tirsdag 27. oktober 2009

LAPPE-mandag

Jeg har begynt på et nytt lappeteppe...så smått..det tar litt tid..og mange lapper må klippes..helst i lik størrelse..så jeg får fine hjørner ;-)


Tålmodighetsprosjekt....

Ca 35 lapper ble klippet i går..og da er jeg omtrent halvveis..har klippet i "vanlige stoffer" først, og så skal jeg nå gå i gang med å klippe retro-stoffene! Liker å mikse å matche nytt og gammelt!

Denne saksen kan jeg anbefale alle ivrige stoff-klippere! Den er fantastisk god..kjøpt på Clas Olhson for 169,-!! Bare pass på at du ikke klipper NOE annet enn stoff med den, så holder den seg i laaaang tid! Annet uvurderlig utstyr; nålepute med strikk til armen og målebånd!!

God tirsdag alle :-)

8 kommentarer:

Maya: sa...

Bøyer meg i støvet for tålmodigheten din. Jeg har jo problemer bare med å klippe rett frem, og jeg kan ikke tenke meg hvor lang tid jeg hadde kommet til bruke på å klippe rette lapper til et teppe. Uglene dine er fremdeles nydelig:)

Maya

Datt sa...

Hehe, kule saksa, ligner på en hekksaks!! :P
Jaaa, jeg legger gjerne inn en bestillig på en slikt nett, men går det an å bestille det mindre? Jeg vil ha det hengende på det lille hobbybordet mitt (som i grunnen er et sybord... Små horhold hos meg... :P)! Da kan jeg legge saker og ting oppi og nyte synet! :D

nenne sa...

hei
utrolig fine stoffer, men et tålmodighetsarbeid!!!!!
du er flik, og har en kjempefin blogg, har fulgt deg en stund.
Jeg er helt fersk, men titt innom meg en gang du har anledning:-))

ha en fin dag!!

Ninas Drops sa...

Hei sveis.
wOW..s¨å flink du er til å sy...
Uglene dine ble jo såå fine...man blir happy av dem altså.
Så spennende med lappeteppet ditt.. det blir sikkert fint når det blir ferdig. Får legge ut bilder av det også da.. oki?...=)
Men du så mye fint du fikk tak i på loppis... Jeg ble så glad da jeg så at du hadde kjøpt de Sangria glassene, for akkurat slike hadde mamma og pappa i skapet da vi var små...jeg syntes de var så fasinerende...Må være over 30 år gamle de da...
Takk for sakse info.
OKI, må hente Mini på skolen jeg nå..
Adios.
Drops

Maria sa...

Min søster holder på å sy noe liknende. Lapp på lapp på lapp. I grønne toner. Blir kjempefint. Hun er ikke alltid like ivrig da, så jeg tror det kommer til å ta lang tid før hun blir ferdig ;)

Vibeke sa...

tusen tusen takk for kjempekoselige ord inne hos meg! det gjorde meg glad kristine :)

flink du og ikke minst tålmodig!

klemmer

Bare Beppe sa...

Så spennende med lappeteppe ;) Sitter og forbereder et selv, og googlet etter det - og så kom siden din frem :) Blir spennende å se det ferdige resultatet.

Beppe

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.