mandag 20. juli 2009

"Alt du gjør blir fint uansett"

Jaha?

Dette var nemlig det jeg fikk høre av ei venninne da jeg før helga prøvde å finne ut hvilken farge jeg skulle velge til veggen på soverommet....

Som vanlig, er jeg dårlig på å ta i mot komplimenter...jeg avfeide det, og svarte tilbake at det stemte alldeles ikke!!

Men....det viser seg at min venninne tok feil, og jeg hadde rett! Normalt ville jeg blitt glad for å ha rett....
men IKKE NÅ!!!!

Det suser nemlig ikke i sivet på mitt soverom etter helgens lille make over....det er fullstendig kræsj der inne!! åhhhr!!! Jeg har ikke noe bilde jeg vil vise dere en gang, for det ble så FÆLT! og jeg så UTROLIG skuffet når jeg så det ferdige resultatet...nesten litt flau faktisk...for det aller meste hjemme hos meg har jo blitt fint tidligere, jeg har lyst å gi meg selv såpass "skryt"....

Fargen Siv ble ganske fin mot tapeten og det hvite gulvet.. se bare her, er dårlig bilde og bare første strøk med maling...

Jeg vet ikke å se fargen på andres skjermer, men jeg syns det går an å se at dette er en litt "søt" og dus grønnfarge..behagelig, bra på soverommet!


Men, når jeg satte på plass senga, med den kremhvite sengegavelen, de kremhvite lampeskjermene på nattbordslampene, og nattbordene som er litt kremhvite/mocca/cappucino farge ble det skikkelig kræsj i farger, og grønnfarge så rett og slett litt gyselig...


Jeg ble på gråten rett og slett...huff og huff! Kjedelig når vi hadde "ribbet" veggen for listverk og møbler, mala to strøk og ryddet alt på plass igjen før jeg innså at det ble helt feil!!


Det er ingen annen utvei, jeg må bite i det sure eplet og male veggen på ny! æsj.................


Så hva tror dere andre driftige damer? hvilken fargeskala bør jeg holde meg i? Gråtoner? kremtoner? Del gjerne med litt erfaringer på dette.... denne fargepaletten med hvilke farger som passer sammen og absolutt bare blir kræsj har ikke jeg helt i hodet tydeligvis...
Vel, fortsettelse på denne spennende malehistorien fortsetter utover uka, skal holde dere oppdaterte..hehe ;-)


For å muntre meg opp litt kjøpte jeg meg noen nydelige blomster og pyntet med i småvasene mine! Deler en liten kolasj med dere for å få opp stemingen litt ;-)

Ute i dag så strømmer regnet ned, soverommet mitt er gyselig og jeg har enda 2 uker igjen til jeg skal ha ferie....merkelig nok er jeg ikke superdeppa altså, hehe....jeg har jo blomstene mine å smile av! Vakre, friske blomster frisker virkelig opp en regntung julidag :-D

Btw, vi skal selge sofaen vår! Noen i trøndelagsområdet som trenger ny sofa? Eller kjenner dere noen som trenger? Vi har og mulighet til å få den fraktet til Kristiansunds-området, om det er noen i de traktene som kunne tenke seg denne superstilige sofaen!? Sjekk ut annonnsen på finn.no! Vi duskuterer gjerne pris om det er noen prutelystne der ute ;-)

Ha en FIIIIIIN mandag alle sammen!!!

10 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Så mange nydelige vaser du har!! Virkelig et herlig syn;)
Jeg hadde en følelse av at det ville kræsje..der vi bodde før var veggene malt i fransk grå- og den brakk mot rosa..veldig stygt..det er jo mange ting som spiller inn på farger- lysforhold og hvilke farger den er brukket mot..grått som går mot rosa er ikke min favoritt, så malingen til gulvet til storebror brekker mot hvitt. Hvis du vil ha grønt- ville jeg tatt en farge som er grønn- gjerne pastell, tror det kan bli fint med andre pasteller også- blått-lilla. En hvitfarge som heter bomull tror jeg også kan passe, den har jeg sett brukt hos andre med fint resultat.Et tips er å la alt stå og male en papplate med prøvefarge- så kan du se hvordan det passer til interiøret også. Lykke til;) Det blir sikkert veldig fint- for du har jo veldig god smak- venninnen din har helt rett!!
Ha en fin mandag;)

M sa...

