torsdag 17. september 2009

Prosjekter på gang!

På sy-hemsen er det storstilt produksjon de kveldene som er ledige i min for tiden veldig fulle kalender...
Jeg fikk mail her om dagen fra en dame som ønsket seg ikke mindre enn 2 retro-ugler! Da var det bare å registrere ordren, og sjekke med produksjonsteamet når det kunne ferdigstilles..og i kveld hadde jeg altså satt av tid!!
Den ene av disse uglegutta er allerede pakket sammen med en uglejente i pakke til damen som bestilte 2 stk...og den andre, ja den er til deg og den kommende sjarmøren din Birgitte ;-) håper du syns den er fin!!Etter reportasjen i Adressa fikk jeg mail fra bloggeren Solrosa som lurte på hvor jeg hadde fått tak i flamingo-puta som var synlig på ene bildet. Den hadde jeg jo sydd selv, og dermed kom det en bestilling fra henne på en lik! Og den er også sydd, og venter på at Solrosa skal komme tilbake fra jobbreisen sin og ta den med seg hjem til seg!
Så driver jeg og å syr på et lappeteppe til sofaen i stua. Dette er jo litt strevsomt og litt tidkrevende dille-jobb! Så tar litt og litt om gangen ;-) Men det nærmer seg, og i dag var jeg på favorittbutikken (Stoff&Stil), og kjøpte bakstykke. Lappende er enda ikke helt ferdige monterte, men noe sånn som dette blir det til slutt da....
Skulle det være noen andre som ønsker bestille ugler eller puter så send meg en mail; kristine@urbanretro.org. Jeg har 149,- for uglene og samme pris for putene! (frakt kommer i tillegg, og om du vil ha innerpute i putetrekkene kommer det også ekstra...)
Jeg syns jeg har fått alt for liten tid til å besøke andre blogger de siste ukene, håper det blir litt bedre tid til det fremover..kjenner jeg savner det! Må nok bare prioriteres ja!
Ellers så stortrives jeg i ny jobb, og kjenner jeg virkelig er happi om dagen, herlig følelse :-D Happi dager og gode stunder ønskes alle mine bloggvenner!!
P.S. Trekning i urbanretroshop-konkurransen blir i helga ;-)

10 kommentarer:

Vibeke sa...

Er så herlig å besøke bloggen din, den oser av kreativitet! Gøy at du får så mange bestillinger :)

Ønsker deg en finfin helg,
klemmer

Camilla sa...

De er så fine de uglene dine :) Du skulle laget en sånn vognpynt ting med pittesmå ugler, da hadde jeg lett kjøpt!! :) sjekk siste innlegget mitt for hva jeg tenker på.. ;) Lappeteppet var superfint også!

RA/finetingtingeling sa...

Knallfine ugler og puter og tepper... ja, alt! ;) uglå mi storkose seg i heiå, spesielt nå som eg e syk og kan leke med den hele dagen :p

ralfefarfars paradis sa...

Skjønner du har mange jern i ilden;) Uglene er jo bare deg- så artig det må være å tenke på at de nå begynner å spre sine vinger og søke ly i stadig nye hjem over det ganske land;)
Gikk det bra på sykurset da?
Får lyst til å sy litt igjen jeg også- jeg har jo stoff liggende til kjøkkengardiner-
Lappeteppet var skikkelig retro- skjønenr du har litt av en stoffsamling! God helg til deg;)

Maya: sa...

Å, de uglene er så herlige! Love love love. Jeg skal bestille når jeg får lønn, så det så! Likte lappeteppet ditt, du har gjort det veldig personlig:)

Maya

Velkommen til min kreative verden sa...

Morsomt å se. Ugelen er jo bare så fine! Du lager så mye fint: )

Christine sa...

jeg elsker fargene og mønstrene du har brukt i lappeteppet ditt, utrolig kult :D

BlandetLoft sa...

Oi Oi, skal si du driver med mye nå ja :-) Lappeteppet ditt så jo kjempe fint ut, gleder meg til det er helt ferdig, da må du legge ut bilde. Gøy at du får bestillinger da, det må jo være litt stas, vel? Så utrolig kjekt å høre at du trives i den nye jobben og at du er happy, ingenting er jo bedre enn det.
Jeg var på fretex i dag og fant to slike hvite vaser til, det var en stressfull og kjekk tur. Du kan lese om den på bloggen om du vil.

Du får tute og kjøre videre i din travle hverdag da, og gjerne gi en lyd en dag du har tid både på din blogg og min blogg. Hehe

Klemmer fra BlandetLoft

lillebille sa...

Så flink du er Kristine :o)
Må bare beundre disse herlige uglene dine - og ikke minst aslt du får tid til!!

Ha en superflott helg!

Klem

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.