torsdag 20. august 2009

Back in blogging

Hei alle!!

Da er jeg vel tilbake fra Korsika....har hatt det utrolig fint på ferie. For en øy, for noen strender, utrolige fjell, nydelig spekemat og viner! mmm...denne øya anbefales alle som ønsker noe annet enn "typiske" sydensteder. Det fantes hverken McDonalds, store resorthoteller eller Nordmenn "overalt". Faktisk hørte jeg ikke norsk på hele turen, bare masse fransk og italiensk ;) Så etter 10 dager med franske gloser har jeg bestemt meg for å begynne på franskkurs...spennende!!

Om det skulle være noen som tenker på å legge ferieturen til Korsika så har jeg noen tips å komme med:

  • Ikke reis i juli eller august, prisene på hotell SKYTER i været og man kan (visst nok) merke at det er litt turistifisert (merket ikke vi da...syns ikke det var særlig folksomt)
  • Ikke sov i telt... (jepp, vi campet faktisk i telt i 4 netter..hehe)
  • Pugg noen franske gloser på forhånd, f.eks. "kan jeg få regningen" og "vi vil gjerne se menyen" osv...
  • Skru på tålmodighets-knappen... om mannen bak kassa skal snakke med en bekjent som har stukket innom gjør han seg ferdig med det før han hjelper deg...
  • Fly billig til Nice med Norwegian og ta ferje over til Korsika, du får en herlig dag på dekk.
  • Spis korsikansk spekemat og drikk korsikansk vin...NAM NAM!!
  • Lei bil, da kommer du deg rundt til alle små landsbyer og over alle fjell (om du har nerver til smale veier, skarpe svinger og bratte dalsider...)

Jeg tok selvfølgelig en del bilder og...og her deler jeg noen collager med dere :)

På rundturen vår på øya var det helt fantastisk landskap som møtte oss...
svære fjell og bratte dalsider!Strendene var det heller ikke noe å si på...


Byggningene var kanskje det mest imponerende. Helt utrolig at det faktisk bor
folk inne noen av dem...veldig, veldig sjarmerende!


På interiørfronten har det ikke skjedd det helt store...men en og annen bruktbutikk har fått besøk av meg, og så har jeg vært på loppis på Stjørdal, i tillegg var det et par ting som ble med hjem fra Korsika. Her er en liten samling med hva som her nytt...


Legg spesielt merke til det utrolig kule gryteunderlaget! "very hot" og den lille serviettholderen ble kjøpt på korsika, og de er merket "dlp"...har sett designet på enkelte interiørbutikker før, men ikke merket meg navnet før nå. Noen som vet hvor det er å få kjøpt i Norge? Noen nettbutikker som selger det kanskje? I tillegg har syplassen min fått ny lampe, noen nye retrostoffer er på plass og 2 morsomme frokostsett fra Figgjo er blitt mitt.

Siste jeg tar med i dag er en liten fornyelse av inngangsdøra vår (eller utgangsdøra, alt ettersom..). Jeg var innom Panduro hobby idag, og de hadde fått inn nye wallstickers. Sjekk ut hvordan rosa pelikaner gjør seg på døra mi...

...Passe kitchy og passe kult!!!

Fortsatt har jeg ferie...deilig! Så nå skal jeg ta meg en tur innom alle mine favorittblogger og se hva dere har drevet med mens jeg har vært borte....vi snakkes :)

12 kommentarer:

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Heisann og velkommen him atte! Hørtes ut som om en flott tur, har ikke vært der selv - så Korsika skal jeg absolutt ha i bakhodet.

Ha en herlig kveld

IfraLahell sa...

Your back!!
Jeg har vært inne og "sett etter deg". Så bra at dere hadde en fin ferie. Collagene var så fine. Ser ut som et herlig reisemål. Fint å reise dit med barn og kanskje? Eller ikke...? Vi reiser til et litt mer turistifisert sted neste uke. Nemlig Kreta...wooopa! Familievennlig er stikkordet.

Inngangs, utgangsdøra di ;) blei fin. Pink Pelikan me like! Godt å ha deg tilbake i Bloggeland.

Klem IfraLahell

BlandetLoft sa...

Velkommen tilbake! Må si det er kjekt at du er tilbake Kristine :) Åh høres ut som du har hatt en nydelig tur da. og masse fine bilder :-) Jeg tar egentlig opp videregående.. så er ikke så mye spennende jeg studerer gitt.. Hehe. Men men, jeg synes det er gøy da! Jeg er ikke sååå gammel heller, så er ikke såå langt på etterskudd =)

Velkommen tilbake til hverdagen da og høsten. hihi:-)
Klem fra BlandetLoft

BlandetLoft sa...

Åh ja, jeg glemte å si det med wallstickeren, KJEMPEKULT! Jeg digget det, det ble litt sært men drit stilig!

Maria sa...

Hei! Velkommen hjem fra ferie. Nå vil jeg også dra til Korsika. Apropos strender, så får du stikke innom bloggen min og lese om min strandtur i går. Ikke akkurat sommeridyll, hehe :)

ralfefarfars paradis sa...

Hei Kristine;) Det ser ut som dere har hatt det kjempeflott, nydelige bilder;) Jeg er litt ustabil på blogger for tiden, siden vi også har hatt ufrivillig byferie et par uker nå;) har utsatt konkurransen min av den grunn. Jaja, har i alle fall blitt noen turer på Fretex;) En dag trodde jeg faktisk at jeg så mr Nelson utenfor en rema butikk;) Fine ting du hadde kjøpt, very hot har jeg aldri sett før;)

Christine sa...

nå fikk jeg jammen meg en umiddelbar trang til å dra på panduro! leiligheten min trenger helt klart wallstickers i form av rosa flamingoer :D kjempekule! de er vel ikke så dyre på panduro heller? :)

Linda sa...

Det så ut som en flott ferie med mange fine opplevelser! Flotte ting du har kjøpt også!!:) Den wallstickeren har jeg også store planer om å kjøpe, synes den var utolig fin, og ikke minst billig! Må bare vente på stipendet;)

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hei!
HAr ikke glemt deg! Har omsider komet på plass i leilighet i Trondheim, og vil gjerne treffe deg i nærmeste fremtid, feks til uka igjen?

Klem fra Elisabeth

ralfefarfars paradis sa...

Hvordan kunne jeg overse pelikanene på døra di?? Knalltøffe!! Det er faktisk en pelikan på veggen her vi er også, den ser riktig så fornøyd ut der den står på ett ben i sivet;) Jeg så Mr Nelson utenfor nevnte Rema ja- i går;) Må ha vært han;) Skjønn kar!!

Frk. Fosli sa...

Heisann:)
Heeeerlig leilighet du har, i en herlig gate i en herlig by!
Fikk lyst å spørre deg om den herlige tapeten i gangen din - røper du hvor den kommer fra?

Ha en strålende fredag :)
-Frk. Fosli-

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.