søndag 14. juni 2009

Vil du ha en ugle?

I helga har jeg sydd ei ny ugle og sydd ferdig lappeputa mi!

Lappepute var ikke bare bare å sy altså...jeg tror jeg trenger et sykurs! Er det noen som vet om noe sånt arrangeres i Trondheim, og i så fall hvor?Sånn ble altså ugle nr 2!

I helga har min besøksteller passert over 1000!!! Og det syns jeg er ganske stort :-D i den anledning har jeg derfor bestemt meg for å lodde ut ugla! (om noen vil ha den da...hehe)

"Reglene" blir som jeg ser andre bruker; legger du igjen kommentar får du 1 lodd, linker du til meg på bloggen din får du 2 :-D

Her ser dere både lappeputa og ugla. Egentlig syns jeg lappeputa ble veldig fin, til å være føste da ;)


To uglesøsken som bor på hemsen min...her trives de veldig godt, har det varmt, lunt og koselig radio som stort sett står på. Men, nå er i alle fall den ene klar for å bli adopert bort, og søker derfor nytt hjem, hvis noen skulle ha en koselig sofa den kan bo i!? :-D

Ville bare vise dere disse to broderte bildene som jeg kjøpte på loppis-turen til Østersund!
De har nå begge fått gule rammer.
Det med tekst skal få henge på ytterdøra vår og ønske gode venner velkommen :-D


Og til slutt, jeg ROTER fryktelig når jeg holder på...hehe. Hadde litt lyst å vise hvordan det ser ut på hemsen her når det ikke er stylet for fotoseanse ;)


Da er det snart ny uke....sukk...jeg syns helgene går så alt for fort!
Jaja, BARE 5 dager så er det helg igjen!!!!26 kommentarer:

Ida sa...

Du , hallo! Den lappeputen ble jo råfin - hva er du klager over ? Sykurs- det trengs neppe!

Og JATAKK, jeg tar gjerne den uglen :-) Om jeg ikke vinner,skal jeg definitivt sy meg en slik selv! Den var kanonsøt!

Tar tre lodd jeg :-)

klem

Bella sa...

Hei!
Så fine puter, ser ikke ut til at du trenger noe kurs!
Jeg krysser fingrene og håper på en ugle, jeg har både bur og sofa klart, så kan den velge.. : )

Ha en fin uke!

Anonym sa...

Så fine puter da. Ang sykurs så vet jeg det er to damer fra designmarkedet Sukker som pleier å ha det. Det er sikkert bare å ta kontakt.

Klem

Margrethe sa...

Hei! Første gang jeg er inne på bloggen din og måtte bare si at jeg likte uglene dine. De var søte!
Kommer nok tilbake en annen dag:)

stjerneglass sa...

Jatakk, vinner gjerne en ugle! De var dødskule! Du er flink!

Hege - BOLIGglede sa...

Jeg vil gjerne vinne en ugle! Kjempesøt!
Måtte le litt når jeg leste på tidligere innlegg om tallerkenhyllen.. Hadde nesten samme opplevelse på Fretex. Trodde jeg så en tallerkenhylle, hjertet dunket og jeg løp nærmest bort til den, men det var bare en vanlig hylle...sukk;(
Heldig du!

Camilla sa...

Jeg syns lappeputen din var kjempe fin jeg. Helt bein og fin jo.. :) Og Ulgene var kjempe søte, ja takk!! hihi Og grattis med de 1000 :)

ralfefarfars paradis sa...

Ser ingenting galt med puta di, men det er sikkert sykurs i trondheim..jeg ville ha spurt på en symaskinforretning..
Jeg melder på konkurransen din..den puta hadde vært helt perfekt på barnerommet som jeg pusser opp i slow motion..veldig fine begge de søsknene synes jeg. Skal legge ut link til deg..
Natti natt!!

Forførende Farger sa...

Lappeputa ble tøff!!!
Ugla like så. (Har god plass for en ugle i sofaen ;-)

Følger av bloggen din er jeg allerede, og jeg skal selvfølgelig opplyse om konkuransen din på bloggen min.
Gratulere med de første 1000! Det blir sikkert mange flere etterhvert.

Natta

Camilla sa...

Oh, den var kjempesøt. Vil haaa! :) Det er så mye fint hos deg atte! Ugla hadde vært kjempefin i sofakroken vår. Dessuten hadde jeg bursdag i går, så det er nok jeg som bør få den. :P Hihi!

