som jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med..huff og huff!

Og sånn ser utsiden ut ;-)


For dere som "følger" med på bloggen min, har dere kanskje lagt merke til mitt nye design?

Vel, jeg er i alle fall storfornøyd med headeren, som er designet av min fantastiske samboer - er han ikke flink?
En herlig rosa flamengo har fått plass i "Logoen" min, og jeg virkelig digger de fuglene! De er jo bare dødsrå...hehe!
Derfor var jeg overlykkelig av å finne disse stoffene på nettet og som dumpet inn i postkassen min idag:Må få sydd noe kult av dem etterhvert!!

På bruktbo fant jeg og en helt nydelig duk, med 3 tilhørende servietter! Mønsteret var bare så fint, og fargen likeså....

Problemet er bare at duken har noen flekker som jeg ikke fikk bort i første vask...
Jeg hadde på vanish flekkfjerner, og vasket på 40 grader...
Men de er der fortsatt!!!Har noen tips og råd til hva jeg kan gjøre????

Jeg aner jo dessverre ikke hva det er...men ligner kanskje på ketchup?

hmm..jeg tror ikke det har vært servert "ketchup-mat" på denne fine duken når jeg tenker meg om...kanskje en fancy saus...

uansett, tips mottas med den største takknemlighet!Jeg må avslutte med litt naturbilder....det er jo så vakkert ute når sola skinner og himmelen er KNALLBLÅ!!

Bildene er tatt fra fjæra like hvor Bruktbo ligger på Stjørdal...

Da er det natta på meg...god natt folkens ;-)

19 kommentarer:

Anonym sa...

Bare et lite tips anngåene flekker av ketsjup,kaffe eller rødvin. Det er flekker som er vanskelig å få vekk. Vil annbefale rett og slett toalett rens. Toalett rens er surt rengjøringsmiddel og tar vekk flekker som har mye syre i seg.som eks. Vin kaffe,og ketsjup.

Lykke til
Mor

Camilla sa...

fantastisk!!!!!

klem camilla

Camilla sa...

åå..det bordet var fitn!! :)

Unknown sa...

Det bordet var helt nydelig.
Det var du kjempeheldig med!
Flott blogg med masse inspirasjon!

Ha en fin dag!

Hilsen Linetoppen

ralfefarfars paradis sa...

Hvis ikke vanish tar det..så sannelig om jeg vet, men "mamma" hadde jo et bra tips...det er kanskje ikke så enkelt å få bort en gammel flekk, men kanskje du kan bruke stoffet til noe i lappeteknikk..sammen med flamingoene dine...Det bordet med blomster var tøft, bringer tilbake barndomsminner..flink samboer du har som ordner med flamingologo...ekte retro!! Ha en fin aften;)

Minmill sa...

Hei på deg kjære deg. Jeg måtte innom for å se hva som skjer her. Og du har mye å by på i siste innlegget ja. Jeg er jo helfrelst på bruktbutikker og kunne sikkert bodd på en selv. Hi hi. Jeg er begeistret for trenden med å kjøpe brukt. Det føles iallefall veldig riktig siden vi lever i et veldig bruk og kast samfunn. I dag har jeg kjøpt meg gamle asjetter på fretex som skal blogges om senere.

Den flekkgreie problemet ditt er jo så kjedelig. Jeg har erfaring med at når jeg har brukt vanish noen ganger på samme fleken, så forsvinner den av seg selv på mystisk vis. Jeg har nokså sterk blanding av vanish. Hvis du bruker pulver kan du lage blandingen veldig sterk. Håper den forsvinner.

Anonym sa...

Hei. Jeg har hørt at tannkrem skal fjerne ketsjup-flekker. Verdt et forsøk? Mvh Fru H

Datt sa...

Heeei, så hyggelig at du fant meg, nå er jeg følger av deg, synes det er så gøy med flere i "nærmiljøet", klager/skryter over samme vær som meg og slikt... Hihi... Har planer om en utfartstur til den butikken jeg også, men av og til er det prakk med 8-4-jobb! Blir nok en onsdag snart, men det blir ikke i dette herlige været! :D

Kristine sa...

Fru H:
Tusen takk for tips! ALT må testes ut for å få kål på disse flekkene! Men nå om dagen så skinner sola så fint i trøndelag at alle flekker blir glemt, hehe ;-D

Tove sa...

Hei
Masse flott du hadde kjøpt, og det bordet.... stilig!! Skulle gjerne vært innom den butikken.
Når det gjelder flekkfjerning pleier jeg å legge stoffet i bløt med bakepulver. Det virker av og til, men ikke bestandig, men greit å prøve noe "ikkekjemisk" først. Utenom bakepulver og vanish har jeg desverre ikke flere tips, er ikke verdens beste husmor...

