søndag 11. oktober 2009

Å holde hviledagen hellig...

Beklager, det blir ingen hellig hviledag idag..det blir rydding og vasking, å så på en søndag!! fy og fy... ;-) I ganske utradisjonell blogglandia-stil har jeg tatt før-bilder av mitt rotete hjem....

Joda, jeg har jo passet på å ta bildene på en viss avstand så ikke rotet og skitten er alt for synlig..hehe! Kanskje jeg skal legge ut noen etter-bilder i kveld. Regn med noen litt mer nærgående bilder da heller tenker jeg ;-)

Stor dag i morgen, tv-teamet kommer på besøk og jeg må og finne klær til mg selv som gjør seg på tv...luksusproblemer ;-)

I går sydde jeg flere handlenett...alle på bestilling :-) så da håper jeg mottakerne blir fornøyde når de dumper inn i postkasser i neste uke!

Nelson har tydeligvis bestemt seg for å reise på ferie...jeg følte det var det han hintet om da jeg skulle pakke denne kofferten og sende til en dame som har handlet i urbanretro-shopen..han klatret oppi den åpne kofferten, satte seg godt til rette med de mest bedende hundeøynene...hva tror dere? Trenger Nelson en ferie fra sygalskapen? Hvor sender man en hund som vil på ferie?

Ha en herlig søndag folkens...dagen idag er en super dag for å få gjort alt man skulle ha gjort i uka som snart er over!!! Kos dere :-D

11 kommentarer:

Marianne sa...

Ser ikke noe rot!! Fiiin leilighet =)
GOd søndag!
M

ralfefarfars paradis sa...

Vi har vært på en herlig søndagstur til et lite bygdetun, får se om det kommer innlegg derfra engang. Jeg gleder meg masse til posten kommer i neste uke;)
Du får reklamere som bare det for systua i morgen- og tvi-tvi!! Jeg gleder meg masse til å se deg live;) Vet du når de legger det ut?
Lykke til med vaskingen- av og til må man bare- selv på en søndag;)

Unknown sa...

Deilig med dager hvor en kan ta igjen litt på SKULLE-listen.
Her hos oss er utrykket" tar det til helgen" MYE brukt.
Bare så synd at disse helgene er så korte.....;)

Ha en forsatt deilig søndagskveld!
PS! Fiiin stue.
Klem fra meg.

BlandetLoft sa...

Hihi, du er modig! Som viser før bilde, hehe :-)
Ja, guh, så spennende!!! Med tv. Dette må du oppdatere oss på!
Må si du er flink med syingen, Kristine. Jeg skal på sy-kurs neste helg forresten, ser frem til det.
Ønsker deg en fin uke, Kristine. Og lykke til med tv-besøket.
Klem Klem

IfraLahell sa...

Man sender han til Lahell Kristine...! Kom hit Mister Nelson. Du kan bo her en stund om du vil..;) Så utrolig spennende med tv- team på besøk da. Sikker på at du gjør det kjempe bra på skjermen. Sier som ralfefarfar her at du får passe på å reklamere ja. Kommer sikkert til å tikke inn masse bestillinger etter det. Leiligheten deres bare digger jeg jo, om bildene så er med eller uten rot!
Masse lykke til i morgen. Gleder meg til å høre hvordan det har gått ;)

Klemmer

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei vennen; takk for sist...:) Sitter her og kjemper mot "trangen" til å lese pensum, i dag er en sånn dag der jeg liksom ikke orker å ta meg selv i nakken...Men har hvertfall åpnet bøkene da....Herlig inspirerende oppkvikkende stemning hos deg:)Lykke til med opptak i dag, så spennende! Jeg skal på visningsrunde; tre leiligheter skal kikkes på,hadde vært supert med nytt tak over hodet når dagen er slutt...
mandagsklemmmm

Anonym sa...

Du er flink både til og sy og rydde..Flotte nett med herlige farver..

Mr. Nelson kan du bare sende til mor, jeg skal passe godt på han..han er jo mitt "barnebarn" enn så lenge ;-)) Spennende med tv team;-))

Marianne sa...

Hei igjen!! Tusen takk, veldig fornøyd med puten til slutt =) Ja, jeg liker stilen i boka, kombinerer gamle ting, nye ting, sterke farger, lyse farger etc. Litt forskjellige stiler kombinert- noe jeg liker veldig godt. Er tips til alle rom i et hjem- og det jeg liker best er at bakerst i boka er det en liten "gjør det selv" seksjon med oppskrift på f.eks hvordan male teppe/rye i en trapp etc. Anbefaler å ta en titt i bokhandel =) fant en annen super bok, som jeg skal gi i gave til en venninne, mulig jeg får blogget om den senere =) (spørs om jeg må kjøpe den selv også... hehe)
Ha en strålende dag og lykke til med tv crew- var i disse dager vel??
Heisålenge!!
M

Vibeke sa...

innom med en kleeeeeeem :)

huff, det er litt av hvert som skulle vært ryddet her også men jeg jobber på spreng med å få malt panelen som skal være på kjøkkenet så alt annet her hjemme får bare flyte...i morgen blir jeg den lykkelige eier av en SMEG :) den må stå i stuen til kjøkkenet er ferdig, egentlig ikke meg imot...fnis

vibeke

Ellen Marie Albertsen sa...

Han så utrolig lengtende ut...hmmm.. "Da hundene dro"

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.