søndag 23. august 2009

En ny ugle forlater redetFør jeg dro på ferie fikk jeg min første ugle-bestilling! Det var damen bak bloggen finetingtingeling som var så søt og sendte meg en mail hvor hun pent spurte om jeg ville sy en retro-ugle til henne! Klart jeg ville :)


Jeg syns selv den ble ganske ok ;-) syns og det er litt morsomt med navnebåndene jeg har bestilt som det står "urban retro" på..."branding" er viktig, hehe..uglen flyr en av de nærmeste dagene, og snart er den hos sin nye eier!

Da jeg dro hjem fra Frankrike kjøpte jeg med meg noen interiørblader på flyplassen. Jeg skjønner lite fransk, men i interiørblader er jo uansett bildene det viktigste..kjekt med noe annet enn "rom 123" og "boligpluss" som er mine to norske favroritter. Knipset noen bilder av bladene så dere og kan få titte litt!!Det stilige bordet...


En sliten campingvogn er pusset opp!
Nesten så jeg fikk litt lyst til det samme selv ;-)


Settekasser er visst populært i Frankrike og...hehe


Et hjem som hadde et helt sinnsykt gjennomført rosa kjøkken..
Det ble rett og slett ganske stilig syns jeg! (hun hadde
rosa smeg kjøleskap og...!)


Usikker om jeg har sett dette noe sted før, men syns i alle
fall det var temmelig kult å ha flere forskjellige tallerkner hengende
sammen på denne måten.


Dette hjemmet hadde en så kul kombinasjon av farger mot hvit og mørk base,
akkurat som jeg liker ;)

Denne duken ga meg inspirasjon til hva mitt neste
syprosjekt skal bli! Gleder meg :-D

Nå kaller hverdagen meg tilbake fra feriemodus...og jeg får instille meg på å tenke "hverdag" igjen jeg og..For en fantastisk ferie det har vært, mmmm...Men nå ser jeg og fremover mot høsten, litt mørkere kvelder, stearinlys, nye syprosjekter og ideer for bloggen min....hver årstid har jo sin sjarm, heldigvis ;-)

En god start på ny uke ønskes alle lesere.....

12 kommentarer:

M sa...

Halloooo, har du startet uglefabrikk siden sist...med merke på og allting!
Morsomt!!
Ha en fin kveld, klem,M

Vibeke sa...

TUSEN TAKK for knallkoselig kommentar fra deg Kristine, YOU MADE MY DAY :)

For noen herlige inspirasjonsbilder,¨me like!

Nå er jeg litt frekk men jeg har så lyst på en urbanretro-ugle jeg også...tar du imot bestilling? Likte så godt fargene på den uglen som er til høyre på bildet i sidemenyen din...

Ønsker deg en superduper kveld,
klemmer

Glede sa...

Hei du! Herlig med inspirasjon fra interiørblader. Utfordring til deg inne hos meg, om du lyster!

ralfefarfars paradis sa...

Ja du må nok si opp jobben og starte uglefabrikk;) Intet Nib-hjem uten en urbanugle sier nå jeg;)
Bra du passer på Mr Nelson;) >Lykke til på utstilling, det blir sikkert artig!
Ha en fin uke!

Tove sa...

Så fin ugle! Tenker den nye eier blir veldig fornøyd:)
Jeg kjøper også alltid interiørblader når jeg er ute å reiser. Foruten om usa, Frankrike og england som er utenlandske favoritter på blader ( blader fra Danmark og Sverige også selfølgelig) hadde de et veldig kult interiørblad på Island. Var så heldig å reise via Island mange ganger i løpet av et år og fikk kjøpt mange utgaver. Forsto selfølgelig ingenting, men kjempefine bilder:) Veldig masse fine bilder fra de nye bladene dine.... nå må jeg kikke på dem en gang til:)

IfraLahell sa...

Åhhh- den var fin Kristine! Flink du er. Lurer på om jeg kan bestille en ugle til lille jenta mi også? Hvor mye tar du for herligheten? Skulle gjerne hatt en Urban retro ugle til å vokte over snuppa mens hun sover :) Farger bestemt av ugledamen selv!!

Gleeeeeder meg til sol ferie nå altså. Har vært på Kreta før jeg og; rølperi rølpera... blir nok en litt annen ferie det her. Sist var jeg 18 år og det var vel mye festing. Nå er det ferie med barnevogn og gulpekluter. Blir koselig. I dag skal jeg ha med meg vesla på babysvømming for første gang. Får vi øvd oss litt før vi reiser avgårde på Torsdag.

Nå skal vi gjøre oss klare for shopping- skal en tur på Sprell og handle litt til rommet til Thelma. Håper du får en herlig uke!!

Klem IfraLahell

RA/finetingtingeling sa...

Gleder meg til uglen lander i Heiå! :D klem

Minmill sa...

Hei på deg, og takk så mye for hyggelige kommentarer hos meg. Nå har jeg endelig satt meg ned igjen for å svare og kikke litt selv også. Du lager jo verdens fineste retro ugler du. Skulle ønske jeg kunne sette meg ned å sy jeg også. Har jo fått meg en liten bunke retrostoffer, har symaskin og alt som trengs. Men nei, ikke i dag tenker jeg.

Så spennende med journalist besøk hos deg da. Når kommer dette på trykk? Eller har det vært? Bildene fotografen hadde tatt var helt rå. Var det ikke gøy?

IfraLahell sa...

Det høres veldig ok ut! Hvordan vil du gjøre det? Penger først eller ugle? Its up to you!

Jeg fikk forresten kjøpt meg en utrolig kul kaninlampe på Sprell i dag...til Thelma da! Står og lyser så fint her i stua :)

Vibeke sa...

Heisan

Endte opp med å prøve meg på et ugleprosjekt selv i dag :)Vet ikke helt hvordan det ender men hvis det ikke funker så kontakter jeg det for en bestilling....

Kveldsklemmer

Ida sa...

Heisann! Flott side du har! Kjempe ispirerende! Elsket uglene dine: )
Hilsen Ida

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.