onsdag 28. oktober 2009

Loppis i Åre?

Til helga pakker jeg med meg min kjære og tar turen til Åre!


Vi skal på deilig spa...stikkordene er sirkulerende jetstråler.. lysterapi.. massasje for rygg, nakke og skuldre.. aromatisk balsam.. hodebunnsmassasje.. dere skjønner tegninga ;-)


Men, det er noen ting foruten systembolaget som er obligatorisk når man drar til Sverige; Loppis og Bruktbutikker!!


Jeg vet om mange bra i Østersund, men det er lengre unna... så da er spørsmålet om noen der ute kan hjelpe meg med tips til loppemarked og bruktbutikker i området i/rundt Åre? eller kanskje en hjemmeside hvor sånt står? (www.loppemarknader.se og www.loppis.org har jeg sjekket allerede men fant ikke noe....)

6 kommentarer:

Anonym sa...

oi, her skal jeg og følge med! jeg bor utenfor trondheim, og har aldri vært på loppis i sverige før! JEg har dog hørt mye om dem så jeg har syyykt lyst å dra å få med meg noen!

IfraLahell sa...

Lite hjelp å hente i meg Kristine, men jeg måtte jo bare si at det hørtes SÅÅÅÅ digg ut. Håper dere koser dere masse med deilig behandling og kjærestetur ;)

Klem

Janne sa...

Jeg var på Holiday Club i helga som var jeg, så skjønner hva du gleder deg til:) Var på kurs jeg da, men fikk anledning til noen timer i diverse badstuer..mmm...
Tips; Våg deg ut i kald-kulpen mellom badstuene, det er bare fantastisk, og hjelper vanvittig på stive skuldre og ømme muskler! Blodsirkulasjonen går i taket;)
Dessverre fant jeg ingen bruktbutikker eller loppemarkeder på min lille vandring, men var innom tre fiiine stæsj-butikker:) Så kos deg masse, og nyt helga!
Klem, Janne

La luz del norte sa...

Tror det er i alle fall én i Järpen. Det er jo et lite stykke, men ikke så langt som til Östersund. Ellers er det bare å følge med langs veien, selv om en del kanskje er stengt på denne årstiden. Lykke til. Gleder meg til å se hva du finner!

Sol

Mariel ALexandra sa...

Jeg og en venninne har lyst på en spahelg. Var din opplevelse bra? Hvor mye betalte du? Hvor var du? Anbefaler du det videre?

Unknown sa...

Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.