lørdag 12. september 2009

Ei ekstra hand!


Første uke i ny jobb er alltid slitsom...det meste av krefter og energi går med mellom 8 og 16. Derfor har det vært heller labert på bloggfronten for min del og..og sånn blir det jo bare av og til ;-) det gjør jo ikke noe!!

I en travel hverdag har jeg endelig funnet ei ekstra hand! Jepp, på loppis kan man finne ALT, og jeg var så heldig å finne ei ekstra hand! Hvem trenger ikke det inni mellom!? Og denne ekstra handa passer på nøklene mine...sånn at de alltid ligger og venter på meg når jeg er på vei ut døra i en fart!Det er bare så praktisk! Alltid parat med nøklene når jeg trenger dem...det er slutt på å springe rundt å lete etter dem, for ja...det har jeg gjort en del i mine (snart) 25 leveår ;-)

Igår hadde jeg en venninnegjeng på meksikansk tapas! Og min kjære samboer har faktisk bodd i Mexico, hva er vel bedre å pynte med enn en "duk" fra selveste Mexico?! Med gult tilbehør ble det ganske kult!
Nå skal jeg innrette meg i horisontal posisjon...og det er godt mulig (håper jeg i alle fall...) at jeg blir i akkurat den stillingen resten av helga.....God helg ønsker alle lesere!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,
Jeg lurer på hvor du kjøper spraylakk? Har sett på Clas Ohlsen og på Obs, men fant ikke. Hvilke farger finnes de i? Bare sølv, hvit og svart, eller kan man få tak i litt mer spenstige farger? Har et messingfat jeg vil friske litt opp, tror du det vil funke? :)

La luz del norte sa...

Sånn duk er jo kjempefint! LIker så godt fargene! God helg til deg også!

Solrosa

Kristine sa...

Hei anonym :-)
har kjøpt spraylakk på biltema jeg..og så finner du og på Mekonomen! Ellers har vel panduro og..men den er en del dyrere! Lykke til!

ralfefarfars paradis sa...

Lekkert bord!! Håper du får slappet godt av i helga;) Og jeg skulle gjerne hatt mange ekstra hender - det hadde vært utrolig praktisk;) En nøkkel til å holde det ryddig er vel at tingene har sin faste plass- jeg kunne spart endel frustrasjoner på det ja;)Vi blogges;)

IfraLahell sa...

Gult er kult! Fantastisk duk også da! Så spennende med ny jobb. Skjønner godt at det blir litt mindre blogging da....mammaperm medfører derimot endel blogging. Hihi..veldig koselig å sette seg ned med et glass vin og en stor bolle med godis når lillemor har "gått ned" for telling- og blogge litt.

I dag er jeg i tillegg alene hjemme så nå er det bare kos og horisontal posisjon her og. Håper du får en super helg med kjæresten din.

Klem

Tone sa...

Veldig tøft bord! Koselig å legge ned litt ekstra tid og omtanke på dekking av bord synes jeg. Og hånden var jo superpraktisk, da :-)Selv har jeg hengt et gigantisk fantasifoster av et tøydyr på nøkleknippet mitt. Da finner jeg det lettere når jeg har rotet det bort. Ha en fortsatt fin helg :-)

BlandetLoft sa...

OI så stilig det ble med duken og den gule pynten. Virkelig flott og annerledes :-)

Hihi, ja en ekstra hånd trenger vel alle innimellom. Skikkelig genialt og ikke minst humoristiskt :-)

HelgeKlem fra BlandetLoft

Fargelykke sa...

så fint da:)

Så nettopp at du hadde egen salgsblogg også, løper inn å sjekker den ut!!

Brigg sa...

haha..fantastisk hånd! en slik en håper jeg også å finne! Herli fargesprakende bord:-)

M sa...

Stilig oppdekning!
Har vært syk en stund, litt nede for telling, men er på nett igjen.
Skulle nok hatt ei hand å holde i jeg også!
klem,M

Datt sa...

Så digg, hørtes veldig koselig ut! :) Nice touch med dedn duken ;)

RA/finetingtingeling sa...

Hehe, kule hånd! ;) Lykke te med uke to i ny jobb! :)

Unknown sa...

Fin ekstra hånd :)
- vasen jeg bestillte er kommet frem hel og superfin!
Nå pryder den stua mi :) tuuuuusen takk!
God uke!
Hilde Iren :)

Anonym sa...

Hei, måtte bare stikke innom og informere om at uglegutt hadde kommet seg vel frem med postmannen.. Han sitter trygt og godt ved TV-en og følger dagens valgsending:-)
Janne

BlandetLoft sa...

Gleder meg til du kommer litt sterkere tilbake her på bloggen :-) Håper det går fint i den nye jobben og ønsker deg en fortsatt fin uke Kristine :-)
Må si det er veldig koselig med alle dine fine søte kommentarer, setter pris på dem

Klemmer fra BlandetLoft

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.