torsdag 23. juli 2009

Alle hjerter gleder seg!

I går var virkelig en innholdsrik dag, interiørmessig!!

Jeg tar det fra starten.....

..endelig, i går, kom det hentelapp fra posten! Vår splitter nye Kitchen Aid lysegule blender!!!

Etter at vår "vanlige" blender tok kvelden, bestemte vi oss for å investere i denne. Og vi slapp forholdsvis billig unna og! ca 1400,- for blenderen!! Den er bestilt via Pixmania.

Et fryd for øyet.....sukk...Så skyntet meg på postet rett etter jobb, og hastet videre til Bruktbo på Stjørdal...en virkelig favoritt blandt bruktbutikker!

Med meg på turen hadde jeg en bloggforsker....mens jeg prøvde konse på å finne veien hadde hun masse spørsmål om bloggingen min! Hun sitter med båndopptaker og får med alt...så der er det bare å svare smart og klokt...hehe! Jeg syns det er spennende å diskutere...hvorfor blogger jeg? Hvor går grensen for privatliv? Føler jeg at jeg opererer i et offentlig rom når jeg blogger? Hvordan føles det å bli satt i "bås" via Nib, mtp kategoriene man må putte seg selv i..ja det er virkelig noe å gruble over!

Etter hvert kom vi frem til Bruktbo! Og jeg ble ikke skuffet av utvalget denne gangen heller :-)
Disse skattene ble med meg hjem - heldige meg! Er dere ikke enig?

Eggeglass manglet vi faktisk, å nå har vi to...så nå kan vi ha romantisk frokost for to! Stoffene skal spares til høsten og planlagte syprosjekter, staken skal sprayes...sølv, hvit...kanskje sort høyglans? har ikke bestemt meg helt enda med andre ord ;-) Sengegavlene skal kanskje på soverommet...bytte ut med den hjemmelaga. Samboer syns det var litt trist... å bytte ut den vi hadde laget selv ;-) hehe...

Det som fallt mitt hjerte nærmest var derimot elg-fatet? åhhh...er så glad for at Janne bloggforsker plukket det opp og dermed gjorde meg oppmerksom på det! Det er hengt opp på veggen over sofaen og det ble utrolig stilig!
Etter turen til Bruktbo bar det hjem til tapetsering!! Etter litt diskusjon frem og tilbake fallt valget til slutt på tapet til veggen på soverommet. Og det ble veldig bra! Endelig fornøyd med resultatet...tror vi var flere i heimen som var lettet når det ble klart ;-)

Vi har tapetsert med en hvit, litt skinnende tapet som har litt struktur i seg...kan nesten se ut som litt 70-talls strier? sånn tapet med "tråder" i, om noen husker. Ble i alle fall veldig bra!


Igjen, litt dårlig bilde...men nå er i alle fall ikke veggen grønn lengre! Sivet er borte, og på plass er tapet :-) Og alle hjerter gleder seg!

Jeg kan varsle om en ny begivenhetsrik dag idag, om alt går etter planen får vi idag ny sofa på plass!!! Gleder meg til å blogge resultatet!

Ha en fin dag alle sammen!!! Snart helg :-D

12 kommentarer:

La luz del norte sa...

Så herlige ting du fikk kjøpt! Jeg var innom Bruktbo for to uker siden og fikk med meg masse fint hjem. Har dessverre ikke plass til mer av nen ting lenger, men det får så være. Får ta en opprydning i skapet nå. Føler det er litt maksimalisme som gjelder her nå... :)

Ha en fin dag!

Solrosa

Kvirrevitt sa...

Wow, det var effektiviteten sin! Heldige deg som fikk en gul blender i posten! Ønsker Kitcen Aid kjøkkenmaskin, men tror jeg må overbevise mannen om at jeg kommer til å lage mer mat dersom jeg slipper å røre for hånd! :D
Fine ting fra Bruktbo – æljen (som man godt kan si i Sfj.) passet jo utmerket på veggen din!

Datt sa...

Enig, kjempefangst!! :D Holder på å planlegge tur dit jeg også, men kommer meg da aldri ivei :P

alvorada sa...

Åh, fin blender! Sånn ønsker jeg også meg!!! Er den like bra som den er fin eller? Har en fra Princess nå og den må vi la stå og blende i ca en halvtime for å ikke få klumper i smoothien... :(

Er litt nysgjerrig på hvem denne bloggforskeren er jeg, og hvor forskningsresultatene skal publiseres?

Digger elgefatet fra containergirl!

ralfefarfars paradis sa...

Skjønner du har begivenhetsrike dager som interiørblogger;) Lekker blender!! Ja det elgfatet talte til meg også, her er det jo så mye elg at det nesten blir litt fantasiløst å ta den inn i huset. Hjemme hos mamma har det en flott elg i solnedgang, kanskje jeg skal legge inn en bestilling på den, fikk nesten vann på mølla nå! Høres veldig spennende ut å bli fotfulgt av denne forskeren, det er viktig å tenke over hvor personlige man skal være...i dag har jeg hatt en liten minishopping i trondheim, har vært på cornelias hus for første gang, forferdelig varmt i byen i dag, og da er det ikke gøy å løpe i butikker, men fikk med meg noe fint allikevel;)
Ha en fin kveld, spent på den sengegavlen! Tapetet så fint ut, greit å legge ting uten mønster i;)

små og store drømmer sa...

Så mye fint. Ikke et dumt kjøp den belnderen heller. Jeg har lyst på en sånn i hvit (litt kjedelig) men, det må nok vente.. Pixmania hadde ikke hvit heller. Flaks for min lommebok. Hehe.

Ragna sa...

Hehe, du våget deg ikke på en ny farge-farge ser jeg :-) Men det ble jo fint da!

Høres spennende ut med yoga til høsten, lykke til med det også :-) Har prøvd noen yogatimer på Elixia her i Oslo men føler meg alltid bare rar...og får ikke til pustingen :-(

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei:)
Koselig med besøk på bloggen fra deg! Det stemmer at jeg er på flyttefot; turen går til trondheim fordi jeg har kjæreste der, og er på utkikk etter nytt nettverk og kanskje nye bekjentskap?Noen å dra på loppis(og Stjørdal bruktmarked:) med om mannfolket heller vil gjøre helt andre ting:)....Kanskje nyte kafebesøk eller en tur i skogen med fuglekvitter i ørene; og drømme litt høyt med noen om en KitchenAid kjøkkenmaskin...hehehe....:) og om blogging, eller om helt andre, og viktige(re) ting som er livet vårt...
Hadde vært koselig å høre fra deg, flytter til T i løpet av første uka i august.
Hilsen fra Elisabeth

Maria sa...

Hver gang jeg leser bloggen din så får jeg så lyst ut og finne noe nytt og spennende til leiligheten min... :) For tiden ser jeg på et konsollbord til gangen vår, for vi hiver alltid fra oss nøkler og post på kjøkkenbenken. Det blir så rotete... Desverre er ikke alltid økonomien like villig til nye innkjøp...:(

Merete sa...

Åh- vakre, lysegule KA blender.. Jeg vil også ha! Ble veldig fint der den står og stråler!
Flotte skatter du fant hos Bruktbo, slike steder er gull verdt!

Spennende å bli fulgt av en bloggforsker da!

Ha en riktig god helg!

Silje U sa...

Alltid så morsomt å titte innom bloggen din. Tapeten ble jo kjempefin, og så ser jeg at blenderen er kommet! Utrolig stilig! Kanskje det blir litt mindre søl på neste tapas-klubb da! ;)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.