onsdag 1. juli 2009

Urban Retro goes Mac


Jepp, jeg har kjøpt meg mac!JIPPI!!!!

Dette innlegget blir skrevet på pc da...hehe...huff, ting tar jo sånn tid å komme i gang med, og jeg aner ikke hvor alle sommertimene blir av... Men det blir, det blir sjø... sier man her i Trøndelag ;-)Det er veeeldig rolig på interiørfronten hos meg om dagen...og da er det gjerne ikke like stort poeng i å blogge heller? De fleste føler vel de må ha noe å blogge om, ikke bare blogge for å blogge...


Free-bie fra Thalia


Men jeg kryper til korset, dette er et lite blogge for å blogge-innlegg...rett og slett fordi jeg "oppdaget" at det er 1 hel uke siden forrige innlegg... Er jeg blitt avhengig mon tro?Jeg kan tipse om at jeg driver og pusser opp noen bokhyller til kontoret vårt da...som forhåpentligvis skal være klare til helga! Her kommer et lite før bilde....Dette er et rom som jeg kaller for "kontoret", mens min kjære samboer kaller det for "roterommet"...noe jeg slettes ikke er enig i! Kanskje vi kan møtes på halvveien og kalle det for "oppbevaringsrommet"? Det syns jeg var en glimrende idè :-D


Hyllene er i ferd med å sprayes hvite og hyllene skal få nytt utseende....WAIT AND SEE! Tror de blir mye finere når de blir lysere og litt "friskere"!Sjekk ut dagens deilige, friske frokost:

mmm...smoothie laget av frosne jordbær og banan, blåbæryoghurt og yoghurt naturell! Perkeft start på en varm sommerdag! (Jepp, den ble servert i et veldig upassende latte macchiato glass...huff, beklager den altså...)


Jeg tror det er flere i bloglandia som har tatt sommerferie... men titter du innom hos meg så legg gjerne igjen en liten sommerhilsen og fortell hva du gjør i sommer! Koselig å høre syns jeg :-)


Selv jobber jeg hele juli...før det er sommerferie på meg i August...gleder meg!!
Avslutter med et lite sommer-dikt til alle kjære lesere :-)Om sommeren...Å nyte late dager på sommervarme svaberg,


Å sitte svalt og deilig med hvitvinsglass og jordbær.


Midt oppi all den varmen, blant veps og knott
Og svette...


Kjenner man at livet er merkelig deilig å leve!Glemt er motbakker og regnvær,
Håpløshet og mørke.


Sommer kommer og sommer er!
Her og nå,


Med nyslådd gress mellom bare tær og


Øyeblikkelig lykke!


Free-bies fra Thalia

10 kommentarer:

små og store drømmer sa...

ratulerer med mac. Du kommer ikke til å angre et eneste sekund. Jeg har hatt min i to år nå... Beste kjøpet jeg har gjort..(nesten.)
Den smoothien så nyyydelig ut.
Nyt sol og sommer. Og ny mac selvsagt :)
Klem

små og store drømmer sa...

Gratulerer skulle det selvfølgelig stå.. hehe. Går fort nå i sommervarmen.

Scandinavian Retro sa...

Grattis med Mac! Tar bitte litt tid å gå over i Mac- verdenen, men når man først har gjort det er det vanskelig å snu...Lykke til!

ralfefarfars paradis sa...

S[ koselig innlegg fra deg!! Hvordan gikk det med duken, fikk du bort flekken...gratulerer med mac!!
Deilig med sommer!!

SuperLine sa...

Hei kusine!
Kjempefin blogg!
Apropos Mac, jeg konverterer! Har nemlig hatt pc- kræsj igjen!! Harddisken på min 10 mnd gamle pc er ødelagt... Makan!

Ta gjerne en tur innom bloggen min! ;-)
http://lineagersborg.blogspot.com

IngersATELIER sa...

Hei til deg, tusen takk for koselig hilsen... Blir så glad når noen liker det jeg legger ut! Kjempeflott å se at du bruker av bildene, takk for at du linket under også! Nydelig blogg du har, kommer selvfølgelig igjen jeg:)
Smoothien så sååå fristende ut, godt med litt avkjøling i disse dager.
Ha ei super sommerhelg!

Camilla sa...

Mac er bare best, du kommer ikke til å angre, det er helt sikket <3 hihi
Misunner dere forresten oppbevaringsrommet, skulle gjerne hatt ett sånt ett..:)

BlandetLoft sa...

Gratulerer med mac!
Gleder meg til å se hyllene ferdig fra "roterommet" hihi. Blir nok deilig med ferie i august da, da har du noe å glede deg til! Jeg reiser om en uke til Island og skal være der i 3 uker, det blir min ferie. Blir spennede!

Ha en fin kveld.
Sommer hilsen fra BlandetLoft

Monica Helén sa...

Gratulerer masse med Macbook..:) Jeg kjøpte meg Macbook Pro 15" i sommer, og den er jeg så gla i at jeg nesten ikke klarer å legge den fra meg!!! :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.