lørdag 5. september 2009

Adressa....

De som leste Adressa i går, så gjerne reportasjen fra Urban Retro-leiligheten i Hjem magasinet!?

Et lite bilde av meg havnet til og med på førstesida av Adressa, huff...det var litt rart må jeg innrømme. Hadde på forhånd "advart" arbeidsgiver at om dersom jeg kom litt seint på jobb var nok det pga en horde med nysgjerrige morgenfugler som hadde lest reportasjen og bestemt seg for å troppe opp på døra!! hehe...neida, sånn gikk det ikke, og godt var det! ;-) Tror ikke jeg hadde funket særlig bra som kjendis..og jeg føler litt med dem altså...ikke at min lille "15 minutes of fame" i går kan sammenlignes. Men poenget er litt det samme; det var jo interiøret og hjemmet vårt vi ville vise frem, og da skjønte vi liksom ikke helt hvorfor et bilde av bare meg måtte på forsiden, og hvorfor det største bildet i selve artikkelen var av familien i sofaen...Men men, alt i alt var vi fornøyde med teksten. Vi fikk lest gjennom på forhånd, og hadde noen små endringer..som at samboer plutselig var blitt 31 år og ikke 30!! haha! Vi fikk også bidra med våre interiør-tips som og var tatt med i artikkelen. Og igjen oppfordret vi til farger og humor i innredningen. Fotografen som var med under intervjuet sa noe så fint til oss; "her tenker jeg det må være godt å leve, med så mye fine ting rundt seg". Og det stemmer så utrolig godt...legger du ned litt tid og jobb for å finne de tingene som gjør deg "varm om hjertet" tror jeg du får masse engeri og glede av å bo oppi noe sånt!Tidligere denne uka møtte jeg den første blogge-vennen min i virkeligheten. Den utrolig hyggelige og koselige bloggeren bak bloggen Esmaraldas hjerte. Det gikk over all forventing, timene gikk og vi hadde en kjempefin prat om alt fra blogging til ekteskap, hehe! Håper vi får flere slike.

Helge-følelsen er i ferd med å snike seg inn over meg...og i kveld skal vi prøve noe "nytt" til lørdagskos; baktpotet med tacofyll!! Ønsker alle andre en strålende lørdagskveld....

12 kommentarer:

Datt sa...

Jepp, måtte jo kjøpe adressa i går, gjør det ALDRI til vanlig, vel verdt det! Så gøy å lese å se bilder, dere har det virkelig herlig hjemme, digger de hensene deres! Synes det var litt dårig gjort å skrive om det romantiske soverommet uten å vise det da! :P

Jeg var på loppis i dag ja, både på Steindal og Ranheim. Det på Steindal var jo ren galskap, var helt svett når jeg kom ut jeg, ikke fant jeg noe særlig heller! :P Ranheim var koseligere, men ikke mye å finne der heller.. Gjorde du noen kupp eller? Skal legge ut det jeg fant når jeg gidder å reise meg fra sofaen å ta bilder... Hehe...

irina sa...

heisann !! Glemte å kjøpe adressa i går jeg. Skal sjekke om noen har den.
Så lurt å lese gjennom. Det gjorde ikke jeg ..og det angrer jeg på. Føler at hele intervjuet ble helt feil..de forvrengte alt jeg sa.
jeg gjemte det langt ned i en skuff !! Uff !!'

var du på loppis i dag ??

klem

irina sa...

Ja ta med så jeg kan se du !!
jeg var på steindasl og ranheim.....det ble dårlig med funn for min del, min venninne fant mer. Kjøpte 5 jakker bergans og adidas til ungene. Dyre og fine jakkertil 100 kr for fem.

klem

Moderne Retro sa...

Så artig. Dere har det personlig og fint. Lekker blogg. :)
God helg!

Marianne sa...

Hei!
Nå har jeg vært på nettsidene til Adressa og lest artikkelen- Dere har det så fiiint!! Kjempekul stil og en drømmeleilighet!! :)
ha en finfin lørdag!

ralfefarfars paradis sa...

Hvordan gikk det med poteten, ble det godt med taco? Jeg har bakt kirsebærpai, så det var vår lørdagskos;)
Jeg har til gode å møte noen bloggere live, men jeg beynte å snakke med en sykepleier på sykehuset som brukte å lese blogger, så vi snakket om strikking, greengate, barneklær og blogging;)
Det er klart de måtte ha deg på forsiden- for å sikre salget! Vi nibere bruker jo ikke å legge ut så mye bilder av oss selv, så det er sikkert litt uvant med fokus på dere;) Men dette klarte dere jo kjempefint!
Ha en fin kveld fortsatt!

M sa...

Hei kjære venn, hvordan går det med uglefabrikken!
Så flott reportasje, det ser SÅÅ koselig ut hjemme hos deg,
Klem,M

BlandetLoft sa...

Åh så gøy!! Jeg bor på den andre siden av landet, så litt vanskelig for meg å få tak i avisen.. MEN jeg leste den på nettet :-) Det var en fin artikkel synes jeg :-) Håper du er fornøyd med den. Litt gøy og skummelt på samme tid å komme i offentlighet på den måten kan jeg tro. Håper maten i går smakte.

Klem fra meg

IfraLahell sa...

Så herlig Kristine! Den ble jo super fin da. Vet du, jeg tror grunnen til at de tok med et stort bilde av dere er at de aller fleste er så nysgjerrige på menneskene bak. De må liksom se ansiktene på de som bor der..Min teori! Det så ihvertfall kjempe fint ut, selvom jeg gjerne skulle sett papirutgaven også!

Og vet du hva...! I går landet urban retro ugla mi i postkassa..:) Og han var SÅ fin. Likte de små bambiene kjempe godt. helt i min gate! Thelma ble super fornøyd da han flyttet inn i den rød sprinkelsenga hennes. Det kommer bilder etterhvert- ganske snart! Håper dere har en super søndag.

tudeluuuu!

Klem Klem

GundaM sa...

Hei der, så flott reportasje fra dere på fredagen!!

Og ikke rart du havna på førstesia da vet du ;) HIhi

(eddas) sa...

Hei...
jeg sendte deg en mail i går...men vet ikke om du har fått den...det var noen bokser jeg ville kjøpe...kan du gi meg en tilbakemelding..
klem edda.

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.