lørdag 19. september 2009

The office

I dag kommer bilder fra kontoret/gjesterommet vårt!


Det har vært ferdig en liten stund nå, men har bare ikke fått kommet så langt at jeg har tatt bilder før i dag morges! Det er litt sånn typisk meg, det var jo absolutt ikke planlagt..men så satt samboeren her inne og redigerte oppussingsfilmen vår, og jeg skulle bare inn og si god morgen. Så begynte jeg og se meg rundt mens jeg tenkte, - her er det jo blitt så fint, på tide med bilder og bloggifisering! Og som sagt så gjort :-) Velkommen for en liten titt på kontoret!

Det nydelige slikeskjerfet og den søte notatblokka kjøpte jeg på en jobbreise jeg var på til Japan tidligere i år. De røde skjerfene er alle kjøpt på loppemarked og bruktbutikker.

Knaggen til (de alt for mange i følge samboeren) veskene mine er fra Lisbeth Dahl. Mens do not disturb skiltet er fra et hotell i Las Vegas, og benyttes når rommet fungerer som gjesterom ;-)

Skapet som vi kjøpte brukt er spritet litt opp med wallstickers fra Panduro og nye knotter fra Anthropologie.


For å kjøre kjedlige oppbevaringsløsninger litt mer "morsomm" har jeg bestilt wallstickers fra Wisedecor.Hyllene som er fra Ikea har jeg blogget om tidligere, men de er altså spraylakket hvite og så er selve hylleplatene kledd med voksduk fra Stoff & Stil. Den lille hylla er kjøpt på loppis i Sverige og blitt mala hvit med lysegrønne fronter.
Til slutt, jeg har trukket vinneren i urbanretroshop-konkurransen.....TROMMEVIRVEL....vinneren ble DATT med bloggen Klabb og Datt!!!! Gratulerer så masse, du kan nå handle fritt for 200,- i salgsboden min, håper du finner noe du har lyst på ;-)
Ha en flott helg alle sammen!!

9 kommentarer:

lillebille sa...

Så herlig med eget kotor/ gjesterom da! Skulle ønske jeg hadde plass til det... *drømme, drømme* Det ser forresten kjempefint ut!
Og bare sånn til info til din kjære: Det går da ikke an og ha for mange vesker!!!! ;o)

Ha en superflott lørdagskveld!

Kleeeem :o)

ralfefarfars paradis sa...

SÅ stilig det ble;) Kan ikke du komme og rydde litt her også? Det ser jo ut som du har faste plasser til alt;) Tallerkenhyller er jammen praktiske;) Håper du koser deg i det fine høstværet vi plutselig fikk- i alle fall fikk v idet her ute;) Gratulerer til den heldige vinneren av konkurransen din!!

Helen sa...

Takk for titten - et koselig kontor/gjesterom, og så smart med do not disturb skiltet - det må jeg huske å ta med meg hjem fra neste reise *knis*

Datt sa...

Nææææh?? Meg?? Håhååååhåhåhååå, jeg er så UFATTELIG heldig jeg også!! Det gjorde en syk kropp meeeget lykkelig!! ;)

Så ut som et kontor som oppfordrer til kreativitet, dere får sikkert gjort mye lurt der inne! ;)

Hvordan har jeg klart å gått glipp av at dere var i Aftenposten?? Jeg digger det før-bildet av kjøkkenet der Mr. Nelson ligger helt utslott på gulvet, ser ut som han har gjort all renoveringa selv... hehe...

BlandetLoft sa...

Så fint du har gjort det kristine :-)
Liker at det er litt sånn hjemmekoselig. Ikke så sterilt og minimalistiskt. De fleste gjemmer jo alt og har minst mulig på ett gjesterom. Så jeg likte dette. Og deilig med ett ekstra rom også ja. Jeg og har ett lite gjesterom/hobbyrom selvom jeg har ganske liten leilighet. veldig praktiskt og ikke minst kjekt.

Ønsker deg en fin start på uken kristine :-)

Datt sa...

Jepp, jeg følger med i shoppen! Jeg hadde sett meg ut mange ting som jeg digga, blandt annet en kopp med roser på, noen fat, en pute, bokser med skrift... hørtes kjent ut...? Alt var borte når jeg kom innom igjen :P Håpløst å like det samme som alle andre... hihi... men jeg følger spennt med! :D

IfraLahell sa...

Så fine bilder av et fin ,fint kontor. Mange fine detaljer. Mangler et kontor her også- når vi bygger om kjelleren skal det nok bli plass. Enn så lenge blogges det og "kontoreres" det fra sofaen. Spent på hvordan jobb du har som har jobbreiser hele veien til Japan...!?

Ha en super kveld videre!

KLem

Christine sa...

så fint kontoret har blitt! elsker alle de søte små hyllene som du har fylt med fine ting :D

lurt å kle hyller med voksduk også, ble kjempekult :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.