torsdag 3. september 2009

Nips og naps ute i salgsboden

Da er det blitt lagt ut litt nips og naps i salgsboden!!


En liten smakebit på hva du finner om du tar turen dit....
Du finner salgsboden her eller ved å trykke på bildene!


Ønsker alle lesere en flott torsdag....

2 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg- og for at du har vært på utkikk etter bakeboller;) Jeg såg de på Cornelias hus- men det er en annen type jeg er ute etter...men de er visst ikke lett å finne i byen;) Så artig at dere har åpnet butikk- hadde jeg bodd i byen måtte jeg ha gjort det samme..for jeg har kjøpt så mye på bruktbutikker mens vi var der. (Så du hadde et innlegg om stettfat laging..og jeg stod faktisk og kikket på de fatene på sirkulus, så har jeg oppdaget at hvis man ser noe man liker må man sikre seg det med engang- for det er mange om beinet;) Vi er hjemme nå og det er godt, da får jeg tilgang til bloggen igjen;) Blir nok mye bruktfunn fremover;)
Ha en fin kveld!
Tøffe ugleputer du hadde sydd- og grytekluter- skal si du er produktiv!!

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.