Maya: sa...

Jeg vil! Jeg er på jobb nå, mem måtte kaste innen melding her, skal linke når jeg kommer hjem. xxxxx fingra;) Verdens kuleste ugle!

Anonym sa...

hei
Jeg syns både puta og uglene var kjempefine!! Sykurs er det ikke brukt for!!

Jeg har dessverre ikke noen blogg jeg kan linke deg til, men prøver meg likevel :)

Torill Larsen heter jeg :)

Merete sa...

Hei! Første gangen jeg er innom bloggen din, så utrolig flott den er!!
Uglen var jo knuseskjønn - den vil jeg gjerne være med i kampen om å vinne.
La meg til som følger her hos deg og jeg :o)

Ha en god dag!

M sa...

Hallooooooooo!!
Her kommer jeg innom for å se til fetteren til Ernst....(..hva heter han nå igjen?!) (..hint!..)
Jeg blir gjerne med å konkurrere!
For en koselig ugle, jeg linker!
Klem, M

Jeanette sa...

Kjempe kul ugle! Den vil jeg gjerne vinne:)

Anonym sa...

Hei.
Selvfølgelig har jeg lyst til å vinne en uglepute. Den var kjempefin.De andre putene du har sydd var også veldig fine. Det gir lyst til å gå på selv.
Jane

Littlew sa...

Kjempekule ugler :))

Gunn sa...

Hei hei, så artig å høre at du er fornøyd med kjøpene dine og at det broderte same-bildet henger oppe og! Jeg syns det er så artig :-) Fant et brett jeg hadde solgt hos en annen Trondheims-blogger, så det er tydelig at vi bloggere liker mye av de samme tingene ;-)

Kjempeflott ugle!! Har så lyst å lage kosedyr selv, men etter et forsøk på et ekorn så innså jeg at jeg bør først få litt tålmodighet ;-)

Jeg vet at Sy-Steen skulle ha sykurs. Det var vel mest veske-kurs, men du kan jo stikke innom å høre. Det var det jeg var mest interessert i å være med på, så jeg sjekket ikke om det var noen andre kurs :-)

Men jeg sier meg enig med de andre at det ser ikke ut som du trenger noe kurs! Men samtidig er det jo kjekt å få tips og se hvordan andre gjør ting. Ikke minst må det være kjempegøy å være på kurs med andre likesinnende!

Stina sa...

Knallfine puter! Kan ikke skjønne at du trenger sykurs..? :-)

Camilla sa...

Jeg vil gjerne ha ugla di!!!!!!!!!!!!!!!!! Den var dritkul!!!!! Går det an å KJØPE lodd??????

klem camilla

Anonym sa...

Innom å tittet på Lappeputa og ugleputa nr 2. Du er blitt flink,og jeg synes du skal øve deg litt på egen hand før du tar noe sykurs. Du lærer mest teknikker på sykurs.Men det å lære seg å sy krever tålmodighet og nøyaktighet. Du er vel mer nøyaktig enn tolmodig.

Skulle jeg vinne Ugleputa,wow da blir jeg glad og stolt over min kjære datter. Lykke til.. Klem fra mamma ;-))

irina sa...

uhhh uhuuu.....kan komme her altså.

den ligger litt rart til for tiden....butikken. de fikser veien foran den.

klem

La luz del norte sa...

SÅ fin leieligheten deres ble da!! Herlig. Kom inn her via en annen blogg. Hippie Chic, tror jeg. Det finnes sikkert sykurs i Trondheim. Sjekk med en av sybutikkene. Det ligger jo en i Fjordgata. Rett ved Sportsbua. Og så ligger det en i Sandgata, like bortenfor ISAK.
Jeg synes uglene bel veldig fine!! Ha en fin dag, da. (Skikkelig surt vær i Trondheim i dag. Jeg var ute på terassen og ble superkald...)

Solrosa

Vinglefrøken sa...

Kjempekul ugle - jeg tar ett lodd i trekningen din! :-) Artig å lese bloggen din også - tar turen innom igjen! :-)

Mrs. Monday sa...

Jeg er veldig klar for å adoptere en superfin ugle, så jeg deltar gjerne i trekningen og linker til deg på bloggen min :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.