søndag 7. juni 2009

Showroom åpner SNART!Jeg er i full gang med å sy! Har blitt bitt av sy-basillen, skutt med amors piler og har lopper i blodet! Denne helgen har det blitt 1 ny pute og en ugle (!!)
(Hjertet har blitt tatt av igjen)


Her ser dere hva jeg har syslet med i helga. Så herlig å være i gang med symaskinen, anbefales alle som har en maskin de har litt dårlig samvittighet for at støver i et skap, under en pult eller i en bod...
Fredag kveld da jeg startet opp fikk jeg en litt "røff" start...beina på pulten min var for korte, da jeg skulle gjøre de lengre, kilte den ene foten seg fast...jeg har litt kort lunte når det gjelder slik, så etter å ha fått ut frustrasjon med hammeren var beinet ikke rikket, og plastdelen som utgjør foten var ødelagt...så JA, jeg har for lav pult..arggh!! I tillegg knakk jeg synåla like etterpå...jeg følte universet prøvde si meg noe?Slik så det ut...KAOS! Jeg gikk rett og slett og la meg...sånn skulle det vel ikke være å sy? skulle det ikke være koselig, morsomt å inpirerende +++?Men, som dere nok skjønner av bildene i starten av innlegget ble lørdag og søndag så mycke bedre ;-D Litt startproblemer må forventes - er det som skiller de seriøse fra de som bare leker butikk!! hehe...ok, kanskje litt vel dramatisk!


På lørdag tok jeg i tillegg turen på loppemarked. Kom ikke hjem med det helt store utbytte, men fikk med meg 2 stk kofferter til den nette sum av 25,- per stk. Den ene er fyllt med stoff, kaller den bare stoffkofferten min ;-)
Den andre har ikke fått noe innhold ennå, men sånn ser den ut


Jeg har og testet ut servietter-på-lys-trikset som jeg har sett hos så mange andre bloggere. Så enkelt det var da...neste gang jeg skal dekke bord blir det matchende servietter og lys!!

Og folkens, ikke ta overskriften bokstavelig...hehe! Bare jeg som drømmer meg bort igjen...

Snart mandag og endelig ny uke...ehh, vel, man må være positiv - og det positive vil gro!! GLEDER meg til å gå på jobb imorgen - og jeg bestiller herved en fantastisk uke med finvær og positiv energi!! Fortsatt fin søndag alle!

12 kommentarer:

Brigg sa...

Hehe..i know the feeling! Gøy å sy når alt går min vei. Men arg, så sint jeg kan bli ved symaskinen!! Tålmodighetsprøve. Jeg har endel syprosjekter som svirrer i hodet for tiden,så får vel bare hoppe ut i det og se hvordan det går tilslutt. Fin pute med den lilla kanten!!:-) Og systedet ditt ikke minst!!

blogg sa...

Hvordan fungerer "serviet på lys" saken din?:P Bare å lime dem på?

ralfefarfars paradis sa...

Herlig innlegg fra deg...tror jeg hadde stengt sjappa for godt hvis nåla hadde knekt...den ugleputa var knall!! Jeg har faktisk sydd et par gardiner m. maljer i helga...så jeg er ganske så fornøyd- selv om jeg på langt nær er i boks med alt jeg skal sy...og når man er dum nok til å titte inn til sånne som deg- ja da blir jo listen over det man vil sy så mye lengre..ser ingen ende på dette!!!
Ha en fin kveld i showrommet!!

Kristine sa...

Silje; du deler servietten så du får det ytterste laget som er det du skal bruke. Setter på strykejernet ditt, finner frem bakepapir. Så klipper du servietten så den passer til lyset ditt, legg servietter rundt lyset og bakepapir oppå der igjen. Til slutt stryker du over hele lyset og serivetter vil smelte inn i lyset ;-D GENIALT!!

Minmill sa...

Hei. Her går det unna må jeg si. Sying, loppis og lyslaging. Du er jammen med produktiv i din lille fabrikk. :)) Jeg likte så godt den lille uglen jeg. Jeg har også symaskin stående, men den får lov å stå litt til. Kanskje hvis jeg besøker deg mye, kan jeg bli påvirket til å ta den fram og prøve meg. :)))

alvorada sa...

Hi-hi, ja jeg hadde en laang runde med symaskinen jeg også før vi kom sånn nogenlunde på talefot. Hos meg var det undertråden som var problemet. Veldig glad ikke nåla knakk hos meg, det tror jeg hadde knekt pågangsmotet mitt også!
Jeg skulle veldig gjerne ha bestilt en epleveske av deg altså, men jeg har egentlig kjøpestopp av ting jeg ikke trenger. Etter et kjapt overblikk i skapet viste det seg at vesker dessverre havner i denne kategorien. Men mange av veskene mine begynner å bli litt slitt ser jeg, så jeg ser ikke bort fra at behovet kan melde seg! :)
Veldig fin pute du har sydd, og ugla var jo bare supersjarmerende! Jeg har også sydd ei pute i helga faktisk, kanskje den dukker opp på bloggen etterhvert.

Hege - BOLIGglede sa...

Kjempefin pute og ugle! Ble inspirert nå. Har virkelig lyst å lære meg å sy!! Har desverre ikke en gammel symaskin stående, men kanskje mamma har en?..;)

Maya: sa...

Du og du, så flink du er! Den ugla var jo bare helt snasen. Har du kommet på den selv? Kan ikke huske å ha sett slike ugler før...Den var fin:)

Maya

Camilla sa...

oohh..ugleputen var kjempesøt :) Jeg har nettopp tatt frem symaskinen selv, skal snartsnart begynne på ett lappeteppe :p

Anonym sa...

Skal si du er kreativ. Ugleputa var skikkelig stilig;-)) Synes jeg ser der der du blir trigga når det gjelder tålmodigheten..

Kos deg masse med symaskinen, man feiler og man prøver, øvelse gjør mester;-))

Ragna sa...

Så fin reportasje det var i Aftenposten! Syntes det var noe kjent med det gule bordet ja men klarte ikke å huske hvem sitt bord det var :-) Helt enig i at det skal være hyggelig å sy. Når jeg sitter ved symaskinen så forsvinner tiden helt for meg og plutselig har jeg sittet i 6 timer. Rene meditasjonen!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.