onsdag 26. august 2009

Stettfat


Jeg hiver meg herved på "lage-stettfat-selv-av-tallerkner-og-kopper" bølgen!+=

Begge asjettene, og den lille glass-saken, fant jeg på bruktbutikken Sirkulus i dag. To fat til 3,- per stk, en glass-sak til 4,- og så fant jeg denne....


...den er brukt, fra Lisbeth Dahl og kostet 15,-...fantastisk!

Når det gjelder stettfatet, kan noen stettfatmakere hjelpe en stakkar nybynner? Hva slags lim bruker dere? Funker det med "vanlig" limpistol, eller må jeg ha sterkere saker?

Blir glad for alle svar :-)11 kommentarer:

RA/finetingtingeling sa...

Noen skikkelige kupp, Kristine! ;) På lørdag har jeg tenkt meg på bruktmarkedet på Nytorget i Stavanger og deretter til din kjære Søstrene Grene! ;) Hilsen hu som sitter på jobb og spiser naan-brød til frokost. :p

IfraLahell sa...

Sender deg en mail jeg ;)

Marianne sa...

Nydelige tallerkner!! Blir kjempefint! :)

Laila -Karin sa...

Hei.
Flotte ting .
Jeg har limt glass og da har jeg brukt en to komponents lim .
araldit har en som tørker fort og er beregnet på glass og densags.
Den for du hos fargehandlere.
Ha en fin dag

Vibeke sa...

Hei :)

Inne hos meg ligger det noe til deg hvis du vil ha!

Fy fillern jeg likte så godt dekoren og fargene på de asjettene!!!!:) Har ikke surret meg til å lage stettfat enda så da kunne det vært fint å få greie på hvilke lim som bør brukes...lur du :)

Klemmer

irina sa...

Hvor er den butikken henn da ??

Nydelige flotte ting ?

Du må komme på besøk som du drømte om !!!

Klem

BlandetLoft sa...

Hei kristine :) Jeg har ikke vært på datan på en stund. Jeg har egentlig ingen annelse om hva jeg skal videre faktisk. Jeg vil bare ha fullført allmenn, slik at jeg har større muligheter om jeg ønsker det :-) Som jeg sikkert en gang gjør. Hehe. Hva driver du med da? :) Jeg har forresten brukt Glaslim fra merket CasCo. Den funket utmerket for meg, men den må tørke i solen, ellers festes det ikke så godt :-)
Og jeg skjønner godt at du sikler på de største eskene fra blafre, de har virkelig mye fint.

Ønsker deg en god natt.
Klemmer fra hun med den moderne tv'en. Hihi

GundaM sa...

Nydelig fat!

Limpistol lim er noe skit spør du meg... Lurt med tokomponent lim eller silicon, da sitter det som støpt. Universal silicon , nøytral farge tror jeg det heter det ejg ahr brukt.

Ska bli artig se deg i avisa!

Kvirrevitt sa...

Ja, en slags silikon som heter Tec 7 eller noe i den duren. Den er supersterk - tåler mange kilo (men du skal vel ikke akkurat henge i det fatet). Ellers så brukte jeg rett og slett superlim fra Biltema. Funket som bare det hos meg! :)

Ninas Drops sa...

Å du å du..
Stettfatet ble så kuli.
Kjempefint..også til den prisen. Ja du vi vel merke at limet vil koste tre gangern..hoho..
Så mye fint stoff du skal til å lage noe av da.
Likte så godt flamingoene dine på døren..kulie.
Så moro med uglebestilling. Det er jo ikke rart du får bestillinger, du som lager så fine ting.
Klem fra Dropsa

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.