søndag 27. september 2009

Tid for forandringer...

Jeg blir fort lei av ting..det er nok en av mine små svakheter.. jeg er litt utålmodig og en smule rastløs til tider! Og plutselig kjenner jeg at jeg trenger forandringer i hjemmet.. Ikk noe drastisk nei, men jeg blir fort lei av å se på se samme lysestakene og vasene!

Heldigvis har jeg et lite "lager" å ta av når jeg trenger små forandringer...


Jeg kjøpte messinglysestaken på loppis for noen uker siden for 20 kr! Fant ut at den måtte bli hvit..var litt lei av alle fargene jeg har hatt i vinduet her! Det hvite fatet kjøpte jeg på et annet loppemarked forrige helg, og det måtte jeg gi 5 kr for! Den lille kaninen er og fra loppis og hadde samme pris som fatet ;-)
Den søte lille skåla kjøpte jeg tidligere i år når jeg var på Brukt-raid i Sverige! Syns den er så søt! Jeg blir nesten litt myk om hjertet av alle disse rosa blomstene..så nostalgisk..sukk ;-)


Ble rett og slett veldig fornøyd med min lille

makeover!!


Som sikkert mange har fått med seg har Vibeke med Duften av erteblomster hatt en stor konkurranse på gang denne uka. Og søte henne spurte meg om jeg ville donere en ugle som en av premiene...
Og det gjør jeg gjerne! Må innrømme at jeg sydde ugla først i dag, hehe..

Men det var egentlig veldig greit, for jeg syns det er fint å sy uglene etter hvem som skal ha dem! Så etter å ha tittet innom bloggen til vinneren Holmberg living håper jeg å ha klart å sy en ugle som faller i smak ;-)


Det ble en litt "annerledes" ugle enn de jeg har sydd tidligere...Denne er liksom litt mer søt og uskyldig..bl.a. er de fine vingene er laget av en gammel bordbrikke med nydelig blondekant og broderier!

Vel, samboer ser fotballkamp og jeg blogger - herlig ;-)


Ha en flott start på ny uke alle sammen!!6 kommentarer:

Janne sa...

Haha, må le litt jeg også;) Som du sier; det er vel kanskje visse likhetstrekk;) Har det på samme måte som deg, litt rastløs og vil gjerne ha forandringer. Elsker farger, men så vil jeg helst ha det dust igjen like etterpå... Nydelige ting du har avbildet, likte spesielt godt fatet ditt! Til 5 kroner var det virkelig ett kupp!

Gunn sa...

Så fint fat du har ;) Likte kjempegodt den uglen, var skikkelig fin look på den med de broderte vingene! Jeg trodde jeg var med i konkurransen jeg og, men så viste det seg at jeg hadde glemt å legge igjen kommentar etter jeg hadde laget innlegg..hehe, snakk om å være svimmel!

IfraLahell sa...

Huff- det er en av mine svakheter også du. Men har man litt stash liggende trenger jo ikke forandring være negativt. Og du kjøper jo mye brukt så det er det helt ok tenker jeg! Ble kjempe fint med hvitt på hvitt også. Likte den lille krukken kjempe godt. Ble lite loppeshopping på meg denne helgen, men neste helg braker det løs igjen!

Nye ugla var kjempe søt- du er nå en god uglemamma da! Morsomt å høre om hva du jobbet med- selvom jobbturer er fint er det som du sier aller viktigst og trives! Det gjør jeg i min også- også får jeg meg en og annen innenlandsreise. Nå åpner vi i Tr.heim i løpet av høsten også sa da blir det nok en tur dit etterhvert ;)

Ha en super uke
Klem IfraLahell

Datt sa...

Den ugla ble heeerlig! Uhuuu... :)
Synes det ble velig koselig i vinduskarmen din, alle de rosene gjør jo at jeg får hjerter i øynene! ;)

IngJoh sa...

Utrolig koselig det ble i vinduet. Nostalgisk ja.. herlig.

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.