torsdag 23. juli 2009

Bursdagshund!!


HIPP, HIPP HURRAAAAA!!!!
2 ÅR IDAG....og dermed egentlig voksen. Hunder regnes som voksne når de har nådd 2 år, sånn ca. Og i menneskeår er han nå ca 14 år...


Mr. Nelson vil jo aldri skjønne noe av dette med blogging eller få lese dette innlegget...hehe...men jeg velger å gjøre litt stas på han... ;-)

Jeg lover å gi deg masse kos, omsorg, kjærlighet, turer, trening og mat (fra europris, siden det tydeligvis er det eneste du velger å spise..) og helgemorgener i senga sammen med oss!

Nelson gir oss så utrolig mye glede i hjemmet, verdens beste og morsomste hund! Glad i deg for evig og alltid :-)

21 kommentarer:

Brigg sa...

grattis tøffe nelson!

IfraLahell sa...

Ojojoj- her var det masse nytt!

Først happy b-day Mr. Nelson:) Morsomt å gjøre itt stas på de firbente også!

Bruktfunn- masse fint. Likte spesielt godt sengegavlene, Elgfatet passer jo perfekt inn hos deg!
Kitchn aid blenderen- går min gamle, sorte en høy gang- fantastisk farge! Den kommer du sikkert til å få masse glede av!

Tapetet så veldig fint ut, var litt vanskelig å se på bilde. kanskje vi får se mer seinere?

Håper du får en super dag!

:)

Marthe sa...

Mr. Nelsom må være den kuuuleste hunden! Åh, så fin han er:) Gi han en bursdagsklem fra meg. Og så masse herlige bruktfunn! Heldige deg:)

Håper sommeren er finere enn finest. Her er sola fremme i dag, og det betyr èn ting: ut å leke:)

Ha en strålende dag!

M sa...

For en morsom vofs!
:D
Du spurte hva jeg leser...akkurat nå begynner jeg på en ny....men vet ikke hvilken...leser helst på engelsk....det er et rikere språk på alle måter....leser engelsk, amerikansk og irsk litteratur...
Og selvfølgelig norsk også da...lurer på om jeg skal begynne til venstre i bokhyllen og lese til høyre....jeg har jo en del bøker som jeg ikke har lest på tyve år....kremt...jeg mener et par år....(beliter meg ikke på alderen...)
Eat love pray....hører det er flere som har lest den.....den er så god at du må lese den igjen?
Ha en fiiiin fredag!

RA/finetingtingeling sa...

Hihi, så nusselig. Gratulerer Nelson! :)

Merete sa...

Gratulerer med dagen til mr. Nelson!
Han ser skikkelig kul ut :D

stjerneglass sa...

Så deilig han er! :)

Laila -Karin sa...

Gratuler Nelson.

Det klart hunden skal feires.
Her får hunden bursdaggave av naboen.
Ha en fin helg

fru Karlsen sa...

For en nuuuudelig liten hund! Jeg skulle gjerne hatt en liten hund, men har ikke tid! Heldigvis har foreldrene mine to skjønne fox terriere,så jeg får oppfylt kosekvota der!

God Helg

hilsen Inger

Ellen Marie Albertsen sa...

Grattis med dagen da!!!
Herlig navn på vofsen:D

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei kjære venn!:)
Så koselig med et nytt bekjentskap da:)Jeg flytter fra Bergen, har bodd her noen år nå, men pga kjærligheten flytter ejg på meg, blir godt å være i samme by. Jeg studerer interiør, vet ikke helt hvor ejg ender opp, men interiørkonsulent er første etappe, så får vi se om jeg "bygger på" med mer etterhvert.Er halvveis i det løpet nå, og trives kjempegodt med det. Har en mail på sida mi, tenker at jeg tar kontakt på mail i løpet av noen dager, så kan jeg fortelle litt mer:)
Klem fra meg

Datt sa...

Ååååh, gratulerer så mye med dagen Nelson! <3

GundaM sa...

Neimen, nydelgi hund! Skulle ha tatt ham med på shopping;)

Så gøy å se resultatene under her og ja det elgfatet var rått, rart ingen hadde kjøpt det tidligere;)

Go helg Kristine!

ralfefarfars paradis sa...

Gratulerer så mye med overstått Mr. Nelson!! Håper du hadde en superfin dag sammen med den snille matmora de;) Tenk nå er du stor gutt, tenåring og gode greier;)
Ha en fin lørdag!

Lotta sa...

Hei hei!
Så stilig han var da:) Grattis grattis:)

Ha en fin søndag:)

Klemklem

M sa...

Hei hei!
Kjøpte den boken i helgen, men min mor stakk av med den.
:D
Sånn er det å ha en mor som leser engelsk....det går ikke alltid begge veier, for jeg leser ikke romantiske noveller, og DET gjør hun...
Hun leser derimot alt hva jeg kjøper...det er nå litt koselig også..
Ha en fiin mandag!
Klem,M

janne sa...

Så trivelig at du likte fatet.
Gratulerer med overstått hundebursdag. Han var jammen en tungtpustende sjarmør!

RA/finetingtingeling sa...

Pannekakene var kjempegode, så det skal de ha! :) Gleder meg til å lese innlegget om shoppingfundene! :) Hadde meg en tur til Berheim på Sandnes i dag og gjorde noen kjempekupp! :) Det blir bloggings i morgen! ;) stor klem og ha en flott uke!

ralfefarfars paradis sa...

Selvfølgelig tar jeg med kake;) Du kan da skjønne det;) Det høres flott med tur til Stavanger, den byen er bare såå fin;) Matfestival må være toppen;) Og søstrene Grene- sukk og sukk;)
De har jo noen stripete ting i GG- det må jo passe inn hos dere moderne bloggere også;)
Nå har jeg snakket med mamma og spurt om jeg kunne få elgbildet..det er en slags variasjon over elg i solnedgang..en elg står veld elvebredden sent på kvelden- dog uten solnedgang..og skuer over til sine to venner på denandre siden..høres det ikke fantastisk ut;)
Ha en fin ukestart!

Ellen Marie Albertsen sa...

Åh, det er stilig med hvitt da..Også gjør den ikke så mye ut av seg heller som hvis den skulle vært rosa eller oransje.... :)

Vi bodde i Vaterlandsveita inn ved Din sko og Morris (like ved Retro) helt fram til i mai i år, og der gikk det helt fint å ha pus. Men 2 etg. i Fjordgaten skjønner jeg kan bli litt trasig. Nå bor vi på Ila (nedre byåsen) og der er det helt fantastisk for pus.. Vi har til og med rådyr i hagen og masse skog. Så det er alfa omega..

Det blir vel kanskje pus på dere senere en gang da?:)

Har forresten ikke hørt om Kissme Minerals.. hmmmmm..

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.