fredag 17. juli 2009

Det suser i sivet!

Da er vi igang med veggen på soverommet!


Og fargen ble Siv, har stor tro på at den skal bli bra...
Måtte bare ta bildet av klokka når vi gikk i gang...hehe.. i skikkelig hobbysnekkeri-familien-stil! Dvs; vi hadde egentlig bestemt oss for å ikke begynne igår, for vi var visst litt slitne... men, etter noen timer på sofaen, og når det egentlig nærmet seg leggetid var vi plutselig fulle av pågangsmot og energi! Og med litt iste og safarikjeks i bakhånd gikk vi i gang når klokka var ca halv 12 i går kveld...igjen; Du skal ikkje sova bort sumarnatta....Det er strier på veggen fra før, et mønster jeg ikke er veldig begeistret for...så vi har lagt på veggfornyer først. Nå må limet tørke i ca 24 timer før jeg kan male...


Stay tuned for more....

11 kommentarer:

fiskvatn sa...

Hei igjen Kristine. Jeg skal på kurs jeg også. Hittil går det etter "learning by doing", er med andre ord langt fra dreven. Men en får da til det en bestemmer seg for, det bærer siden din preg av :) Uansett veldig morsomt å sy, og spesielt gjenbruk. Vi følges, god helg. t;)
PS! ..morsomt å se om det "suser i sivet" når du er ferdig mal'a

M sa...

Hallooooo!!
Veloppdragen mann, hehe!
Det blir sikkert fint.
Her går oppussing ikke fullt så raskt fremover, nå er det kjøkkenet, og det er jo litt vanskelig, når det er i bruk hele tiden....Kan ikke hoppe over middagen når det er barn i huset vet du...
Eller ungdom er han vel nå...to meter høy og 46 i sko....mamma sin lille gutt...
Nok om oss.....gleder meg til å se resultatet på soverommet ditt!!
Nå venter husarbeid, utsette utsette....(surfe på blogger...)
Ha en fin fredagskveld!
klem,M

M sa...

Hei igjen,
kjøkkenet, ja....
Jeg har hatt en stil som ikke så mange her inne kjenner, amerikansk stil er visst bare lyse sommerhus med Lexington sengetøy og stjerner o.s.v....
Jeg har årelang historie i U.S.A...og har i tillegg også hatt en amerikansk kjæreste i 5-7 år. (Det tok to år å gjøre det slutt:)
Vi kjøpte småmøbler og masse rart på landsbygda i U.S.A..på hans turnèer.... fordi jeg var betatt av den amerikanske country stilen....som er hovedsaklig jordfarver, kurver og quilts, rustent smijern, og kranser...
Veldig KOSELIG...Lik denne sommerhus stilen, bare med varmere toner....Kistebord og røffe materialer...Mye "shaker" møbler, som er de opprinnelige bosetter møblene, veldig enkle...
Nå som det er over mellom oss, vil jeg ha ut det som var "vårt".
Kjøkkenet mitt er i en varm farve, med røffe gardiner, og fordi jeg liker sort, har jeg malt tallerkenhyllen sort.. (iiiik, blogglandia SYND)
Jeg tror ikke jeg vil ha gardiner...vinduene mine er høyt på veggen.....Kjøkkenet mitt er kremfarvet...og jeg vil ha en dus farve..gjerne grønn....
Jeg liker ikke "småpynting", med mye dill dall og stilleben(hyyyysj..)
Jeg kommer nok til å vise kjøkkenet mitt når det er ferdig, men jeg tror ikke det blir "før-bilder", fordi jeg prøver å "glemme" min elskede New York city boy, og vil ikke "minnes" på det på blogg!!!
Klem,M
Ps..lurt med onsdagsvask, ja!

M sa...

Oj, det ble langt....er visst selskapssyk i dag! Hehe..Kos dere med malingen! Hilsen tanten til fetteren til Ernst!

ralfefarfars paradis sa...

Skulle gjerne hatt deres arbeidslyst og pågangsmot- da hadde rommet til storebror vært ferdig på null komma svisj..er ikke så veldig glad i sånn strie selv, men har det på noen vegger her. Spent på fargen, ikke så lett å få intrykk fra bildet- pluss at det jo ofte blir litt forskjellig på veggen. Ha en fin fredagskveld;)

Lotta sa...

Hei du..
Så fin blogg du har..har sett navnet ditt rundt omkring i blogglandia her og ble litt nysgjerrig da vet du:) Så morsomt med "nytt" soverom...blir spennende å følge med videre...Ha en fin kveld og helg.
Klem fra
Lotta

Anonym sa...

Kjenner meg igjen. Plutselig får ein ånden over seg og må sette i gang. Samme kva tid på døgnet. Og det er jo bra det. Bedre å hoppe i det, enn å utsette det til seinare:) Lykke til med prosjektet! Eg trur siv blir ein bra farge:)

alvorada sa...

Dere to har litt av et pågangsmot altså! Ser veldig bra ut så langt, gleder meg til å se resultatet :)
God helg!

Laila -Karin sa...

Kom litt tilfeldig innom her . Her var veldig mye kjekt Har mye malerarbeid som venter , KJekt å få litt ideer fra andre.
Følger gjerne bloggen din jeg
Ha en fin helg

Anonym sa...

Kjekt med veggfornyer! Syns "siv" så ut som en fin farge. Godt valg!! Blir spennende å se fortsettelsen!

Fortsatt god helg!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.