onsdag 9. september 2009

Sydilla

Nå er det virkelig høst! Den første høststormen har feid inn over landet, og jeg merker jeg gleder meg over skikkelig innevær. Sommeren er jo herlig, men da får jeg alltid dårlig samvittighet om sola skinner ute, og jeg sitter inne. Men nå kan jeg altså endelig være inne med god samvittighet!

Det som er fint med franske bulldoger, er at de (ja, i alle fall de fleste av dem), ikke er noe glad i å gå tur i regnværet! Da er det bare om å gjøre å tisse på nærmeste hjørne, rynke på nesa og komme med noen klagende grynt over det dårlige været og så komme seg inn på sofaen igjen så fort som mulig...hehe...

Mr. Nelson har en greie med at han støtter hodet på armlenet på sofaen. Men, det hender seg at han sikler litt, det hender seg at det sitter litt matrester igjen i skjegget...og det liker ikke min nye sofa fra Ikea. Så det ble vi tobeinte i hjemmet enige om at vi måtte finne en løsning på! Og løsningen ser dere her:


Jeg har rett og slett sydd en armlene-beskytter! Helt på frihånd!! I stilig retrostoff fra en bruktbutikk her i Trondheim.
Jeg (og samboeren) ble utrolig fornøyd med dette, ja, jeg er rett og slett litt stolt over at jeg klarte tenke ut denne ideen og faktisk få det ut i livet uten noe mønster!!

I sydilla-ånden startet jeg på sykurs i går! I regi av ei av damene bak butikken Sukker på Baklandet (for de som kjenner den). Etter 8 uker skal vi ha lært å ta mål, tilpasse mønster og sy oss et skjørt der vi selv har planlagt materialvalg osv. Kjempespennende! Gleder meg til å lære noen grunnteknikker skikkelig.

Og for å toppe det hele har jeg endelig kommet i gang med lappeteppe til sofaen. Som dere ser på bildene av Mr. nelsom og sofaen ligger det et grønt teppe som sofabeskytter. Men, dette loer noe helt forferdeilig, er sikker på at Nelson har fått i seg en del grønne lo-baller..hehe.

Jeg planlegger å holde dere opptatt på både lappeteppe, sykurs og egensydd skjørt....Håper dere koser dere med høsten like mye som meg!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så flink du er..ble skikkelig stilig.
Gleder meg til og se skjørtet du skal sy på kurset, du får det garanter til..
Er jo noe som heter "eplet faller ikke langt fra stammen"

klem Mamma;-))

ralfefarfars paradis sa...

Merker jeg en anelse forventningspress?..tøft armlene-stilig stoff du hadde funnet- også skal du sy lappeteppe også;) Jeg har lyst til å strikke et sengeteppe (enkeltseng)..vi får se hvem som blir først ferdig;)
Mr. Nelson er jo bare herlig;)

Datt sa...

Hehe, jeg digger Mr. Nelson!! :D
Armlene-beskytteren ble jo knallstilig, veldig lurt!
Sykurs sa du...? Det hadde jeg ikke tenkt på! Når jeg endelig får skrapa sammen nok gryn til symaskin tror jeg faktisk jeg må finne på noe slikt også!!

Anna sa...

Hahahahaha! Åh, du kan tenkte deg hvordan det er med Fransk bulletroll i BERGEN! Hehe, da han var liten hylte han når det begynte å regne, og sprintet i le med en gang. Nå har han blitt tøffere, ihvertfall i disse løpetider hvor det lukter himmelsk ved alle hjørner. Nå klarer han en god runde, og vasser til og med frivillig ut i sølepyttene. Men regndekken må til på de værste dagene, bare så vanskelig med tønnekropp og One-size-fits-all-dekken :D :D Må nok frem med symaskinen! Og ja, vi har hvit sofa og det resulterer i svarte siklespor. HVA det svarte kommer av aner jeg ikke, for han får ikke svart mat!

Glede sa...

Hei! Så artig å lese om deg i Hjem forrige helg.. Et flott hjem dere har! Utrolig kreativt tenkt. :)

Maria sa...

Å, jeg kunne ønske jeg kunne sy :)

Unknown sa...

he he morsom hund! Gleder meg masse til vasen kommer! Skal nok følge med på skattene dine og se om det er noe mer som frister :)
God Fredag og helg!

irina sa...

Heisann !!
vet du om det er noen loppiser i morgen ??

Klem

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.