fredag 31. juli 2009

Mine favoritt-nettbutikker

Jeg handler ganske mye til hjemmet på nettet. Først og fremst fordi utvalget er bedre, i tillegg er ofte prisene lavere + du har større mulighet for å finne noe mer unikt... som ikke nødvendigvis alle andre har! Et stort pluss spør du meg!


Noen ganger kan jeg sitte i timesvis og bare kikke på forskjellige butikker...ikke alltid jeg kjøper noe, men det hender ganske ofte at jeg kjøper noe og!
Mange av butikkene jeg har funnet, har jeg funnet nettopp pga tips fra andre bloggere. Så idag tenkte jeg å dele noen av mine favoritter og vise eksempler på hva du kan finne! Hører rykter om at det er dårlig vær i mange deler av landet...hva er vel bedre da en å sitte i egen stue, varm og tørr, og samtidig shoppe? I say no more, her kommer mine favoritter om dere har lyst å ta en titt....

Her kan du finne plakater og bilder av ALT...du kan velge fra utallige kategorier, eller søke selv om du vet hva du er på utkikk etter. Levering koster ca 50,- og det tar ca en uke før du har varene. Har vært på utikk etter spansk-inspirerte bilder selv...og her er et lite utvalg av hva jeg fant...
2. Landtorget - innredningsdetaljer i landlig stil

En koselig online bruktbutikk som holder til i Skien, i følge hjemmesiden. Her finner du masse fint, bruk til en veldig ok pris. Jeg har bl.a. kjøpt hjortegeviret mitt her + noen småbilder, bokser og bilder. Upåklagelig service og rask levering. Etter en kjapp titt i nettbutikken fant jeg disse fine tingene....

3. Wisedecor - Decorative lettering to personalize your wall

Wisedecor er virkelig genial! Her kan du bestille dine egne wallstickers med akkurat den teksten du vil. I størrelsen, skrifttype og farge som passer deg. På nettsiden deres kan du og se ekspempler som kan gi inspirasjon, du kan velge mellom ferdige ordtak eller setninger, eller enda bedre; lage dine egne! Her kan du i et tidligere innlegg se noen eksempler på hva jeg har gjort hjemme hos meg. I tillegg har jeg nettopp fått ny levering fra dem med ett par wallstickers som skal plasseres på trappa, soverommet og kontoret! Det neste jeg skal bestille er ordet "strømpebukser" som skal klistres på en boks jeg har nettopp strømpebukser i ;-) Levering er ganske kjapt, ei uke ca, og frakt er heller ikke dyr. Her følger noen eksempler fra deres hjemmeside.... (noe litt vel "amerikansk" etter min smak...men ikke la deg skjemme av det...)

Så har jeg lyst å nevne ett par til før jeg gir meg...disse har jeg ikke ekspempler på, men ta en titt innom siden og begi deg ut på leting selv!

Glass & Interiør - merkevarer innen glass, elektriske artikler, servise, lamper osv. til reduserte priser!

Syster Lycklig - morsom svensk nettbutikk som har nips og andre godsaker i herlige farger

Anthropologie - etter min smak helt perfekt butikk! Eneste som er utrolig tris, er at de ikke shipper til Norge. Men pass på å sjekk om de har butikk dit du skal på utenlandsferie neste gang!

Nettpynt - nettbutikken til bloggeren bak Lykke og Lykkeliten. Har masse flotte varer, fra bl.a. House Doctor, Lisbeth Dahl og Rice. Tove har og butikk i Porsgrunn, og hit skal jeg helt klart innom neste gang jeg befinner meg i området.

Helt til slutt må jeg nesten nevne Etsy hvor jeg har kjøpt mange kule stoffer, knapper, mønstre osv... Ebay er og en klassiker hvor du finner det meste. Og så har du Amazon hvor du kan finner spennende interiør bøker til bra priser.

Så nå jenter, go crazy!!! Det er fredag og helg...det rettferdigjør litt netthandel ;-)

God helg ønskes alle blogglesere fra meg!!

For ordensskyld vil jeg bare legge til at jeg ikke er sponset fra noen av disse, det er anbefalinger direkte fra hjertet...

17 kommentarer:

Ragna sa...

Takk for supre tips! Nå må jeg bare finne ut hva jeg skal skrive på veggen, hehe :-)

Vibeke sa...

Å fyyyyyyyyyy, dette var farlige greier!!!! Har vært inne på den ene og kikket og der var farefullt masse jeg hadde lyst på....Må ta meg sammen litt for jeg reiser til København neste torsdag og da er det nok flust av fristelser tenker jeg :)
Er knallglad i gamle ting MEN interiørmessig så er jeg nødt til å blande det med strammere ting for ellers blir det fort for mye. Er nok en typisk "flere stiler" jente, trives overhodet ikke med en rendyrket stil...det klarer jeg ikke å bo i. Kjenner også at jeg kan bli superinspirert av interiør som overhodet ikke hadde passet her hjemme... trenger ikke være min stil for å blir inspirert og det synes jeg er herlig!