Hallooo,
Farver ser så annerledes ut, både mot lyset og mot møblene, det er det som kan være vanskelig når man velger farve...
Det må jo være litt varme for at den skal matche med kremtoner, men grønt skal jo liksom passe til alt?
Skjønner fortvilelsen, irriterende å måtte begynne på nytt....
Enig med Ralfefarfar...kanskje få tak i noen prøvebokser.
Lykke til iallefall.
klem,M

Ragna sa...

Jeg har blitt så glad i en palettside som heter Colorlovers.com. Jeg søkte etter "Coffee" der og fikk disse resultatene. Kanskje noen av dem passer for rommet ditt?

A Pup in my Cup

Coffee Girl

Cappucino

Down to Earth

Coffee on tea stains

French vanilla

Coffee with cream

Cafe Mocha

Coffee time...

Lykke til :-)

irina sa...

Kjempefine vaser !! Og det får jeg høre til stadighet...men takler der dårlig.
Jeg holder meg til kun en farge jeg å det er helt hvitt, uten noe brekninger til den ene eller den andre !!

Klm

Lotta sa...

Hei du! Huff...ikke gøy altså..Har nok ingen råd..jeg har bare hvit og eggehvit på veggene her.. Håper du finner en farge du blir fornøyd med da:) Flotte vaser og blomster! Til å bli gla av ja:)Lykke til med malingen videre...Klem til deg:)

Anonym sa...

Hei og takk for hygelig komentar på bloggen min!!
-Panelet på kjøkkenet du har sett, må være tømmerveggene fra den opprinnelige delen av huset.. og JA(!) såklart vi skal beholde dem! Har revet ned veggplater i lange baner for å avdekke tømmeret! Kun 4-5 lag med maling som må til pers før vi kan få den fargen vi ønsker!

Lykke til med siv-maleprosjektet, har dessverre ingen gode råd enn at du må stole på deg selv! Må si du virker umåtelig positiv til å ha bommet på fargen... Tror jeg hadde blitt noe arg!

Nydelige blomster og vaser forresten!

Ha en god uke!

Maria sa...

Søte vaser! :)

Aner ikke med fargen - jeg er så "fargeløs" av meg, hehe. Til og med eks-kjæresten min prøver å dytte litt farger på meg.

Hvordan klarer duå lage så fine bildekollager? Jeg lagde en kollage i picnik en gang, men da fikk jeg bare ha sorte kanter, og det vil jeg jo ikke.

Maya: sa...

Æsj, så kjedelig med soverommet! Ikke nå særlig når man føler det sånn. Men jeg synes nå det vasearrangementet var en nydelig trøst. Det trøstet ihvertfall meg, hehe:D
Jeg er en av de late sommerbloggerne jeg. Innom og slenger inn et innlegg, men har ike sust så mye rund til folk. Men i kveld har jeg altså en bloggekveld, hihi, koselig:)
Spørs om jeg får tid til et kina-innlegg, jeg får jo kanpt tid til blogg nå når jeg har skoleferie, hihihi:D Neida, joda, det kommer nok. Begynner å gå opp for meg nå at jeg skal reise snart. ordna meg reiseforsikring også, den jeg hadde var gått ut gitt. Enn om jeg får svineinfluensa, sant!?! Best å være beredt...
Ha en fin sommerkveld. Og så håper, eller, regner jeg med at du finner en løsning på soverommt ditt:)

Maya

lillebille sa...

Kjempekjedelig å finne ut at det ble kræsj etter at alt er på plass igjen. Har også brent meg på det en gang. Man får lyst til å felle noen tårer ja...
Håper du finner en farge som matcher. ( det gjør du jo selvfølgelig!) Har ingen gode tips når det gjelder fargevalg... synes ofte lysforhold har en STOR innvirkning.
Men trøsteblomstene dine ble utrolig søte i vasene dine da. Flott collage!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.