torsdag 27. august 2009

10 ting...


I hodet mitt tror jeg de fleste som leser bloggen min er mest interessert i interiøret mitt, og ikke i meg. Hva som skjer i min hverdag, utenom alt som har med interiør å gjøre, er ikke noe jeg blogger i særlig stor grad om. Er vel ikke uten grunn jeg har startet nettopp en interiørblogg ;-) hehe... Men når jeg får en utfordring liker jeg ikke å si nei...det er kjedelig! Så når Duften av Erteblomster ber meg fortelle 10 ting om meg selv gjør jeg det og håper det ikke blir alt for uinteressant ;-)

Jeg....


..har elsket sjokolade hele mitt liv, favoritten varierer hele tiden – om dagen er det den nye smash-sjokoladeplaten.


..er en håpløs romantiker som blir tårevåt bare av å høre om et frieri, f.eks.
..holder fredagskvelder hellige og sverger til obligatorisk kosekveld foran tven med god mat og annen snacks.

..har bodd 1 år i Tyskland.

..elsker grillmat og mener det meste smaker bedre grillet enn tilberedt på andre måter...har jobbet på fiskemottak.

..er ikke så veldig glad i fisk til middag og er konsekvent i mot å bestille fisk på restaurant...var med i samme teatergruppe i 12 år.
..har utrolig lyst å begynne med yoga med får liksom aldri fingeren ut til å komme i gang.


..har forhåndsstemt til valget i år, og mener alle bør bruke stemmeretten sin siden vi er så heldige å leve i et fritt demokrati med stemmerett!

Må innrømma at den lista tok litt tid å få satt opp, merkelig egentlig...Vel, i går var jeg på auksjon med svigermor, og gjett om vi handla!! Bydde i fleng og auksjonariusen spurte meg på et tidspunkt om jeg hadde plass i bilen til å få med meg alt hjem ;-) Gleder meg til å vise dere noe av det som ble med meg hjem!!

5 kommentarer:

moa sa...

hei,hei..
..morsom lesning! og fint å bli litt mer kjent med deg!
skjønner hva du mener om å skrive om interiør..men tror bare det "styrker" bloggens helhet, og tillate seg og være litt personlig også, iallefall innimellom..Litt personlig, og ikke privat..!!? det synes nå jeg kan være en "gyllen middelvei"..Enig?
ha en fin kveld -
moaklem

irina sa...

Det er en invitasjon ja !!

Vi må avtale en dag så kjem du ;=

god helg !!

klem

Ludoland sa...

gøy å lese! Jeg syns det er litt interesant også jeg å lese om menneskene bak disse bloggene man besøker. men det finnes absolutt en grense ja. Dette var jo en fin annledning.

Maria sa...

Å så deilig med "hellig fredagskveld". Det er ikke så ofte jeg heller gjør så mye på fredagskveldene. Da er jeg som regel helt ubrukelig etter ei lang og travel uke på jobb. :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.