mandag 1. juni 2009

Sy-stue!

Urban Retro's systue har for alvor startet opp virksomheten i pinsehelga! Jeg har hatt mamma på besøk og benyttet meg av god hjelp og gode tips ;-) Jeg er så glad for å være i gang med å sy!!! Resultatet skal jeg snart legge ut bilder av.... må bare få tatt noen!

Her sitter jeg flittig og syr på det som skal bli en pute!
Lite utsnitt av puta! Flere bilder kommer :-)Tar med et bilde av Bambi og... som har flyttet fra Sølv-springbukken til en litt mer fargerike tilværelse i gangen!!


5 kommentarer:

stjerneglass sa...

Så flott bloggen din har blitt! :)

Herlige farger på puta di!

Jeg tenkte å prøve meg på et stort lappeteppe til å ha på stranden osv, men synovise som jeg er må jeg nok begynne med babyteppe først. :)

Forførende Farger sa...

Gleder meg til å se resultatene etter "sy-pinsen"din!
Jeg sluker alt jeg kommer over om sying. Og som den putomanen jeg er, leter jeg stadig etter nye ideer ;-)
Heldig du som har noen som gir deg opplæring i kunsten å håntere en symaskin!
Ha en fortsatt fin pinse!

ralfefarfars paradis sa...

Så flink du er...hver dag tenker jeg; i dag skal jeg ta frem maskinen og sy gardiner..har alt jeg trenger..men nei...sukk. Synes sånn pong-pong bånd er så fint..legger meg til her hvis det er greit..så kanskje jeg blir inspirert til å sette kontakten i min egen symaskin.
Kjempetøff leilighet..wow-tenkte jeg da jeg så bildene!!
ha en fin kveld med maskinen!!

ralfefarfars paradis sa...

Glemte å si at den blomsterpotta med sommerfuglen var nydelig.. skulle gjerne hatt en slik en..eller tre..hihi

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.