torsdag 16. juli 2009

Oppgradering av soverommet - kan jeg få noen innspill?

"Du skal ikkje sova bort sumarnatta"....

Men, "du skal ikkje slappa av og slå deg til ro med tilsynelatande ferdig oppussing" virker det som hodet mitt er innstilt på!!

Kverne, kverne, kverne....hvor kan jeg male? hvor kan jeg tapetsere? kan jeg ommøblere? kan jeg bytte ut noen av møblene og pynten?

hehe...vet ikke om det er noe galt med meg eller om det er flere som har det sånn? Skulle det ikke være mulig å bare bli fornøyd når vi egentlig har gjort alt som vi hadde på lista vår for ca 1 år siden?

Jaja...det er jo min hobby, så da må det vel være greit? ok, vi sier det sånn!! takk takk :-D

I alle fall....jeg skal male ene veggen på soverommet!! Denne veggen....

Det har egentlig vært i tankene mine lenge...og i et tidligere innlegg hadde jeg jo bestemt meg for å taptsere den, og til og med bestemt meg for tapet! Men, nå blir det altså maling...valget har falt på en maling med grønntone....Og valget det står mellom....


Siv og Hvitlyng...Det må sis at fargene blir litt anderledes på skjerm et på et fysisk fargekart da...men dere klarer kanskje se at Siv er litt grønnere enn Hvitlyng...


Noen som har lyst å dele sine tanker? kanskje det er vanskelig å si ut fra bilder på skjermen bare...men, sleng ut hva dere tror og tenker! Er jo så masse flinke folk der ute som sikkert har noen tanker omkring dette :-) Jeg er nemlig litt "rett" for at Siv kan bli for mørkt? hmm...


Og så må jeg ta med at jeg har fått meg min første award!!!! JEEEEEY!! Er veldig, veldig glad for den altså...så koselig! Og så min første ;-) Tusen takk kjære Datt!

Denne skal sendes videre...jeg må bare få grublet ferdig på fargevalget mitt først ;-)


Så legg gjerne igjen en kommentar om du har noen tanker omkring fargevalget...

...Takker så meget på forhånd!8 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Er tapetet ditt fra borge? I så fall hadde vi samme der vi bodde sist, der var det en vegg med klesskap, og den veggen malte jeg i cappucino- og jeg er ganske sikker på at det var fint sammen, jeg ville uansett kjøpt en prøveboks..og det er overskyet her i dag;)
Jeg tror nesten det kan være lettere å finne en farge som bryter helt- f.eks lyseblå..enn en som skal være toniton..blir spennende å se hva du ender opp med!!
Ha en fin dag;)

Datt sa...

Jeg har ingen begtrunnelse men i mitt hode likte jeg Hvitlyng best! :P Tror det er pga av fargen, men det kan også være navnet... Hihi... :P

M sa...

Hei snupp!!!
Jeg har problemer med å se forskjell på grått og grønt....så jeg tror jeg måtte ha tatt fargekartet nærmere i øyesyn...
Skal du ha kontraster, svart hvitt eller no`?
Klem,M

Ragna sa...

Jeg synes ingen av de to fargene er mørke, du kan helt fint ta hvilken av dem du vil :-) Du kan gjerne ta en som er ennå et hakk mørkere synes jeg faktisk, så får du litt mørkere kontrast til alle de lyse tingene på rommet?

ralfefarfars paradis sa...

Har du sett den fargen som heter nostalgia- lady, kom til å tenke på den når jeg såg de fine nattbordene dine;)

fiskvatn sa...

Hei Kristine,
kjempefin side! Inspirerende og morsomt å lese. Utrolig bra hva dere har fått til med tanke på leilighetens utgangspunkt - løsningsorientert!!! torunn ;)

Kvirrevitt sa...

Heisann:) Jeg er ganske dårlig til å informere, gitt... Altså, kremt, du har fått denne awarden av meg også..:D

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.