torsdag 3. september 2009

Lys og roser i boden min!
Ta en tur innom salgsboden for flere koselige varer med masse sjarm og sjel6 kommentarer:

Glede sa...

Hei! Så artig med salgsbod, masse kult der! Likte spesielt den Figgjo-vasen. Hmm.. :) Men nå må vi komme oss i orden i nytt hus før vi kjøper noe mer.. I`ll be back. Ha en fin helg!

IfraLahell sa...

Da var pengene satt over til deg! Gleder meg til ugleforsendingen. Håper du har kommet deg og at du er frisk og rask. Vi kom hjem fra ferie i går- så i dag har vi bare en skikkelig sløve dag. Går fortsatt i pysjen...hihi ;)

Så kult med salgsbod da. Var innom og sjekket den ut. Masse fint. Figgjo vasen var helt klart min favoritt også. Nå er det lunsjtid her på Lahell.

Håper du får en fin "slapp av fredag"- likte dine 10 funfacts!

klem IfraLahell

La luz del norte sa...

Heia! Leste om dere i Adressa i dag! Så fine bilder. Det ser ut som dere har fått det helt topp!!!! Gunda på Bruktbo nevnte det også. Jeg var innom der i dag. Fikk med meg et kult avis-stativ, som jeg sikkert legger ut bilde av senere i helga. Skal stikke innom salgsboden nå! Ha en fin helg!!!

mvh Solrosa

La luz del norte sa...

Hei igjen! Likte den flamingo-puta deres som jeg så i avisa veldig godt!! Er det noe du har sydd selv?

Sol

ralfefarfars paradis sa...

Nå fikk jeg mannen min til å løpe og kjøpe avisen før butikken stengte, så nå har jeg lest et veldig koselig intervju med fine bilder;) Håper du er fornøyd med reportasjen, eneste jeg savnet var flere bilder, du viste jo så mange fine som fotografen hadde tatt- men det er vel et spørsmål om spalteplass;)
Ha en fin fredag!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.