mandag 7. september 2009

Konkurranse og 25% rabatt

Datt bak bloggen Klabb og Datt hadde for ikke lenge siden et innlegg om hvor mye hun elsker 70%! Og hvem gjør ikke det? Vel, nå kan ikke jeg meddele kampanje med 70% i salgsboden min, men 25%!! Og det er vel ikke så aller værst det heller?

Så hele denne uka er det 25% på varene i salgsboden!

Og ikke nok med det, jeg har tenkt å ha en konkurranse! Rett og slett for å få litt flere besøkende i boden :-) Premien til den som vinner er et gavekort på 200,- i Urban Retro shopen!

Dette må du gjøre for å være med:
Lag et innlegg på bloggen din hvor du forteller om konkurransen og kampanjen (25% rabatt på alle bestillinger), link til shopen og så legger du igjen en kommentar hos meg så jeg vet du har gjort det :-D Bruk gjerne et av bildene i innlegget her f.eks i innlegget!

Her følger noen smakebiter på hva som er siste nytt i boden:


I går sydde jeg en så utrolig morsom sak til sofaen vår. Og den skal jeg få tatt litt bilder av ganske snart å vise dere. For den ble jeg veldig fornøyd med, og samboeren syns jeg hadde vært veeeldig flink! Jeg sydde den nemlig helt på fri hånd, uten noe mønsker, rett og slett bare fordi vi trenge akkurat en sånn som jeg sydde! Stolt av meg selv ja ;-)

En annen ting jeg skal fortelle dere; i morgen starter jeg i ny jobb!!! Jeg er så veldig, veldig spent...krysser fingrene for at dette virkelig er jobben for meg og at jeg får mange nye og hyggelige arbeidskollegaer!

Håper alle som er innom og leser får en koselig mandagskveld...jeg for min del har i alle fall reservert tvén til kl 22! Da ser jeg mitt eneste "faste" tv-program i uka på tv...Ungkarskvinnen ;-) hehe...helt hjernedød underholding, men av og til er det veldig deilig! Alt til sin tid...

10 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Jeg skal selvfølgelig reklamere for deg og shopen din;) Spent på hva d uhar sydd for noe! SÅ spennende med ny jobb! Håper du blir fornøyd;)
Kos deg med ungarskvinnen;)

ralfefarfars paradis sa...

DU får ta en titt og se om du er fornøyd;)

(eddas) sa...

heia...
sender deg en mail nå...
klem edda

La luz del norte sa...

Hei! har du fått eposten min om puta? :)

Lykke til i ny jobb!! Skal surfe inn i shop'en din igjen nå!

Sol

Unknown sa...

Så fin nettbutikk du har :) fant deg på Ralfefarfar.
Vil gjerne være med jeg - har laget sidelenke til deg på www.monome-me.blogspot.com og lager et innlegg med lenke på den andre bloggen min www.monotekst.blogspot.com

- og så lurer jeg på om jeg skal reservere en vase hos deg... Ja, tror jeg gjør det! Legger igjen kommentar i shoppen!

God kveld!

Datt sa...

Så spennende, jeg har inspirert salg, jeg har funnet min mening!! Jeg vil gjerne vær med i alle fall! :D Jeg har skrevet om deg i siste innlegget mitt :)

GundaM sa...

Hey, hey du begynner gå meg i næringa jo...Neida, hi-hi

Lykke til i nyjobben, så spennende da!

Ha ei flott uke der i den koselige leiligheta;)

Hege - BOLIGglede sa...

Hei! Slenger meg på konkurransen jeg og. Synes uglene dine er så fine:)
Ser også på Ungkarskvinnen..he he Irriterer meg bare over at de stadig viser "klipp" som kommer tatt ut av sammenheng osv.. Men men.. Vi blir jo nysgjerrige da så det har vel sin mening;)

ralfefarfars paradis sa...

Nei, er du derfra? Jeg hadde plassert deg som østlending (rødme...) og nå skal du høre at min mann- som er sørlending- hans mormor var fra egersund- og hun var håndmaler på egersund fajance..kanskje de kjente hverandre?
Jeg har vært i egersund en gang, nei vent - faktisk to ganger- likte meg der;)
Skjønner det er mye nytt med ny jobb i ny bransje;) Det sykurset hørtes spennende ut- har ikke hørt om den butikken, min mormor var sydame- men det har ikke gått i arv for å si det sånn- mamma driver ikke med sånt i det hele tatt, så derfor er jeg ganske grønn selv også;)
HA en fin kveld!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.