mandag 19. oktober 2009

Bruktfunn og retrostoffer!

I helga var jeg og samboer innom favoritt-bruktbutikken her i Trondheim! Favoritt av 2 grunner; den er ikke så "popluær" (enda...) og prisene er relativt lave fortsatt + de som jobber der er så koselige!! Jeg finner alltid noen godsaker der..og helga var intet unntak!

Denne stolen passet perfekt inn på soverommet, sammen med kommoden....


Trekket på stolputa var ikke noe særlig, så den må trekkes om..men se de nydelige beina da...sukk!!
Og så har samboeren entret urmakeryrket! hehe...

Han laget denne klokka på lødagen, fra en gammel tallerken kjøpt på favoritt-bruktbutikken (som jeg ikke vil si navnet på nei...hehe). Stilig? Syns den gjorde seg veldig bra på veggen der jeg!
Og jeg har jo selvfølgelig og fått sydd litt i helga, har blitt skikkelig hekta!!
Denne puta har blitt til av stoffet jeg fikk fra Hippie Chic og en gammel blondeduk kjøpt på bruktbutikk..


Så har jeg prøvd meg på noe helt nytt og!
En liten pung med glidelås, også denne i retrostoff..Og til slutt 2 små lommebøker!
Elsker disse stoffene og fargene...tusen takk Camilla for de fine stoffene du sendte!
Ugla har jeg startet på...så den kommer snart ;-)Ha en fortsatt herlig kveld!!!

14 kommentarer:

g u r o sa...

Nei, så gøy at du dukka opp her! Såg reportasjen på adressa tidligare i kveld, og tenkte at...Hmm, ho MÅ vel ha ein blogg! -og så fann eg deg plutseleg her, via Savannetreet!

Kjempefin leilighet!! Såg mange fine lappe- og syprosjekt, fine lampar og koselige hjørner...

Takk for inspirasjon!

Miss-handy sa...

Så kreativ og flink du er!! Kjempefine de veskene og lommebøkene du syr! Veldig fine farger og stoffer:)
En flott blogg som gir mye inspirasjon!!:)

Camilla sa...

åå..så fine ting du har laget! Gøy å se hva stoffene blir til :-) Må ærlig innrømme at stoffbunken min begynner å vokse seg fryktelig stor, og det som er litt pinlig er at jeg ikke vet hva jeg skal lage. hehe Ett par lappetepper skal det bli, men utover det aner jeg virkelig ikke ;-) Derfor syns jeg og det er kjekt å gi bort/bytte bort.. <3

Janne sa...

Så stilig, Kristine! Både bruktkjøpene og sy-produktene dine! Det gule, blomstrete sengetøyet hadde jeg da jeg var lita! Artig;)
Er veldig nysgjerrig på bruktbutikken din, men enn så lenge skal du få ha skatten din for deg selv;) Artig når man har funnet noe ikke alle andre vet om!
Ha en fin dag:)

Vibeke sa...

heldiggrisen :) fy fillern for en herlig pute du har sydd, me like kristine!

flotters dag til deg,
klem

Anna sa...

Så stilig! Fin den nye pungen du har sydd. Og fikk sett reportsjen i adressa. Så stilig. Og søte Mr. Nelson! Så du hadde plakat av albumet til Hellsongs :) Er fan av hellsongs nemlig, elsker tolkningen dems av bad-ass sanger :D Min favoritt er We're not gonna take it :)

La luz del norte sa...

Heia! Så herlig! Og - nå er jeg tilbake i byen. Vil gjerne hente flamingo-puta denne uka. Når passer det? Er f.eks. i byen torsdag fra 15-17, og kunne gjerne hentet den rett etter kl17. :)

Datt sa...

Åh, jeg DIGGER den stolen!! :D

GundaM sa...

Nydelig stol, stilleben ;)

og du så artig se deg på tv`n da. Godt du la ut link, fikk ikke sett den live da jeg jobber sent onsdager. En av kara på jobb hadde sett rep og sa at han sku vedde på at du hadde vært hos meg og shoppa ;) Hihi

Kos deg videre! Voffs

Camilla sa...

åååå....så flink du er!! Jeg og vi lære å sy!!!!!!!

Anna sa...

Hehe, Charlie hadde blitt glad for å møte en fralle som er lik han selv, i Bergen er det mest brindle bulldoger, jeg syntes jo våre fawn er finest :D

Er det skiltet på det øverste bildet som jeg har laget selv. Lagde først digital versjon og printet ut på papir, så tegnet jeg bokstavene på platen gjennom papiret slik at jeg fikk avtrykk i platen. Så malte jeg med liten pensel. Er House Doctor sin på nederste bilde jeg har brukt som inspirasjon.

Anna sa...

Hehe :) En av søsknene til Charlie bor i Trondheim faktisk, han er fawn! Han heter Felix :)

ragnhild sa...

Går det an å spørre hva denne favorittbutikken i trondheim heter...? skal dit bare på en helgetur, så er ingen fare for at jeg jevnlig skal ribbe butikken :)

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.