mandag 27. juli 2009

Fargerike StavangerI helgen har jeg og samboer vært på weekendtur til Stavanger og Gladmatfestival.

Vi har kost oss med masse god mat, god drikke og supert selskap i gode venner og familie...

I Stavanger finnes det jeg tror er Norges mest fargerike gate; Øvre Holmegate 13. Jeg måtte frem med kameraet...kos dere med mine amatørbilder... :)


Denne butikken; Syvende Himmel hadde noen helt fantastiske utstillingsvinduer! Men, den var jo sommerstengt....kjipt!!!

Så da måte jeg nøye meg med vindusshopping...men jeg deler gjerne noen knips fra vinduene med dere ;-)

En annen super butikk er Harry Camping, denne var heldigvis åpen, og jeg nølte ikke med å ta meg en tur inn.... bli med for en titt dere og ;-)

veldig koselig på utsiden...

Knipset ikke så mange bilder inne, var liksom litt fengslet av alt det fine der..
men dette bilder er et bra bilde på alt det kule inni butikken!


Etter å ha vandret i denne fargerike gaten har man kanskje lyst på en kopp kaffe? I så fall, sitt ned på koselig Bøker og Børst og nyt fargespekteret ;-)I neste innlegg skal jeg vise dere hva jeg fikk med meg av skatter fra Stavanger - noen brukte og noen nye ;-)

16 kommentarer:

Lotta sa...

Hei!
Så stiige bilder..fikk jeg lyst til å dra til stavanger her:)
Gleder meg til å se hva du har kjøpt:)

Nattaklem til deg:)

Anonym sa...

Heldiggris du da som har fått stavangertur i sommer! Liker veldig godt den byen..
Fin grønnfarge du har på bloggen!

-Håper tapetseringen går bedre enn "siv" gjorde!
Kul farge på kjøkkenmaskina!! Likner på retro-brødboks-fargen jeg fant på loppis i våres..

Christine sa...

du har jo vært her jo :D bor i stavanger jeg ser du :) bøker&børst er absolutte favoritt hangoutplassen min :)

ralfefarfars paradis sa...

Får bare så lyst på en Stavangertur..men bildene dine blir jo som en reise i seg selv. Herlig med et slikt fargekick;)
Så de har Traktøren på byhaven...i sist kamille så jeg bilde av tre lekre pastellfargete bakeboller som de skal ha der, sukk..fikk bare akkut behov for dem, du kan jo se om de har de inne hvis du skal kjøpe deg feiebrett..200 kr var billig, mitt kostet endel mer..men det er vel litt dyrere i utganspunktet, i tillegg til at butikken jeg kjøpte det på er litt dyr...elgen skal komme på bloggen, men jeg må vente til de kommer på besøk..så det tar nok litt tid..hvordan gikk det med den duken som hadde flekker, skulle du sy noe av den, eller?
Natti natt!

RA/finetingtingeling sa...

Sukk, byen min så fin! Til helgen skal eg titte i en butikk som heter L'Atelier i fargegaten, der har de en kjole med kirsebær på og den er over middels søt! ;) kosogklem

Ellen Marie Albertsen sa...

Bøker og Børst så HELT utrolig koselig ut!åååååh...:D:D Kan det ikke komme en slik cafe til Trondheim da..? :(

IfraLahell sa...

Kult! Jeg har aldri vært i Stavanger før- kunne godt tenkt meg en tur.

Amatørbilder var fine, inspirerende bilder:)

Ha en strålende dag!

Datt sa...

Kuuult! Jeg vil ha en slik i Trondheim også! Takk for at jeg fikk "bli med" deg gjennom gata der da... ;)

GundaM sa...

Herligheten da er dette virkelig i stavanger...? Flott og fargerikt men så dumt å ha sommerstengt da, med masse turister og greier..? Hm

Og javisst, ta med Nelson på butikken mi du;) han er hjertelig velkommen og skal slippe å stå utenfor;) Hihi

ralfefarfars paradis sa...

Nå er jeg spent på din nye sofa;) og det møbelet du måtte kjøpe på grunn av sofaen..hm..hm
De platbollene er rosa,lyseblå, og lysegrønn..det står at de koster 249,- Kjempefint om du kan titte etter de;) Nå har jeg lånt den siste Tildaboka på biblioteket..og der er det sånn pøllepute, så det fikk jeg lyst til å sy til rommet til storebror..det burde ikke være såå vanskelig;) Vi får se hvem av oss som finner knotakten til symaskinen først;) Har du funnet noe sykurs eller?

ralfefarfars paradis sa...

kan ikke skrive lenger heller ser jeg- det skal selvfølgelig være kontakten;)

Ellen Marie Albertsen sa...

Hehe, han er en snodig kar sånn sett da..Men særegenheten er jo det som gjør dem så fiiiiin:) Jeg møtte en lignende hund igår på hotellet jeg jobber på. Jeg var såååå beigeistret for å hilse på , men hun gikk og lukta i søppelbøtta i stedet. Mhmmm.. Nice;) Så spennende var deeeeet.

Merete sa...

Flotte bilder!
En venninne bodde i Stavanger før og har vist meg disse butikkene. Jeg ble helt henrykt og ville sporenstreks reise dit. Så mye stilig!! Synd det var sommerstengt da.

Gleder meg til å se hva du har tatt med hjem :D
Ha en flott uke!

the Folding chair sa...

Hei!
Artig å se byen "min" gjennom øynene til en trønder :)
Du har virkelig gjort noen kupp på Søstrene Grene ser jeg. Er så glad for at de etablerte seg i Stavanger. Da jeg var yngre pleide jeg og ei (trønder)venninne å reise til Roskilde-festivalen hver sommer. Vi dro alltid minst en gang til Køben under oppholdet i Danmark, og Søstrene Grenes butikk var alltid fast stoppested. Eller "billigbutikken" som vi kalte den ;) Love it!

Du har en koselig blogg, jeg følger deg videre :D

Lana sa...

Digger digger digger det!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.