fredag 5. juni 2009

***VIKTIG PRESSEMELDING***

Trondheim 5. Juni 2009

Ferdigstillelse av lokalene til Urban Retro’s systue er like rundt hjørnet, og produsjonen ventes å starte opp i helga. Daglig leder, produksjonsansvarlig og markedsdirektør Kristine L. har stor tro på fremtiden for den lille bedriften. ”Timingen er riktig, vi ser en trend der flere og flere forbrukere foretrekker hjemmesydde puter, gardiner osv, de trekkes mer og mer mot retro-stilen, gjerne med innslag av det urbane”, sier hun i en pressemelding.Produksjonslokalene
Hehe...okei, okei...det var vel kanskje å overdrive en smule!? Men det må være lov å leke seg litt her inne i bloglandia ;-D
Sånn ble hemsen seende ut etter at sofaen måtte vike fra kosehjørnet til fordel for symaskin og arbeidspult. Syns det ble temmelig brukbart nå og jeg!Jeg har vært på biblioteket å leid meg bøker!! Her skal jeg finne inspirasjon og litt tips & triks tenker jeg ;-D


Disse lekkerbitene kom jeg over på min lille bytur nå i ettermiddag. Spesielt fornøyd med den heklende firkanten med de herlige fargene!Tenk om jeg hadde hatt en liten takterasse, tenk om jeg hadde hatt denne dagsengen på den takterassen...sukk...drømme-drømme!For en stilig retro-sofa! Denne var veldig kul...men ikke fult så comfy, hehe


Oi-oi!! ROSA scooter - yes please!! Denne var jo bare lekker, ser for meg suse nedover Trondheims gater på denne ja!

Vel, god helg alle sammen!! Måtte det bli en inspirerende og produktiv helg :-D
klemmer fra meg!11 kommentarer:

alvorada sa...

He-he, utrolig bra! :) Nå gleder meg til å se produksjonen. Forholdene ligger ihvertfall godt til rette ser jeg, og du er jo allerede godt i gang! Har forelsket meg litt i den veska med oransje epler :)

irina sa...

RÅBRA !!

har stor tro på det jeg å :)
Vet du om det er noen loppemarkeder i trondheim i helga ;)

Klæm

Maya: sa...

Hihi, så morsomt! Nå trodde jeg et lite øyeblikk at du skulle starte på ordentlig!:D:D:D jeg ønsker meg også en seng på verandan! Vår er på 5 kvm og det er liksom akkurat ikke stort nok. Nei og nei, ser frem til storproduksjon i systua di!

Maya

Camilla sa...

Det ble da finfint! Måtte fnise litt, men som fremtidig gründer (jeg drømmer.. kremt..hehe) kan jeg ikke le for mye. Mitt kontor er ikke innredet en gang.. (Men skal bli det snart altså) Jeg driver atlså min lille bisniss fra stua. Det går det også..Drømmer må man ha!!

Camilla sa...

Glemte å si at den dagsengen har vi på gjesterommet.. som skal bli kontor. Den står lastet full av esker med stoffer og andre håndarbeidsartikler. :P

Minmill sa...

Hei, det begynte med et lite gisp herfra. Jeg tenkte at jøsses denne damen har store planer. Men så landet jeg jo litt. Så gøy det skal bli å se hva du lager i produksjonslokalet ditt. Og så må jeg si at du er heldig som har funnet den svære hekle firkanten i dag. Den var superfin.

Villblomsten sa...

Hihi :-)

Lykke til :-)

BlandetLoft sa...

Hihi, morsom inntro på dette innlegget :-)
Ja jeg tenkte å bruke sjablonger, tenkte på rosa blomster eller noe i den duren. Fordi det matcher resten av rommet,
Lykke til med syingen. Du har hvertfall fått deg en fin syplass :-)

Marthe sa...

For en morsom og fargerik blogg du har, kjempeglad for at jeg kom over denne:) Liker stilen din! Det lille bordet du har pimpet og veska du har sydd er superfine - flinke du!

Ha en super søndag!

Forførende Farger sa...

Dette kommer til å bli så bra!
Ser fram til resultatet av produksjonen.
Lykke til!!!!!

Stor klem fra meg

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.