onsdag 2. september 2009

Urban Retro's salgsbod

Jeg og samboeren har bestemt oss for å starte en aldri så liten salgsbod. Vi er liksom litt hekta på bruktfunn begge to, og med en leilighet som etterhvert ikke akkurat fremstår som minimalistisk innredet, er det kanskje på tide å enten slutte å jakte eller selge det videre. Valget var ikke akkurat så vanskelig å ta!Det er en veldig koselig og uhøytidelig salgsbod jeg har i tankene her altså. Se for dere en sånn litt hjemmesnekra bod med et litt skjeivt skilt over hvor det står "Urban Retro's salgsbod"...hehe. Ok, salgsboden ser nok litt anderledes ut på skjermen, men tenk at det er litt sånn da om du titter innom. Blir veldig spennende å se om vi får solgt noe i det hele tatt, kanskje blir det opphørssalg om vi ikke får kunder...haha... ;-)Håper å få lagt ut noen "varer" senere i dag, men om du har lyst å ta en titt hvordan den tomme boden ser ut finner du link ved å trykke på logoen.I går fikk jeg mail fra Adressa om at artikkelen fra leiligheten vår kommer på trykk allerede på fredag, i Hjem-magasinet!! Kjenner jeg er både spent og nervøs...man kan jo spørre seg hvorfor en sier ja til sånn, men, det er vel et lite ønske om positive tilbakemeldinger, det å bli sett og kanskje muligheten til å inspirere andre til å gå i gang med sine prosjekter, og rett og slett tørre kaste seg litt ut i andre interiørmuligheter enn hvitt og shabby...her må jeg legge til at det absolutt IKKE er ment som kritikk av den stilen, men jeg tror personlig at alt for mange ikke tørr å mikse farger og stiler...vær litt crazy og slipp deg løs i interiøret...hehe ;-) jepp, kjenner jeg blir engasjert!

Ønsker alle interiør-sjeler der ute - uansett stil, en nydelig onsdag....

9 kommentarer:

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei vennen!:) Sitter over materialplansjer og artikkelnumre, tenkte det var greit med en aldri så liiiten pause- og et besøk hos deg:) TAKK for sist; var så glad da jeg gikk hjem, følte meg så rik...:):) Gleder meg til fortsettelsen..og GRATULERER MED BLOGG-SHOP!:)

ONSDAGSKLEM

Mina sa...

Hei!

Så gøy med salgsbod!:) Det kan fort bli fullt med alle disse loppisskattene, ja.. Kjenner godt til det "problemet"!;) Men da er det jo en god idè at andre kan få glede av tingene!

Og jeg er så enig med deg i at folk må tørre mer når det gjelder interiør!! Mange er så redde for å være å gjøre feil! Det er jo bare å kjøre igang og prøve seg fram, går det ikke som man hadde tenkt, så er det jo bare å gjøre det om!;) JA, til mer sirkus i interiøret, hehe!:)

Ha en finfin dag!:)

Datt sa...

Ooo, salgsbod, kult, jeg skal følge med, kanskje jeg til å med kan hente å slippe frakt ;) Gleder meg til adressa på fredag! :D

Har du fått med deg flere loppiser i helga? Jeg har bare fått med meg det på Ranheim jeg! Hvor er de andre..? Eller vil du holde det for deg selv? ;) Jeg har mistet min kjære loppe-venn Glede, hun flytter jo hjem, så får se hvor mye stas det blir å dra rundt alene, kanskje jeg trapper ned på loppisene nå! :P

lillebille sa...

Så gøy med salgsbod da! Gleder meg til å titte innom :o)
Enig med deg! Sleng inn litt farger og originalitet! Blir gøy å se artikkelen i Adressa også da!

Ha en fortsatt fin onsdag!

Marianne sa...

Kult!!
Ja hvorfor ikke?? Synes det er en Super Idè!! Gleder meg til å se mere!! Og morro med Adressa- håper jeg får tak i den her i sør!!
Ha en super Onsdag! Stå på =)

BlandetLoft sa...

Åh så gøy kristine! Den så kjempe bra ut så langt da :D og de uglene dine er jo bare sååå søte. Jeg gleder meg til å følge med.. og kanskej jeg faller for fristelsene :-)

Mrs. Monday sa...

Supermorsomt med salgsbod!! Jeg har allerede sett flere søte ting og synes blant annet at den gule termosen var helt bedårende :) Jeg stikker innom igjen om ikke lenge!

Klem
Miss Monday

Maria sa...

Så morsomt med salgsbod :) Jeg skal snart (når jeg får tid, det var bare det, hehe) begynne å lete etter gamle rødvinsglass. Tenker det blir morsomt å dekke et middagsbord hvor alle får hvert sitt unike vinglass...
Det ble forresten ikke tid til så mye annet enn seminar i Gøteborg, men det var jo så kjekt på seminaropplegget at det gjorde ikke noe. Reiser til Stockholm i slutten av oktober, så da får jeg heller ta igjen shoppingen da. :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.