tirsdag 14. juli 2009

Blomsterkasse i stua!
I mangel på takterasse...eller terasse i det hele tatt...har vi hengt opp en blomster kasse inne i stua!!


Så koselig... og litt ute-stemning... sommer, sommer, sommer!!!

8 kommentarer:

stjerneglass sa...

Så fint det er å ta med sommeren inn! :)

IfraLahell sa...

Den likte jeg! Velig morsomt med terasse på stua :)

:)IfraLahell

Tove sa...

For en morsom og fin ide:) Og nydelig tallerkenhylle i forrige innlegg

klem

Maya: sa...

Jupp, det likte jeg. Kommer du deg ikke til terrassen så bring terrassen til deg...eller nå sånt...

maya

Datt sa...

Kuuult, genial ide og knallfint! :D
Jeg har en award til deg inne hos meg! :)

Ninas Drops sa...

Neimen du da-...må le av den fjellturen deres altså...litt som meg du...har lyst til å dra på tur..men da får jo jaggu været spille litt med ..hihi...likte at du hadde sakset ut yr bilder av været for morgen og kveld...øs pøs...ha ha...herlig vettu...
Så kult med blomsterkasse inne..herlig ide...du er kreativ...
Men må jo berømme deg for de fine hyllene du har pimpet lengre nede her også da...wow...dette har jeg lyst til å kopiere til blomsterrommet mitt nede etterhvert...knallfint...jeg så verken støvesuger eller mopp jeg..eller??? yoho.
Oki, my dear...jeg må pønske ut noe å lage her jeg gitt...men hva??
drops

ralfefarfars paradis sa...

Ja, det har vært en herlig dag i dag!! Kreativt med blomsterkasser inne;) Litt finere enn mine plastkasser (som jeg ikke bruker her- siden de flyr av sted;))
Ha en herlig kveld;)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.