fredag 10. juli 2009

Sommermodus...

m...Var jeg virkelig i forrige uke!!


Nå er det regn og grått igjen...og da mister jeg litt av denne sommerfølelsen altså! Men, idag...


...pakker familien Hobbysnekkeri tursekken og drar på fjelltur!!!Det regner ute nå....men bak skyen er himmelen alltid BLÅ!!?
Hmmm... jaja, jeg får ty til et annet ordtak da...


Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!!!


(i tillegg er dette perkfekt fiskevær, i følge min bedre halvdel...)

Så over til resultatene av de meget så langsomme oppussingsprosjektene som har pågått de siste ukene i mitt urbane retro hjem ;-)


Tallerkenhylla er endelig blitt ferdig mala.....den ble (kanskje ikke så overraskende) mala hvit... en fin basis farge, så får jeg heller spice den opp litt med fargerikt innhold! Den skal nok få bytte plass med den en-etasjes tallerkenhylla som henger på kjøkkenet nå!


Så har jeg hatt et annet lite prosjekt gående, med bokhyllene på roterom....*kremt* oppbevaringsrommet!

Slik så hyllene ut før:

(vennligst se bort fra forstyrrende elementer i bildet, som støvsugerslanger og vaskekost...)
Og etter møte spraylakkering, voksduk-stoff og limpistol ser de nå sånn ut....Her er ikke alt helt ferdig stylet enda, men det blir etterhvert!

Ok, da skal jeg begynne og manne meg opp til fjelltur i regnvær... om ingen har hørt fra meg når helga er omme, vennligst sendt ut en etterlysning....


..ut på tur aldri sur!9 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Hei, hei! Så sporty du er! Tallerkenhylla ble fin, spent på hva du skal fylle den med! Synes hyllene på oppbevaringsrommet ble tøffe- likte voksduken(e)..stilig!!
Skal melde deg savnet pronto hvis det ikke er innlegg fra deg i løpet av mandagen!!! Tror ikke det skulle være så mye regn at det blir glatt og sleipt i fjellet;)
Kos deg masse- fin temperatur ute nå!!

Datt sa...

Sukk ja, takk til Trondheim, jeg går ut i ferie i dag og det er meldt regnt så langt værvarslet rekker... sukk... skulle kanskje hevet seg med dere på tur?? :P Tallerkenhylla blir nok bra ja, har en på kjøkkene som har bare en etasje jeg også, den blir nok bytta ut en gang :)

Victorias Inspirasjon sa...

Hei,
Kjempefine hyller Det var en veldig god idé synes jeg :-) Kjempekult med voksdukene som hylleplater. Selv har jeg et stort voksstoff jeg aldri har brukt ;-)

Bli gjerne med på min konkurranse!

Mvh
victoriasinspirasjon.blogspot.com

Anonym sa...

Du imponerer,kan ikke annet enn si God tur til begge to og MR.Nelson.
Hyllene ble veldig fine,gleder meg til å se om ikke så lenge;-))

Skal nok passe på at dere alle tre er i godbehold tilbake..

"Mamsen"

Kvirrevitt sa...

Hyllen ble kjempefin! Altså begge hyllene, men tenkte først og fremst på hyllen på bildet med de forstyrrende elementene som støvsuger og sånn. Mye fint man kan gjøre med voksduk:)

stjerneglass sa...

Jeg elsker før og etter-bilder. Så flott det ble!

Det rykker litt i turfoten når jeg ser oppakkingen din... Ha en super tur! Skitt fiske!

Merete sa...

He he, artig skrevet. Håper det ble en fin tur da, til tross for dårlig vær.. Har hørt sydvest er kjekt i disse dager, kanskje noe å anbefale dersom turlysten skulle melde seg igjen?!

Tallerkenhyller er kjekke, og i hvit kan den fylle alt mulig lekkert og fargefullt.
Det ble kjempestilig i hyllene på oppbevaringsrommet! Så smart med voksduk.

Ha en fin start på den kommende uken :D

Anonym sa...

Sån otrolig skillnad det blev med färg och vaxdukar! Tummen upp från mig :)
Trevlig blogg du har
Ha det gott. Här nere hos oss regnar det :(
Nu börjar jag sakna solen

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.