Ha en flott sommerdag!

Brigg sa...

for en gøy butikk!! og så utrolig mye flott du har funnet!:-)

lykke til med flekken!

Ha en fin fredagskveld:-)

M sa...

Hei kjære venn,
så gjennomført du er i retro stilen, DIGGER det!!
Har hørt rykter om den butikken på bloggene, ja...
Flekker er jeg IKKE god på.....jeg bruker egentlig Zalo på alt...det fønker for meg!
Ønsker deg en fin helg, klem, M

stjerneglass sa...

Jeg ser noen bokser på det bruktbutikkbildet jeg gjerne skulle hatt fingrene i. :) Den hvite med lilla mønster og gullkanter hadde mamma sysakene i da jeg var liten, og jeg skulle ønske hun hadde tatt vare på den. Den er så fin og gir meg gode minner.

Så masse fint!

Merete sa...

For en flott butikk! Herlige ting du har funnet deg :D Bruktbutikker myldrer det av i min by og jeg saumfarer de med jevne mellomrom.

Min mann har også en greie for flamingoer og er enda furten på meg for at vi ikke kjøpte noen på Åhlens for ett par år siden. Vi var blakke og jeg mente vi trengte mat mer enn flamingoer, noe han under sterk tvil til slutt gikk med på. Når vi kom tilbake litt senere for å kjøpe de var det utsolgt og kom aldri mer. Jeg må nok skaffe noe slikt stoff jeg også, kanskje han tilgir meg da.. Hihi.

Ha en god start på ny uke :D

ralfefarfars paradis sa...

Ja han fikk en meget detaljert handleliste- med hvilken reol og hylle ting lå på, og han klarte det på en time, ny rekord!! I tillegg var det lite folk der så tidlig på dagen. Ofte er det jo lite folk der sent på kvelden- så da får du sikkert være i fred;) HA en fin dag!!

M sa...

Halloooo!!
DU hvor flink dere har vært til å se muligheter i leiligheten!
Jeg er helt imponert!
Og fullstendig i min smak, utformingsmessig, selv om interiøret mitt ikke ville vært retro, er det mye du har som FRYDER meg!
Spesielt fetteren til Ernst, som adoptivforeldre er vi jo NESTEN i familie.
(..selv om jeg flyttet fra ham i -92.)
Når det kommer til innlegget mitt, må jeg si at jeg føler bloggen min er litt "dagbok". Det var aldri min mening å være for personlig, men det er jo det man er opptatt av som kommer frem ...ikke sant...
Jeg er ekspert på å kaste bort komplimenter...(.."hvor er førerhunden din", "jeg har speil" osv...)(kremt)
En dag var det en mann som sa til meg, "tenker du ikke på at du fornærmer MEG, at du egentlig sier til meg at jeg ikke vet hva vakkert er".....
Da ble jeg SÅ flau....
Jeg er i en vanskelig fase, og føler at uansett hva jeg gjør med utseende, så ser jeg ikke ut...og når jeg får et kompliment, blir jeg nesten irritert....
Så denne mannen lærte meg en lekse, altså....så nå øver jeg meg å si takk.....
Utover det er det jo også vanskelig å være takknemlig for det man faktisk har, når livet går skeis...derfor ett innlegg om takknemlighet...
Nå MÅ mitt neste innlegg handle om interiør!!
Det var jo DET jeg skulle blogge om!!
Ha en fiiiin dag, jeg håper solen skinner i Trondheim!!
Klem,M

M sa...

Hei snupp!
Jada, det ER interiør jeg hovedsaklig vil blogge om, men jeg ligger jo under "Interiør og hverdagsliv"-rollen, jeg tror jeg holder meg innenfor..
Hvis du ser bakover i tekstene mine, så ser du at alt er interiør relatert på en eller annen måte...
Jeg har jo ikke hatt kamera, men det får jeg i dag!
Jeg har nesten litt prestasjonsangst, dere er jo alle så flinke til å ta bilder!!!
Jeg er en av dem som før i tiden fremkalte bilder av folk fra halsen og ned....
Jeg får ta det som en utfordring..enig?
Ha en nydelig dag, klem, M

Linn sa...

Gjett hvem som skal ta seg en tur til bruktbo på skatte jakt i nærmeste framtid =) Tusen takk for tips, visste ikke at den butikken eksisterte jeg !
Likte bloggen din kjempe godt,jeg er ikke helt retro, men fant mye i din stil jeg likte =)

Hilsen FrøkenLinn

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.