mandag 24. august 2009

Kreativt kaos!


Råder på syhemsen når jeg går i gang med å velge stoff, stil og snitt...hehe!

Så da må jeg rømme ned til en noe ryddigere stue for å kjølne kreative tanker litt. Og nå nytes nybakt brød, ungkarskvinnen (huff...håpløs romantiker jeg) og tom stue med mann som er jaget ut for å se rosenborgkamp, haha ;-)

Håper alle andre koser seg like mye som meg i kveld......

7 kommentarer:

M sa...

Elsker murveggen din! Der ser virkelig koselig ut i din lille uglemaker-hule.
Klem,M

Brigg sa...

kjempekoselig! skulle gjerne hatt et par timer på loftet ditt i ditt kreative kaos. virket kjempekjekt:_)

Maria sa...

Gjett om jeg fikk lyst å bake brød når jeg leste om nybakt brød og ungkarskvinnen. Kanskje nybakt brød og Rachel Zoe Project på meg i kveld...

a banan sa...

hvor handler du helst stoff?

herlig å kose seg hjemme med kreative ting, romantisk reality og hjembakt brød :)

Mina sa...

Åh, nå ble jeg glad da du la igjen en hyggelig hilsen hos meg! Jeg har lett etter bloggen din, uten å finne den.. Så reportasjen av hjemmet ditt på nettet for en stund siden, og ble helt satt ut. Så utrolig stilig!! Og da kom jeg på at jeg hadde vært innom bloggen din tidligere, men husket jo ikke hva den het.. Men, nå er du herved lenket til bloggrollen min, så jeg finner veien tilbake!:) Litt ivrig her nå kjente jeg..haha..;)
Liker bildet ditt øverst her, kreativt kaos! Ser ut som noen vakre retroskatter i form av stoffer og broderier der;) Gleder meg til å se hva du skal lage. Nå skal jeg ta med en tur her inne.

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem fra Mina:)

IfraLahell sa...

For et herlig kaos du! Også akkompagnert av ungkarskvinnen da! Herlig! Gikk glipp av det i går jeg. I dag er det sløvings på sofaen- har spist en stoooor boks med godis. Og det er bare tirsdag i dag...jaja- jeg har jo ferie ;)

Bare gi meg en lyd når jeg skal sette over penger til deg for ugla- er på ferie frem til 3 september, men etter det skal jeg ordne det! Nå skal det sløves enda mer! Ha en super kveld :)

Klemmer

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.