fredag 28. august 2009

50 kr første gang...50 kr andre gang...SOLGT!

Denne uka har jeg vært på auksjon!

Det er utrolig morsomt, og jeg fikk med meg masse fint hjem...

To søte tallerkner av ukjent merke og en liten skål fra Egersund fayance...


Gnikket for harde livet på denne morsomme lampen....men ingen ånd dukket opp med mine 3 ønsker...

En utrolig morsom krakk (egentlig sybord)...en vakker boks, sånt liker øynene min se!

I tillegg kom jeg hjem med MANGE lamper:


Syns hver og en av dem er skikkelig stilige, men er fortsatt litt usikker på om jeg skal gjøre noe med noen av dem...spraylakke e.l...Hva tror dere?

Diverse puter klarte jeg og å få med meg i bilen:


Og til slutt ble det en hel kurv med duker og stoff:


Kjempefornøyd med alt det fine jeg fant, og det ble en del. Alltid morsomt når auksjonen jeg kommer på er en "bra" auksjon, da sitter jeg gjerne et stund, heldigvis tar de kort ;-)

Jeg har en ting igjen å vise dere fra handelen min, men det skal jeg spare litt...og gjerne vise dere i helga...en skikkelig morsom sak! Nå kryper jeg straks til køys...Mr. Nelson skal nemlig på sin første skjønnhetskonkurranse (les; hundeutstilling) i morgen, og vi skal i ringen grytidlig!! Da er det viktig at alle får skjønnhetssøvnen sin...;-)

God helg alle bloggelesere.....

17 kommentarer:

Marianne sa...

Hei!! Veldig mye kult du har kjøpt! Superfine lamper!! Tror grandtanten min hadde noen liknende puter i hjemmet sitt, de er kjempekule:)Lykke til på utstilling i dag!! Og god helg videre!

hverdagsgodteri sa...

Så mye flott du har fått tak i, heldige deg! De lampene var utrolig kuule. De med messingfot ville jeg sprailakkert, mens den med sølvfot og den i rødt ville jeg hatt som de er. Den i treverk ville jeg gjort noe med, men litt usikker på hva..Masse herlige broderier også, som jeg kjenner jeg får mer og mer dilla på selv.;)

RA/finetingtingeling sa...

Ska sei du har gjort mange kupp! Den prikkete lampen va knalltøff! :) I dag landet finfine uglen i postkassen, den er kjempefin og sitter her i kurven og titter nysjerrig på meg! ;) Igjen, takk ska du ha for at du ville lage en til meg! :) stor klem

PS: Koss gikk det med Mr. Nelson i konkurransen i dag?

Datt sa...

Wæææo, for en fangst!! Knallbra, du er jo virkelig auksjonsdronninga her du altså! :D Jeg digger de fatene og den krakken, og gleder meg til den siste go'biten! ;)

Minmill sa...

Av lampene du har kjøpt likte jeg best den røde, den var helt etter min ånd. Om du skal spraylakke eller ikke, er litt avhengig av hva du selv liker. Jeg ville nok gått amok med sprayboksen. Skjermen med grønt mønster gav meg minner fra min mor. Hun hadde en sånn lampeskjerm for mange år siden. Det er så morsomt når ting blir litt in igjen.

Ellers synes jeg du hadde gjort mange bra kupp, og det må ha vært veldig moro å finne alle disse tingene.

En fin søndag videre til deg. Klem Minmill

Christine sa...

for en herlig gjeng med puter du har fått med deg hjem :D

Marianne sa...

Takk for koselig kommentar! Veldig fornøyd med kassen :)Så praktisk- endelig orden i bladbunken ;) vi har skiftet navn i dag og har derfor ny ad. Hilsen M (fra tidl Lykkeliten)

irina sa...

Så mye fint du...hvor var du henn da ++
?

si i fra neste gang du skal da.

Når passer det for deg å komme på besøk da. si meg noen dager og tidspunkter. jeg er nå hjemme.
har du blitt lampegal du å ???+

klem

Brigg sa...

nei,såmye fantastisk du fikk med deg!! spesielt den røde lampen og tekannen! kjempestilig:-)

BlandetLoft sa...

Auksjon faktisk. Så gøy! Jeg har faktisk aldri vært på en auksjon. Men det virker jo fint, ihvertfall etter alt det du fikk med deg hjem! Masse fint må jeg si :-)

Ønsker deg en fin uke Kristine.

Kvirrevitt sa...

Snakk om fangst! Likte spesielt den hvite og grønne lampeskjermen, jeg! Takk for kommentar ang. headeren min - den er egendesignet ja:)

Kvirrevitt sa...

...og de runde putene, forresten - kule farger!

Datt sa...

Æ har ein award t dæ ;)

Datt sa...

Huffda, jeg kan vel ikke dra på ferie, mister helt oversikten :P

Vibeke sa...

fy flate for noen varp du har gjort Kristine!!! slikt er skikkelig lykke :)

her går det nesten bare i bryllupsforberedelser for tiden så det er lite tid til blogging men jeg må bare innom og si at det er SÅ utrolig hyggelige kommentarer du legger igjen hos meg, de GLEDER :)

natta

ps: den blæbær-kaka fikk jeg lyst på et stykke av også..mmmm- heldig du :)

Vibeke sa...

tenker du fikk en god latter nå....blæbær :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.