Tusen takk for SUPRE tips, skal absolutt sjekke de andre også :)

Etsy har jeg handlet en del fra også, MASSE herligheter der!

Klemmer
Vibeke

ralfefarfars paradis sa...

landtorget var fin- takk for tipset- og gratis frakt..du og du..dette var fristende;) Glass og interiør har jeg også handlet på ;)
Hej då;)

Glede sa...

Hei! Du er en av vinnerne på pay it forward, om du vil delta. Send meg isåfall adressen din på mail. Grattis! :)

Tove sa...

Så morro å komme med på favorittlisten din:) Utover høsten kommer det inn så mye nytt og fint, blant annet fra House Doctor... har du vært inne å kikket på høstkatalogen deres...:)

Og lykke til med ryddingen;)

klem

alvorada sa...

Farlig farlig farlig! Jeg håper du får prosenter fra salget i den landliv-butikken, for jeg har nettopp gått fullstendig crazy der inne. Sender inkassoregningene til deg jeg, hi-hi! ;)

God helg!

alvorada sa...

Landtorget var det visst, ikke landliv.

the Folding chair sa...

Skrekk og gru - for et bra/forferdelig innlegg om shopping! Elsker jo nettshopping, pga de grunnene du nevner. MEN det gjør så vondt i min allerede reduserte lommebok ;o

Må si at en tungtveiende grunn for at Trøndelag er fantastisk på vinteren (ihvertfall rundt jul) er jo EC DAHL's JULEBRUS. Ingen over, ingen ved siden. Umulig å få tak i her, for tro meg, jeg har prøvd. Et år var foreldrene mine der oppe rundt den tiden av året, og de kom hjem med en kasse til meg. O' LYKKE ;D

the Folding chair sa...

Har du forresten bestillt fra syster lycklig? Skulle til å bestille en liten maileg kanin - men portoen kom jo på over 500!!!

Merete sa...

Tusen takk for flotte tips! Nå skal jeg kose meg med å kikke litt. Bør kanskje legge visakortet ett høyt sted ;)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Heisann!
Har du tips til hvor jeg kan bestille møbelstoff på nett? Vet du hvordan det er å bestille fra utlandet med tanke på toll osv?

Vibeke sa...

Jepp, det var landtorget jeg likte spesielt godt! Nå ser jeg at alvorada har gått berserk der inne :)

Koselig at du likte bildene mine, lekte meg litt med kameraet i dag morges!

Er såååååå forelsket i Smegkjølekap, ser du har et heldiggrisen :) Vi skal pusse opp kjøkkenet i høst eller til våren og da skal jeg ha meg en Smeg...men det blir nok et hvitt et tror jeg.

Er SÅÅÅÅ enig i det du skrev om shabby stilen, godt at noen tør å innrømme det.

Miks er tingen for jenter som oss :) Liker også kontraster selv om det ikke kommer så godt frem på bloggen. I gangen har jeg en turkis vegg feks mens de andre er egghvite, blir IKKE lei den veggen!

Kjøkkenet får hvit innredning og hvite vegger men en av veggene er det gammel murstein på som vi har fått frem igjen...Så noe stilig inne hos ifra lahell i dag som jeg fikk veldig lyst til å gjøre på kjøkkenet for å skape litt kontrast: male vinduskarmen og vinduet i en knallfarge med blank maling, kul effekt synes jeg :) Ellers så er det nok mest kontrast i tekstilene her hos meg, det grove mot det myke, det røffe mot det sarte osv.

Nattaklemmer

ralfefarfars paradis sa...

Så fint at du ble fornøyd!!
Skjønner godt at du ikke orker ha fotosession i kveld;) Du har jo mye du skal ordne til tirsdagen;) Skikkelig happening dette her;)

hverdagsgodteri sa...

Kremt..takk for link inn til Landtorget. Blei en god handel der inne ja.;)

Ellen Marie Albertsen sa...

Takk for fine tips altså:D *lagrer på favoritter*
Likte veldig godt den posters butikken.. :) Fin for meg som ikke har råd eller tid til å kjøpe orginaler..

Christine sa...

åååh, denne posten var jammen meg skummel, men takk for fine tips :D har lenge lett etter noen som selger wallstickers med egen tekst på, har lyst å skrive noe på et speil jeg har, så jeg får kanskje prøve meg på en liten bestilling :D

du lurte også på hvordan jeg fikk store bilder på bloggen, det er rimelig enkelt, det du trenger å gjøre er å laste ned et program som heter windows live writer og poste innleggene dine fra det :) du får google det og sjekke det ut, jeg er hvertfall meget fornøyd! er så utrolig fleksibelt i forhold til blogger sin greie :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.