mandag 3. august 2009

Min nye sofaVi har den siste uka fått installert vår nye sofa! Den er grønn og kjempefin, spør du meg ;-)Når vi hadde fått på plass sofaen oppdaget vi at det hjørnet som oppstod mellom 2- og 3-seteren, ble en del større enn vi hadde trodd i hodene våre.... i utgangspunktet hadde vi tenkt å ha et hjørnebord der, men det måtte ha blitt et ganske stort bord fant vi ut, og hadde ikke så lyst på det lengre. Men plutselig poppet et sånn 60-talls hjørneskap i teak opp i hodet mitt!! Vi var begge enige om at det måtte bli det...

Da var det rett på finn.no for å handle! Men, nærmeste skap befant seg i Brumunddal!! Heldigvis kjenner vi noen som skulle fra Oslo til Trondheim med bil, og dermed stod plutselig skapet i stua vår på fredag :-D

Jeg er utrolig fornøyd med sofaen og hørneskapet :-D


Jeg fant ut jeg måtte nesten sy noen nye puter og til den nye sofaen. Endelig fikk jeg brukt de stilige flamingostoffene mine, og endelig satt jeg meg ned ved en heller nedstøvet symaskin igjen! Jeg digger fugler, på puter, stoff og overalt egentlig, og de nye putene bærer litt preg av det....


I morgen får vi faktisk besøk av en journalist...og hva betyr det? jo, at det må ryddes og vaskes og ordnes... Så der har dere dagen min idag ;-) Heldigvis har jeg endelig FERIE!!! Deilig, deilig å slippe ha på alarm og heller sove til man våkner...mmmm!

Ønsker alle lesere en nydelig mandag.....

15 kommentarer:

RA/finetingtingeling sa...

Finfin sofa! :D Sukk, stoffene ligger klare hos meg, til høsten skal det sys! :)

ralfefarfars paradis sa...

Jaaa!! Dette ble bra;) Og jeg har akkurat samme sofa med samme trekk( men nå har jeg på et lintrekk som jeg også har) Her går ejg og venter på bilder av din nye sofa- så har jeg den i min egen stue;) Veldig fint det brummundalsskapet ditt;) Det står et slikt hos bestemoren min, så jeg husker det fra barndommen;) Mener det er lys øverst;) Knalltøffe puter du hadde sydd;) SKjønner du har hatt nok å henge fingrene i ..og nå vasker du;) Detr å få avisbesøk er en skikkelig katalysator skjønner jeg ;) Ha en herlig dag;)
Og nå har jeg shoppet på landtorget-skummel butikk;)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Heisann!
Så flott det ble!
Jeg likte kjempegodt putene du har sydd! Utrolig fine!

Maria sa...

Å, den smellen har jeg og gått på, at plassen mellom 2 og 3 seteren blir større en jeg hadde beregnet. Tror det ar noe magisk og mystisk med målene på sofadybdene jeg.
Jeg hadde nå iallefall allerede kjøpt og betalt hjørnebordet, og måtte rett og slett bare få det til å passe, fattig student som jeg var på den tiden, men stolt eier av min første leilighet. :)

Hilde Heimdal sa...

Kjempefin grønnfarge på sofan !!

Laila -Karin sa...

Stilig sofa , og putene var kjempefine.
Ha en fin ettermiddag

Ninas Drops sa...

SÅ utrolig digg å ha ferie nå..
Jeg er jo hjemme hele tiden, så det er ikke så stor forskjell på hverdag og ferie for meg annet enn at Min lille P skal begynne på skolen og SFO i disse dager...hihi..

Men du så¨utrolig hyggelig kommentar du har lagt igjen hos meg i dag..Jeg blir jo reint rørt av det du skreiv jeg gitt..takk...

Jeg likte stuen din så godt..skikkelig gjennomført.
Men du..skal du i avisen eller et blad eller no?. så spennende...
Ha en knakendes fin fin ferie
Stor klem fra Drops som droppet innom...
(ps..likte forresten sååå godt den lille muffinsen du viser her under...ah!!!)

BlandetLoft sa...

Så utrolig fint det ble, med den nye sofaen og teak komoden/skapet. Aldeles nydelig! Må jammen si du var heldig der, at noen du kjente skulle kjøre den veien =)

Nyt ferien :)

Datt sa...

Naaais! Råflaks med den skyssen da, kjører de ofte?? :P

GundaM sa...

Flott sofa da, love green ;)

Og du , et slikt skap har vel jeg i sjapp og. to stk til og med;)

Si ifra når avis rep kommer da, spennende! Ha en fin uke, god ferie!!!

ralfefarfars paradis sa...

Ja jeg er våken;) Jeg har en sofa fra Slettvoll og den synes jeg er best..men det er greit å ha en sofa som en ikke trenger være så bekymret for, og greit at trekket kan vaskes..og de er ganske like i designet;) SÅ er jo ikeasoafen ganske romslig, fin å slenge seg nedpå for de som har tid til sånt...
Masse lykke til i morgen;) Vi får vel full rapport;) Jeg synes dere er riktig så effektiv, et skikkelig turbopar;) Og sakene fra Landtorget kommer selvfølgelig på bloggen;)

Merete sa...

Veldig stilig! Herlig farge på sofaen. Putene ble tøffe, min datter ville vært råmisunnelig på den med flamingoene.. ;)

Christine sa...

åh, for noen nydelige puter :D jeg elsker flamingoer! :D

var utrolig flott det stuebordet ditt også, jeg elsker sånn type bordbein og utskjæringer som det, måtte gi opp letingen på finn.no og kjøpte meg stuebord på ikea heller :)

Silje U sa...

Sofaen ble kjempefin, Kristine! Alltid så morsomt å se på bloggen din. Lenge siden jeg har vært innom nå, så nå har jeg sett gjennom bildene di har lagt ut og oppdatert meg litt! :) Du finner så mye fint på loppis og auksjon. Gleder meg til neste tapas-klubb, da må vi få inspisere leiligheten på nytt! Masse nye møbler og andre fornyelser!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.